TISDAG.

Godkväll. Har precis solat i tjugo minuter, tyckte att det behövdes. Kanske inte blev så mycket skillnad, men ska försöka bygga på det nurå. Innan idag var vi i Ystad. Jag, Johanna, Dick och Stoffe. Det var mysigt. Vi råkade slinka inom mcdonald's också. How good? Happy meal och Lion glass. fyfanken vad gott! Just nu kollar jag på cougar town och ska mysa med Dick hela kvällen. Have to go! Puss

ALL THE RIGHT MOVES

HEJ! Jag är extremt uttråkad och det har jag varit hela dagen. Dick och jag har spelat kort och skipbo. Brukar vara kul, men tyvärr var läget inte så idag! Nu sitter jag här, utan mannen eftersom han tränar. Jag gör i princip ingenting, tänkte gå och duscha, men det gör jag nog när han kommer hem. Ikväll ska vi äta chirre & dirre. MMM!! Precis som det behövs? hehe... Städa undan för att göra honom glad nudå. I'll talk to you later! Puss

CHANELSTYLE.


IF WE EVER MEET AGAIN



Tja, jag håller på att plocka undan hundraelva klädesplagg samtidigt som jag packar tills ikväll. Ska hem till mannen och ha filmkväll med Johanna och Stoffe. Vi ska mysa till det med chips.

Jag har haft en otroligt fantastisk helg. Fredags var jag med Dick i Malmö lite, sen var vi hemma och passade mormors hund. Igår hade jag dem finaste vännerna på tjejmidddag.


WHO WANT'S TO BE ALONE?





Dagens klädsel. Kavaj Sammetstights-Lindex, Bustier Kjol-H&M, Ringar-Glitter H&M.


LOOK WHAT I'VE GOT.

attw copy
DB.

Nya ringar. Den till vänster fick jag igår och den till höger köpte jag förra helgen. In love or what? As snygga. Men det är inte allt jag fick. Fick några öronhänge, en tröja, ett shotspel, spa-kit och en ring till. Fabolous! Tack tjejer. Ni gjorde min kväll as bra!

ME, RIGHT NOW!


(Jag VET, jag har lång tunga)

Vet ni hur många grader vi har i Skåne? HELA 13 grader. I skuggan förstås. Otroligt, det trodde vi inte. Ellerhur? Nu har det vänt för gott hoppas jag så man kan ha bara ben om någon knapp månad. Igår var också otroligt varmt och solen var uppe heeeela dagen. Ska ta mig en macka tänkte jag och därefter kommer Dick. Då ska vi till Malmö och strosa. Mysigt tycker jag! Känner mig freakad, precis som på bilden jag tog precis som är här ovanför!

RU-U-UDE BOY


Alla tre ringar är nya. På vänster hand har jag en med nitar från Bikbok (födelsedagspresent från syrran) Den silvriga ringer, som man knappt ser fick jag från pojkvännen och den på högra handen kommer från H&M, födelsedagspresent från mossan. I love it!

FLOW BALL!


Första lovdagen och jag ser ut såhär. Om jag ska ut (vilket jag hoppas jag ska i detta vädret) så ska jag ta på mig jeansjackan med. Så jag inte är helsvart!


WHAT'S NEW TODAY?

Godmorgon. Jag börjar känna mig mer kry. YES! Är dock lite förkyld nu, men det är säkerligen pollen. Hate it! Men jag får äta kestine tabletter så löser det sig. Måste till läkaren snart (någon kommande dag?) och få utskrivet ögondroppar. Mina ögon är de som får ta mest stryk av pollen och det är ingen vacker syn må jag säga. Men det var inte det jag tänkte skriva om i hela mitt inlägg. Jag är ledig nu. Sköönt! Satt och kolla på New Moon igår och nu ska jag äta frukost. En fralla. Nice! Pusspuss


TURN THE LIGHTS OFF

Jag har precis sett criminal minds. Det är så bra. Jag älskar alla såna serier. CSI (NY, MIAMI)  Navy CIS and so on. Nu hade jag tänkt sätta på new moon eller vampire diaries. New moon såg jag på bio, och vampire diaries följder jag varje avsnitt på datorn. Finns en viss hemsida för det. Jag har påsklov nu förresten.. Hur skönt? Lika skön som denna låt, antar jag!


