- - -

Det går fortfarande inte att ladda över bilder till bloggen. Så jag ska inte blogga mer förrän det går. Tråkigt att blogga med noll bilder. För er del också. Ska iallafall till Dick snart. Puss!

PLAY AND WIN.

Hej! Jag håller på att göra mig iording. Jag skulle på fest idag, men jag känner inte alls för det, så jag skippar det. Tur att det inte är en av ens bästa vänner som håller i festen. Så ikväll ska jag vara med Johanna, Dick och Stoffe. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra. Blir nog gislövsmarknad en liten sväng, bara för att liksom. Vi skulle till Helsingborgsfestivalen först, men det hinner vi nog inte med tanke på att Stoffe håller på att spackla sin nya lägenhet.

PS. Det går inte att lägga in bilder och jag håller på att going nutz!


IT'S BEEN AN EMERGENCY.




How great doesn't it look? Här är mina nya öronhänge. 5 olika. Jag älskar dem. Har kollat på dem varje gång jag varit i butiken i kanske 2 månader. 89 kronor kostar dem. Kul att byta ut öronhänge, tycker jag. Speciellt små. Jag gillar inte jättestora öronhänge. Isåfall ska det vara något speciellt. Någon stor fest eller så! Jag föredrar andra stora smycken.

HOT AND COLD.


I onsdags badade Mia och jag jacuzzi hemma hos henne. Jag varvade med poolen. Det var liksom 37 grader i den och 26 i poolen. Det var iallafall skönt! Därefter så cyklade vi hem till mig och då kollade på vi allt för min syster. Den var faktiskt jättebra!

...


Igår satt jag i en bil ganska mycket. Mamma och jag åkte från det enda stället till det andra. Vi åkte till Malmö. Jag köpte några tröjor och ett par öronhänge. Iallafall. Jag blev nöjd!

COVER FOR ME.










I tisdags var vi i Åhus. Vi kollade på marknaden och sedan åt vi glass, badade och hade rejält mysigt. Vi hoppade från bryggan, sjukt härligt!!

IDAG.


Såhär ser jag ut idag. Jeansskjorta, tights, armband, öronhänge.

SLEEP, NOW!

HEY. Bloggen är död at the moment. BE RIGHT BACK.

DO YOU COME HERE MUCH?

Hej! Jag har varit totalt off här, märker jag. Jag har varit på stranden ett tag idag. Och därefter har vi grillat, ätit och så. Igår kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde? Jo... just det. Vi joggade och sedan tog vi det lugnt med film. Tooth fairy. Vi har inte sett klart hela dock. Men den är rolig.

Idag köpte jag veckorevyn, fick ett fint armband till. Håller just nu att kolla på sista avsnittet med The hills, säsong 6.  Synd.. Får börja kolla på the city, från säsong 1 istället. Där är snygga Olivia Palermo. But she's a bitch, actually!! Haha iallafall när man ser det på the city. Förresten såg jag nog hela säsong 1 i julas? Ska läsa veckorevyn senare också. Dick är och tränar. Kommer väl vid halv nio eller något antar jag. Då ska jag, Nathalie, Tobias och Dick kolla på en skräckfilm. Imorgon ska vi till åhus marknad. Ganska tidigt, vi ska köra vid tio. T i d i g t, för mig som har gått upp vid den tiden. Men jag köpte torrschampoo idag, så det får jag ta i imorgon, istället för att tvätta håret. Nu skriver jag mycket och onädigt. Blir lätt så när man inte skriver här varje dag. Synd att jag har glömt min kamera sladd. För jag har kameran med mig. Idag har jag på mig mitt linne som är urringat ganska långt i ryggen, från MONKI. Nice as hell! Nu väntar the hills och andra grejer som bloggar..

LOVE LIKE THIS






Bilder från i fredags. Jag och Dick var ute och åt, för vi hade 17 månader. Inget speciellt med antalet.. men! Vi hade superduper mysigt. Vi gick strandvägen hem från restaurangen. Jag älskar dig!

BE MY GUEST

Jag ska bara svänga in här en liten stund. Jag har varit hos Dick tills nu, nästan. Vi åt bullar till frukost, yummie. Jag ska laga nudlar och kolla på the hills tills ikväll. Känner mig riktigt lat idag. Ni får bilder från igår, senare.. Puss!!!!

GIVE IT TO ME RIGHT


Jag värmer upp med lite kladdkaka med röda vinbär. FY fasiken vad gott. Bären kommer direkt från kolonin. Muuuma!

