SVALKAR/VINDEN


Nya inspirationsbilder. Source| tumblrNYTT/ÅR


Såhär hade jag velat se ut på nyår. Tyvärr har jag inte hittat någon liknande klänning som jag gillar. Bad for me.


TVÅ/OLIKA


Igår när jag var inne på Åhlens råkade jag se att det var 70% på allt smink från Nivea. Eftersom man alltid behöver foundations, så slog jag till på två stycken. Ungefär 40 kronor/st. Inte helt fel! Jag har dock aldrig använt dem, något att rekommendera?


!!

NYA/DETALJERTvå nya inredningsdetaljer i mitt rum. Kunde bara inte motstå ljusstakarna när de var på rea, framförallt inte då jag har kollat på de innan. 39 :- vs 49:-. Nöjd!


ORDINARY/DAY


source|tumblr

Igår var jag upptagen hela dagen. Från morgon till 23.00. Det är därför jag inte har uppdaterat. Snart ska jag iväg till jobbet slutar 21.00. Imorgon är det julavslutning, finally! Himla skönt faktiskt. Därefter ska jag hämta ut ett paket och göra några andra ärende. Sen ska jag träffa fina D ♥. Nu: måla naglarna inför imorgon, sen mot jobb!


PERFECT/DRESS


Denna måste jag hitta imorgon. Jag måste iallafall prova den. Till julafton. Hade varit perfekt. 300 kronor från Monki.


NEW/YEARS/EVE


Här är ytterliggare tre snygga klänningar till nyår. Jag kommer bara lägga upp en gång till innan dess. Så jag hoppas någon har fallit er i smaken. Från Topshop kommer de tre guldiga ifrån.


WE/CAN/LIVE/FOREVERDet var länge sedan jag körde på veckans mest välklädda. Kim står för det, helt klart. Snygg!


SWEET/DREAMS


Denna väskan diggar jag skarpt. Jag borde inte köpa fler väskor, men bara denna också, 149:- Det är ju ingenting! Får se hur jag gör. Imorgon ska jag shoppa julklappar, och då säger väl plånboken till Iallafall. Borde satsa på jul/nyårsklänning istället. Har nästan lite panik då jag inte hittar någonting jag vill ha på mig/hinner inte levereras.


I'M/A/FUCKING/ALCOHOLICJag är helt crazy inlove i guld/glittrigt. Jag hittar nästan ingenting (och det jag hittar är jag för kräsen för att köpa!) Ge mig gärna tips. Bilderna är från tumblr.


LUCIA/IDAG


Lussetime. Idag är det Lucia. Jag ligger fortfarande i sängen. Har varit vaken sen kvart i åtta. Ligger och filar lite på julklappar, så himla svårt. Bara 11 dagar kvar. Iallafall borde jag äta lussebullar idag, men vi har inga. Vi hade försprång för ungefär två veckor sedan. Lussebak idag - kanske?


NEW/BAG


I/CAN/SEE/NO/WAY


Just nu sitter jag och äter tomatsoppa m. macka, sitter vid datorn och läser den nya chic-tidingen jag fick i brevlådan igår. Riktigt mysigt faktiskt. Är ensam hemma också. Blir nog lite Nikita idag också.


WORK/DAY

Just nu sitter jag på bussen hem. Underbart! Funderar på sushi till middag? Hade varit gott. Hörs mer när jag kommer hem.


SICK/AND/WRITESsource|tumblr

Jag är idag hemma sjuk, precis som igår. Men jag mår mycket bättre. Så nu har jag börjat skriva några inlämningar. Två klara, tre kvar. Jag måste bli klar idag, så jag slipper tänka på det mer sen. Framförallt när jag slutar sex resten av denna veckan. Jag måste sy lite till mitt projektarbete också, men bara två eller tre stycken. Vi hörs!


MY/WISHES/THIS/CHRISTMAS


På väldigt många år har jag fått ihop en hel önskelista. Här är en liten del av vad jag önskar mig. Utöver det kan jag även tänkas presentkort, guldiga smycken och guldiga tröjor.


SIX/BLACK/DRESSES


Här är ytterligare sex jul/nyårs klänningar. Körde på tre utan arm och tre med arm. Alla är från missselfridge.


INSIDE/OUT
Source|tumblr

Som ni har märkt har jag vart helt borta härifrån. Jag har varit upptagen hela dagarna då jag har varit på praktik. I helgen var jag hos D. i Karlskrona, och då vill man ägna alla minutrar åt honom, eftersom det var två veckor sedan. Nu är jag tillbaka, lite iallafall. Jag sitter och försöker hitta jul- & nyårs klänning, jag lyckas inte så bra. Har inte hittat de perfekta än. Annars på min fritid tänker jag även på vad jag ska köpa till D. Detta året har varit det svåraste. Jag har köpt års- och jul/födelsedags presenter. Har gått igenom alla de gulliga sakerna. Så nu är frågan om man ska köpa något tråkigt, utan tanke bakom? HELP ME OUT, going nuts.


MODENATT/MALMÖ

Jag är just nu på ett nytt koncept, nämligen modenatt. 18-21 hålls det öppet i några affärer. Finns även en efterfest, men det kommer jag inte gå på.


RSS 2.0