RYGGEEEN!!


Esmeralda.

Idag fick jag denna "klänningen" av min syster, som födelsedagspresent. Det är egentligen ett linne. 150 kronor från Monki, jag är mer än nöjd. Åh tänk till gladiatorsandaler, jag dör redan.

NEW NECKLACE.


JAG ÄLSKAR MITT NYA HALSBAND.

Troligtvis det snyggaste halsband jag någonsin sett. 130 kronor kostar det. Inte det billigaste. Men fyfarao vad snyggt det är. Det kommer att bäras snart kan jag lova! Bodyn jag har på mig idag är mammas och jeansjacka ny. Fick den i födelsedags present. FINT!

BLONDE




Bild 1. Nyfärgad utväxt
Bild 2. Idag innan jag skulle till skolan. Man ser även här att ja har färgat min utväxt. Är så himla nöjd. Brukade slinga min utväxt, men denna gången färgade jag den helt. Skönt! Inget råttfärgat här inte!  Vad tycker ni?

RIDIN SOLOOO

Godmorgning lovers. HEJ! Jag är vaken och påklädd. Tänka sig? Känns bra efter två dagar hemma. MEN jag ska in till skolan och göra ett prov. It sucks. Känns som jag inte kan någonting. Bara såna oviktiga saker. Efter skolan ska jag träffa systern min och fika. Även få en födelsedagspresent. Kommer därför inte skriva inlägg på väldigt länge, om jag ens gör det idag. Är så seg när det gäller det. Tror jag har feber nu också. Well, gå till bussen nu och se glad ut är väl det enda valet. CIAO

SURPRISE.


Under tiden jag inte har bloggat har jag hunnit ha släktkalas, fylla år, få paketer och pengar, färgat håret (utväxten) och hunnit bli sjuk. Ändå ganska mycket på 4 dagar va? Ni ska få se håret imorgon. För idag sitter jag i stor t-shirt och är allmänt ocharmig. Jag läser i min Hår och Kemi bok lite då och då. Booring, men har man prov så har man! Jag är sen på det, men det ska bli bra. Vi satsar iallafall på VG va? Jesus, bara läst igenom det en gång. Det är x antal sidor och ganska svårt. Varför är man så seg när man vet att man har haft prov så länge? Aja, so long!


I LIKE IT.

Hej! Jag är sjuk. Därför är uppdatering lika krasslig som jag. Jag har nästan ingen röst (vilket känns sjukt tråkigt!) Dessutom ska jag ha en liten tjejmiddag på lördag, och jag hoppas ju på att vara helt frisk. Här har vi fashion agains aids. Dessa två måste jag ha. Snälla.. var billiga!!!!




GOING TO BE ALRIGHT

Sucks på att uppdatera. Förlåt! Och när jag väl uppdaterar är det absolut inget kul numera. Förlåt förlåt förlåt. Men jag har fullt upp. Snart kommer Johanna och därefter ska vi hämta Dick och Stoffe (halv tio) på flygplatsen. My love is home. Inte för att han varit borta jättelänge. Det har inte varit hälften så jobbigt som när han var på Rhodos. Det var det värsta jag varit med om.. 7 dagar kändes som en evighet, på riktigt! Men nu har jag ju gått i skolan och umgåtts en del med mina vänner. Det har behövts. Man behöver det! Nu babblar jag.. So long!


FOR NOW.

Jag är tillbaka från stan. Ni är så bra tjejer! Jag köpte ett nagellack och en sjal till mig själv i födelsedaspresent. Eller.. jag köpte, mamma betala! Jag vet NÄSTAN allt jag ska få. Tur att där är någon surprise iallafall. Nu ska jag hem till farmor och lämna ett sittunderlag, som jag lånade för någon vecka sen, till Vallåsen! ..And i'm out!