WORD


I CAN'T SLOW DOWN


Kavaj och skärp - Gina, Tunika/klänning - Lindex, Ringar - Glitter & H&M

Idag ser jag ut såhär! Jag får fullständigt damp på mitt hår idag. Har gjort hundraelva miljoner olika frisyrer, men inga blev bra, så det fick bli lite vågor och en klämma. Duger det för middag?

TYCKER DU SÅ OM DEM?



Casual. Idag är det halvdant väder (men det ser ut att bli finare!) men då blir det långbyxor och en casual men ändå fin tröja. Jag körde på espadrillos från Nelly, Armband Lousi Vuitton, Väska Alexander Wang. Jag har alltså inte detta på mig, för er som inte förstod! But it does look great!

17 MONTHS OF LOVE.

Just nu gör jag verkligen ingenting. Sitter och dricker juice. Har precis duschat och ätit frukost. Ska snart försöka hitta något att ha på mig. Ikväll ska jag ut och äta med Dick. Igår hade vi 17 månader. 1 år och 5 månder. Och eftersom mamma fyllde år igår och Dick jobbar idag också, så fick det bli såhär. Han har bokat bord någonstans (know idea where!!) och så ska han bjuda på maten vi äter. Sen kanske det blir fler surprises? Haha nej det räcker, men man vet aldrig med honom..


gammal bild.

ANOTHER VISION.




HEJ! Idag ser jag ut såhär. Mittbena, vilket jag aldrig har. Tycker inte att det passar mig så bra, men någon gång måste jag väl ha det. Ser så bra ut på alla andra. Snart kommer Dick. Sen ska vi till kolonin och ha ett litet kalas för mamma. Vi har hållt igång hela dagen med bakning. Kladdkaka, syltkakor och kanelbullar. Yummie! Det är fasiken inte dåligt alltså.

LIKE THE SUN YOU SHINE

GODMORGON. Jag har precis ätit frukost och jag ska hjälpa mamma att baka nu. Kort inlägg! CIAO

WHAT DO YOU THINK?

Jag har ny header, kände att det behövdes. En ny mer somrig header. Även om mer än hälften av sommaren redan har varit.. Men jag ska visa er lite fler bilder vi tog idag. Mamma fotade några foton på mig i kolonin. Jag läste ut min bok. Det var sjukt mysigt. Satt på en stol och hade fötterna på den andra. Hade solen i ögonen, kände doften av frihet, njöt som bara den. En riktigt skön kväll har det varit.




NOT MYSELF TONIGHT

Nu har mamma och jag precis ätit mat. Lagom tid? Vi kom hem vid halv tio, sen grillade vi flintastek och kokte nypotatis, gott! Jag har skrivit ett grattis kort till mamma, för hon fyller år imorgon. På själva kortet står det  En rynka till?...Oroa dig inte för det.... riktig skönhet kommer inifrån! Grattis på födelsedagen! Ganska gulligt kort. Jag har bara köpt ett litet block där det står världens bästa mamma på. Hon skriver alltid tusen lappar vad hon ska göra m.m. Så jag tänkte att det kunde vara en fin gest. Inget sådär jättestort..men! Better than nothing. Snart kommer lite bilder! Kika in om några minuter...

EVERY DAY I SEE MY DREAM

Jag är hemma. Kom hem för ett bra tag sedan. Jag ska snart till kolonin med mamma och ta det lugnt. Chilla. Spela spel, vattna, läsa m.m. Jag flyr med en långklänning och jeansjacka. Vi hörs ikväll!


HAIRSTYLE.


Idag har jag provat på något nytt. A new hairstyle. What do you think? Bussen går om en timme ungefär. Då ska jag gå runt i min beige kavaj, min nya vila tshirt och min frisyr.

I MUST BE DOING SOMETHING


Gårdagens mys outfit. När vi grillade och kollade på film. Solen i ögonen? jorå!

I SAY RIDE ON

Idag är det inte så smickrande väder. Så jag ska ta mitt pick och pack och åka hem. Fast först ska jag till stan. Jag ska köpa present, för mamma fyller år imorgon. Hon brukar inte vilja att man köper något, men det blir alltid roligare för mig. Hon uppskattar det så mycket.


Igår grillade vi hemma hos Johanna. Det var gott som vanligt. Sen kollade vi på the bounty hunter. Den var faktiskt jättebra! Rekommenderar!


Jag ska snart kolla lite på the hills innan jag drar mig iväg. Är typ lite beroende! Hörs om ett tag! CIAO


HOW GREAT DOSN'T IT LOOK?




