SHOES.


GÅ in HÄR och tävla om 40 par skor. Helt otroligt att kunna vinna så många skor. En sån skoälskare som mig är det en dröm! Det är TLC som anordnar i samarbete med Brandos.


London 2.

Idag har vi varit  på Portobello Market i ungefär 5 timmar. Otroligt mycket att gå igenom! Imorgon blir det nog Oxford street igen! På måndag får det väl bli lite andra bullar såsom Big ben och andra sevärdheter! Nu ska vi kolla på TV och sen sova.

London

Nu är vi i London. Eller har varit det i snart 24 timmar. Har fått handlat en hel del ändå tycker jag. Också har vi ätit på KFC. Yummie! Vi ska snart gå pch lägga oss då vi ska till Portobello Market imorgon ganska tidigt. Love it! Några smycken rikare också. Underbart fina smycken är här lite här ch var. Ni kommer förmodligen få ett inlägg imorgon med! Puss, peace and love.

BLONDT HÄRLIGT


Skaffa det fixade ofixade svallet.

Börja med att ta mousse i handduktstorkat hår. Borsta inte igenom hela håret, bara delar så det inte blir knutor. Sedan fönar du lite medan du "håller upp" håret med händerna. När det är nästan torrt tar du lite saltvatten spray i längderna, och fönar resten torrt helt normalt. Därefter kan du fixa lite med plattången om det behövs. Inga lockar, bara ruffs!

Nu borde du ha lika fint hår som Mrs Ashley Olsen!


PS. Jag är i London nu, men har fixat ett tidsinställt inlägg.


HAPPY ENDINGS.


Detta är min drömoutfit. Shortsen, bootsen och tishan - allt är så underbart fint!


WORLD'S CANT DESCRIBE
SENASTE NYTT

Idag har jag gjort lite nytta. Växlat pengar och handlat lite. De senaste dagarna har jag fått hem en iphone 4 vit, och två iphone skal + plast. Sen har jag klarat kursen matte B idag. SÅ jävla glad!

HAIR AND NECKLACE.


Helt fantastisk. Från google.


THEY SAY WHAT YOU WANT TO HEAR.


Jag använder mig numera av pixboom. Jag fick en invite idag! (YES!) Håll bara musen för plaggen jag lägger upp, så står där var det kommer ifrån.


WHO WILL FIND?


SHINE.


Ett tips såhär på söndagskvällen. Svinborsten. Den absolut bästa borsten jag någonsin haft. Eftersom den inte har några "knoppar" så är den mycket vänligare mot ditt hår. Håret får dessutom mycket mer lyster. Den går inte att jämföra med någon annan borste. HÄR hittar ni en variant, men jag tror även att det finns på Åhlens.


FOUR KINDS


4 mindre väskor. Mina favorit små väskor.
1. 2and
2. Loppis
3. 2hand
4. Topshop


DENIM. VITT. SPETS.


Jag har precis läst H&M Magazine och ätit sushi till kvällsmat. Vardagslyx? Y E S.


Like the summer breeze.


Ny spetströja. Äntligen en som inte är jättegenomskinlig.


FAVORITMÄRKE.


Min paljettröja från Vila. Underbar skapelse! Velat ha den så himla länge och nu är den äntligen min.


It doesn't matter.

Irriterad. När jag väl ska ladda upp bilder, går det inte. Därför försöker jag inte mer heller. En annan dag.

RSS 2.0