HURRY.

Nu har jag bråttom! Ska in till stan, somsagt. Uppdaterar när jag kommer hem! Puss och kram.

WHEN THE RAIN COMES



Godmorgon. Igår somnade jag till vampire diaries. Svinbra! Nu är det lördag och man fick sova ut lite. Jag ska äta frukost därefter ska jag duscha och fixa mig i vanlig ordning. Så jag skriver senare. Såklart!

SINCE YOU TOOK YOUR LOVE AWAY

Godkväll. Jag har inga bilder från idag (synd!). Då vi satt och fika i över tre timmar, gick i affärer, solen sken och det var framförallt varmt. Vi hade kul. Mysigt. Man kände hur glad man blev över allt. Hur skönt det var att sluta tidigt. Hur skönt det skulle varit om det var sommar. Vi ska nog hyra en stuga till sommar. Det hade varit perfekt. En helg, bara vi tjejer. Ta det lugnt, grilla, bada, sola och så vidare. Hörs som en bra idé va? Koppla av helt enkelt.

Imorgon kör vi på tre timmars matte. Sen är vi fria hela helgen. Börjar halv et och slutar halv fyra. Jag ska till stan efteråt. Tror jag.  

INGET.

Jag är så himla trött alltid. Jag behöver lov. Ett fett sommarlov. Men det är 3 månader kvar. Men det fixar vi, huh? Har en liten dag imorgon iallafall. Det är skönt. Idag har jag sovit i två timmar, precis som igår. Är det sjukt eller sjukt? Behöver verkligen plocka undan idrottskläderna. Det har jag inte orkat. I'll talk to you tomorrow. Ska sova efter undanplocket minsann. Puss, hejdå!

LÄNGTAR.


Är jag sugen eller sugen redan? Åh, fuck. Det är länge tills dess. Jag ska iallafall se den på bio. I have to.

SOMMARFEELINGS.





Vi stekte i solen alla raster och tänkte oss in i sommarlovet. Det ska bli skönt! Innan dess ska jag dock fylla år, ha påsklov och några studiedagar till!


IDAG.


Jag diggar vädert. Solbrillorna på och allt känns fint. Såg ut såhär!


F TO THE EST.









PON THE FLOOR.


Ungefär såhär såg jag ut i fredags. Vi gillar, ellerhur? Jag trivdes.

HELGEN.

Goddag. Första gången jag är ensam i helgen, därav har det inte blivit något inlägg. I fredags var jag ute, på strandbaden. Herrejesus vad kul det var! Roligaste på länge. Jag och Johanna freakade den sista timmen. Vi var hemma ungefär vid fyra. Därefter däckade jag och älskling. Bilder kommer. I promise! Igår kollade vi på melodifestivalen och Anna vet (yes!) Jag röstade på henne. Johanna och Stoffe var här ett tag också.

HURRY UP.

Nu måste jag gå till bussen, har bråttom som vanligt! Puss, have a great evening!

I LOVE TODAY.


Idag ska jag ut. Ut på disco och förfest. Det ska faktiskt bli kul, med tanke på att det var ett tag sen sist. Var inte alls taggad innan idag, men nu börjar jag få lite härligt mood. Vad ska ni göra?

DOLLAR GREEN


Just nu har jag denna färgen på mina naglar, fast en billigare variant från H&M för bara 30 ynka spänn. Det är ett kap må jag säga! Finaste färgen på nagellack nu, tycker jag. Ljusljus rosa som finns på H&M är också riktigt fint. Pastell färger! Köpte det idag, förresten!

WEDNESDAY.

Godkväll. Kom hem för en timmes tid ungefär och jag har hunnit äta och prata i telefon. Inte så nice va? Snart ska man på att jobba igen ju. Men idag har varit jättekul. Fick slinga en tjejs hår, schamponera osv. Är däremot jättetrött. Ska mysa till det med te ch sånt nu.