 Jag sitter och lyssnar på still around och njuter. Pysslade ihop ett kollage snabbt som..in i! Vad gör ni idag?

IN THIS DEVILTOWN.

Hej! Jag har legat ute och solat i snart två timmar. Det är så fruktansvärt tråkigt och något bad blir det inte för i havet är det abra 15 grader. Med andra ord svin kallt. Mina fötter domnade när jag skulle gå i. Jag får väl istället hoppas på att jag blir lite brun. Men jag tar lite break här. Ska ladda upp klädcollage, så som jag gör ibland. Åt kladdkaka, gott. Också åt jag jordnötssmör till frukost på mackorna. Har jag det bra? YES I HAVE.

Ikväll blir det lite annat planerat. Det innefattar mat och trevligt sällskap.

THE SPELL ON ME.



Jag ska snart in till Mobilia. Jag ska se om jag hittar något kul. Det borde jag göra väl? Ni ser vad jag har på mig idag. Lite iallafall. T-shirten köpte jag igår. Synd att man inte ser alla bilder. Och mitt fina armband. Jag har även en ring på mig på andra handen. En svart blomma. Jag kommer inte blogga mer nu på några timmar, för klockan fem ska jag på kalas med Dick, och jag ska inte hem om innan dess. Så antingen hörs vi ikväll eller imorgon. Jag ska försöka ladda kameran en stund innan jag sticker! ADIOS AMIGOS.

Godnatt.

Just nu äter jag havrekuddar med vaniljyoghurt. Det är riktigt gott nu vid denna tiden faktiskt! Snart börjar eleventh hour också. Det är så himla bra. Sen kanske man ska sova. Funderar på det faktiskt. Imorgon ska jag ha lite ensamtid. Vi hörs mer imorgon! Puss

THE LAST FEW DAYS.









I fredags var vi i Kämpinge. Solade och badade. På kvällen åkte vi till Istanbul och åt. Därefter åkte vi till Dalabadet och tog en glass och gick en runda. När vi kom hem spelade vi skip-bo och fia med knuff.

På lördagen så åkte vi runt lite här och var. Vi kollade på soffor, kläder, rakapparater och annat smått och gott. Det blev inget köp dock. Senare åkte vi till ribban och tog oss ett dopp.

Idag har jag och mamma varit och kollat på ännu fler soffor. Sedan körde vi till Nova lund. Jag fick med mig en BH och en tröja. Ni får kanske se det imorgon, eller något! På rea var det. Så 199 kronor blev det.

Det har varit en helt perfekt helg. Om alla dagar kunde vara så.

NEW RING.




Denna ring köpte jag på H&M för någon vecka sen. Kan ha varit förra veckan. 49.50 kostade den. Inte precis dyrt. Jag älskar den. Inte min bild och inte min hand. Den kommer från modemartinas blogg.

AROUND.

JAG HAR SKRIVIT MITT FÖRSTA CV. Det var på tiden va? shit vad nervöst det är att skriva och allt sånt. Men någon gång måste bli den första och jag saknar pengar alldeles för mycket för att inte ha något jobb. Om jag inte får det jobbet, jag syftar på så ska jag nog söka vidare på andra.

Vad jag har gjort idag är bara att skrivit ett CV. Ska snart kolla på the hills också. Jag är addicted. Har snart kollat alla avsnitt. Eller jag har en del kvar, men inte så många! Snart säsong 5.

Kanske ska ner och ta ett dopp i havet sen. PUSS!

LÖRDAG.

Godeftermiddag! Jag ska försöka att inte ursäkta mig för mycket, men igår hann jag inte blogga med tanke på att jag skulle ut och äta med Mia, Angelica och Antonia i Malmö. Det blev lite stressigt när jag insåg att min cykel inte var hemma! Och idag har jag legat på stranden ett tag. Skönt. Det är så varmt att man håller på att kollapsa, men jag gillar det!! Ikväll ska jag på tjejmiddag, som Ida håller i. Hon har fyllt arton år. Vi blir 30 tjejer, helt crazy! Jag ska röja undan här, sedan fixa mig lite till. Jag har lite problem med hur jag ska komma dit? Äh, det fixar sig alltid!

ENJOY THE DAY.


Godmorgon. Idag är det strålande väder. Jag ska först äta frukost och sen lägga mig och sola, och läsa en bok. Jag började läsa den igår, på bussen till Dick. Den verkar redan bra. Ni får ha en bra dag, så länge.

ps. bilden är från 09.

REPORT.


JAG ÄR HOS DICK NU. Bara så att ni vet var jag försvinner resten av kvällen. Vi ska nog se Farsan och äta lite godis. Vardagslyx kallar jag det! Så ni förstår nog om jag inte uppdaterar va? Jag har hört att filmen är jätterolig.

BEIGE.




i want, i want!!!!!! Kanske blir ett köp, trots allt? What do you think?

CHINABOX WITH HONEY.




Förlåt att jag inte skrev något i morse, jag hann verkligen inte. Jag skulle iväg och luncha med Dick, som jobbar i Malmö. Tog bussen kvart över elva. Därefter körde han mig till Entré där jag gick runt ett tag. Jag köpte dock ingenting. Men jag vill ha jackan från Monki. Lägger upp bilden snart!

VIT TYLLKJOL M. SVART OCH GULD.




TODAY I LOOKED LIKE THIS.

YOU TURN ME UP SIDE DOWN.





Jag och Mia kollade på teater. Trelleborgs revyn. Det var faktiskt helt okej. Bättre än väntat! Man fick sig några skratt, det bästa är att det är utomhus (i det fina vädret) och gratis. (SNÅL??) Teater är ju inte riktigt någonting jag vill lägga pengar på. Det slutade iallafall vid kvart i nio. Därefter cyklade vi hem till Mia och badade. Jag badade längst, som alltid. FAN varför bor inte jag i hus och har pool? Jag hade i princip levt där på sommaren. Jag hade inte lämnat den. Speciellt inte när där är 27 grader. WIE! Sen åt vi varma mackor med oboy och kollade på bilder från 2006. Då umgicks vi i princip varje dag, varje helg, varje kväll, varje dag i skolan. Det var tider det.. Fina bilder jag bjöd på va? Haha!

INFORMATION.

Jag kommer förmodligen inte skriva något här mer nu på några timmar, möjligtvis när jag kommer hem. Jag och Mia ska kolla på en pjäs, som är i Trelleborg varje år. Nya pjäser då, förstås. Men annars så kanske det blir ett och annat kvällsdopp i Mias pool. Jag tar med bikini iallafall, så får vi se var det slutar! Vad ska ni göra ikväll?

IDAG ÄR JAG SÅHÄR.


TODAY I WAS looking like this. Var i Malmö och köpte en ring och armband. Köpte ett par skor, men ångrade mig. Nästan allt är från H&M förutom skorna och halsbandet.

I WANNA KNOW YOUR NAME.


Min syster är hemma hos mig över natten. Åh så fantastiskt! Har spelat skip-bo och precis kört ett internt skämt på facebook. Fan vad vi är grymma egentligen. Fast mest hon. Jag älskar DIG hanna panna!!!

ps. inte världens bästa bild dock. Julfton 09/10.


FROM YESTERDAY!






HERE IS Tthree other pictures from yesterday. Vi var 15 bruttor. Looking good. Tack Nathalie. Och grattis i efterskott.

A REGULAR DAY!



HOT-N-FUN.


Här är EN bild från igår. Det kommer nog fler under dagen eller imorgon kanske. Jag är ändå lite brun? Kanske inte om man jämför med Lina som står bredvid, men ändå.

Söta vi var va?

TEN YEARS OLD.






I DIDN'T TELL WHY IT WAS raketer mitt i sommaren? Det beror på att öresundsbron fyllde så mycket som tio år. Bron mellan Malmö och Danmark, för er som inte visste! Jag tog bilder på mig och Mia också, men hade ja lagt ut dem, hade jag behövt censuera alla huvud, då finns det typ inget kvar på bilderna. Dem var med andra ord ap-fula. Helt okej bilder för att vara ganska långt ifrån, ingen systemkamera och att det är mörkt. What do you think?

ENJOY THE SILENCE.

GODDAG. Jag har städat undan här hemma, eller i mitt rum och litegrann i min garderob. Endast lite! Men jag hade hundra kläder på soffan, eftersom jag inte är hemma så mycket nu, på sommaren, så slänger jag endast av de gamla kläderna när jag packar nya, så det fick jag ta tag i såklart. Får stå sitt eget kast. Nu är här fint! Behövs dammsugas, men det tar jag en annan dag.

Vi ses snart med lite bilder, från raketer och sådär! Peace.

IT'S A LITTLE LITTLE BLACK.


Nu på dagen hade jag velat se ut såhär, slappt med ändå grymt snyggt. GULD GULD GULD. I never give up my gold. Det definierar mig. Jag är guld Frida.