OKEY.

Jag ska in till stan en sväng och byta en tröja. Är egentligen jättetrött, men det måste göras! Hörs när jag kommer hem babes. Puss!

RANDIGT.


Denna underbara randiga tröja köpte jag igår! 149 riksdaler för den och det är minsann inte dåligt. Den ska bäras till mycket. Idag bars den till en mintgrön kjol.

I GOT YOU.


Jag idag. Ni får kanske se bättre bild.

Idag var jag på praktik första dagen på denna veckan. Det är helt underbart! Jag älskar det verkligen. Folket, kunderna och allt. Idag fick jag tona hela Annelies hår (en frisör som jobbar där!)  Det var jättekul, nervöst såklart. Åt en baguette på Björns. Mums. Ska snart in till stan och byta en tröja.

MONDAY 2.


VISNING.




1. Publik / visning
2. Emma
3. Frida (dvs jag)


MONDAY.




Idag ser jag ut såhär. Jeans Vero Moda, Leo skjorta 2hand, Väst 2hand.

Nu drar jag mig till skolan för att hämta alla mina borstar osv. Puss och Kram.


GAMMAL FAVVIS.



Godmorgon. Jag är pigg och jag är ledig. Hur bra känns inte det? Mindre bra att här är irriterat dammigt och tidningar i hög, massvis med grejer under sängen också. Det ska jag städa efter jag varit på ärende. Först väntar frukost. Vi synes snart med outfit för idag.

GLITTER.



Idag ser jag ut såhär ungefär. Förutom att jag har en puderrosa body istället. Jag har till och med ögonskuggan på bilden. Från H&M, jag älskar den.

YES.


Courgar town, vad kan man säga om det? Det kommer bli en riktig hit. Jag kommer iallafall följa det varje vecka. Det var himla roligt. Courteney var suverän, som alltid. Jag är sjuk, det är därför jag skriver ett inlägg så tidigt. Förkyld och halsont. Not fun at all. SOLEN skiner också. Skulle vilja sitta på en uteservering med chailatte och scones. Istället får jag kollaå vampire diaries. Later!

BABY.

Usch. Jag mår dåligt. Är förkyld och så himla trött. Som tur är ska jag kolla på TV från nu tills klockan elva. Säsongspremiär på desperate housewifes idag. LOVE! Det är även första programmet av cougar town. Den verkar as ball. Så det är vad jag ska syssla med hela kvällen. Ni då?

OUTFIT IDAG.


Tshirt JC, Paljettväst Kappahl, Byxor Monki, Skor 2hand satt på nitarna själv.


SECOND HAND RUNDA.


Kofta jag provade

Trenchcoat som jag köpte för endast 60 kronor, vilket inte är någonting. Ska byta knappar på den, så den inte blir så "beige".

Jeansjacka 100 kronor. Köpte inte den dock.

Kortarmad jeansjacka, 70 kronor. Köpte heller inte.

NIGHTY NIGHTY.

Good evening. Idag var jag på stan med Jennie och Cissi. Vi åt scones och drack chai. FY fan vad gött det är! Ska välja några lätta kläder tills imorgon. Kanske plajettväst och något t-shirt. Jag får rensa ut hela garderoben och se vad jag hittar. Sen är det minsann läggdags. Mådde illa imorse precis innan jag var i skolan för att jag var så trött. La mig kvart över ett ungefär. Nu header också. Lite finare outfits kanske och en lite förändring såklart! Inte mycket, kanske. GODNATT. jag svamlar bara!


COLOURED.



BOUGHT THIS TODAY.


Ögonskuggor från Viva La vida. 10 olika färger för 45 kronor. Kostade förr 140. Köpte även med mig ögonbrynsskugga. Tänkte att jag kunde prova på det också, eftersom jag alltid använder ögonbrynspenna. 40 kronor för denna, normalpris! Blir hur bra som helst!

RSS 2.0