ALL THOSE THING I NEVER HAD.

Hej! Jag har haft några fullproppade dagar. Därav dålig uppdatering. Jag hoppas dock att jag ska komma igång idag igen!! Ikväll blir det strandbaden i falsterbo med många vänner. KUL SOM FAN. Länge sedan man träffade dem, man är ju en slacker. Glömmer bort det viktiga i livet. VÄNSKAP! förlåt till alla som läser. Men nu ska det bli ändring på det från och med ikväll. Det är ett löfte!

Nu blev jag väldigt privat här, men ibland behövs det.


IT WAS A LONG TIME SINCE A HAD...

NOW I'M GOING TO COOK SOME DINNER TO MYSELF. Sen ska jag på bio och kolla på Eclipse. Det blir förhoppningsvis bra, jag har hört en massa bra om filmen och jag älskar både Twilight och New Moon. Jag skriver nog inget mer idag. Tror ni klarar er, det är ju allt fredag idag. PARTY för er andra, kanske!

EVERYTHING IS GOOD NOW.


THIS NICE COLOUR har jag på naglarna nu. Inte från chanel, tråkigt nog. Men H&Ms sitter fint det med, om man har ett överlack. Färgen är dessvärre detsamma som ovanför. Min färg heter "Dollar Green".  Till det har jag guldiga smycken. Hur fantastiskt som helst!

EMPIRE OF THE SUN.



JAG BÖRJADE med att använda min wannabe chanel väska igår. Den sitter fint. Men min plånbok får inte plats. Så jag får gå med korten och pengarna lösa. Men det går fint. Den är fin den! Nu har jag lånat böcker. Två stycken. Det gick på 5 minuter. Jag kollade lite på nätet imorse för att hitta någon. Den ena heter OKTOBER och den andra SOM MIN EGEN SKUGGA. Den sistnämnda är inte så tjock. Den går nog snabbt att läsa. Bara för att jag ska kunna sysselsätta mig. Nu ska jag måla om mina naglar till en annan färg. Mintgröna, kanske? I believe so!

DON'T SAY YOU AIN'T BEAUTIFUL.



MY NEW BRACELET. Isn't it adorable? Jag råälskar det. Så som jag älskar sommarlov, typ. Det är lite förstort dock. FAN! Hur ska jag göra nu? Man kan inte få det mindre. Jag får gå runt med det ändå, I HAVE TO. Jag råkade köpa med mig ett halsband också. I'M CRAZY SHOPOHOLIC. Men det är sånt man får ta när jag har för mycket fritid och för lite att sysselsätta mig med.

HE TOLD ME, HE WAS LEAVING.


TODAY i'm wearing this. Kavaj, skärp, väska, långtröja, rosett. Nu kilar jag iväg till farmor, sen pyser jag ner till stan och gör mina ärenden. It feels good to be free from school!!!

I'M LOVIN IT!


I'M WAKING UP IN VEGAS.

NU när jag väl tog lite bilder igår, så har jag naturligtvis glömt sladden hemma hos Dick. Typiskt mig alltså! Blir så irriterad. Men jag fixar det nästa gång jag är där, förmodligen. IDAG ska jag inte till stranden, vädret tillåter inte riktigt det. Ska iallafall börja kolla på säsong 4 av The hills. Supernice! Därefter kallar duschen och stan (igen!) Måste köpa ett armband jag har velat ha så länge nu + biblioteket. Måste låna någon bok. Blir lite långtråkigt att sola utan att göra någonting. Hämta en nektarin och börja "leva" med LC, Whitney och Audrina. Hörs!

DO YOU ENJOY TO WATCH ME BURN?

Jag borde ju slinka in här en liten stund innan jag ska iväg igen. Har hunnit betala resan idag (yes!!) ätit på Istanbul med mamma, shoppat ett skärp och varit på biblioteket, men jag hittade ingen bok och jag var där 5 minuter innan stängningsdags, så jag ska nog dit imorgon igen. Jag ska ändå köpa världens finaste armband!

Jag ska snart bli upphämtad för att dra till Istanbul IGEN, men denna gången ska jag inte äta, utan det blir bara att mysa med Mia m. familj! Senare ska vi till Malmö och kolla på fyrverkerier. Berättar imorgon varför! Puss och kram.

MY FEELINGS ARE HIGH UP.


Världens världens världens finaste klänning. Jag tror jag dog lite när jag såg den. Är faktiskt inte så fint väder ute idag, det blåser för mycket, så istället ska jag NU: äta breakfast och kolla på the hills.

RSS 2.0