you're my heroin

Igår var jag i Malmö på mellandags rean. Det blev en hårig tröja samt en tröja med guldnitar på. Snyggt! Mer än så blev det inte. Lika bra var väl det! Idag köpte jag iallafall lösögonfransar. Det är riktigt snyggt. Tänkte bära det på nyår. Eller? Om några timmar kommer min älskling hem. Vi har inte träffats på 8 dagar. Det är riktigt länge.. tycker jag. Jag ska packa, äta, byta om, platta håret (igen!!) och bädda sängen. Annars så ser här relativt fräscht ut. Idag ska jag inte städa inte.. haha, ni som läst min blogg innan vet att jag alltid "plockar undan". Nä nu väntar andra saker. Puss och kram!!


beauty!


Angelina Jolie må vara en av världens vackraste kvinnor!!!!!


lite cash, gott att äta och sällskap!

Jag ska en snabb runda till farmor, hämta mina julklapps pengar och prata! Det är skönt. Det bjuds säkert på 100 olika kakor också. Det är inget ovanligt alls. Tvärtom. Det skulle vara konstigt om de inte bjöd på det.


perfect!


source: Monki
Hur jävla snygga???????????????


not ugly!


Om jag skulle ut och dansa ikväll hade jag gärna haft några av de två klänningarna ovanför. Från Missguided!


julaftons klädsel!


 Tröja monki, kjol, egensydd




Root effects


Denna produkten är från Lánza. Det är volume mousse/spray. Jag använde den första gången idag. Man ska spraya 7-10 centimeter från hårbotten och sedan kamma lite till topparna för bästa effekt.

Jag fönade efter att jag tagit det. Det hjälpte! Jag var riktigt skeptisk, men tänkte att jag ändå skulle prova! Jag plattade det sedan och det blev så himla bra! Inte precis överdrivit, utan helt perfekt.

Ni kan hitta den HÄR!


6 fina


julaftonsklänningar

Nyårsfesten

Jag är som förälskad i den tredje klänningen av nyårsklänningarna! Synd att den kostar 770 :-


source: nelly


tips!

Fyyyfarao vad många julfilmer det visas idag! Bland annat polarxpressen, nu är det jul ien 1,2,3! På fyran och femman! Kolla in på tv.nu så hittar ni allt =)

Tips! fast ni kanske är upptagna hela dagen med gästerna, men det är mysigt att ha tvn igång i bakgrunden!


last christmas




Merry x-mas

Goddag. Man borde gå och äta frukost sen fixa sig, för klockan tre börjar kalle anka ju, och därefter är det kan du vissla johanna? som är precis efter. Den ser vi exakt varje jul! Tjolahopp, ha en trevlig julafton!


Denna bild gjorde jag nog förra julen! GOD JUL


destination:symaskinen

Snart klar med kjolen, inte så himla mycket kvar. Jag svor och slog på symaskinen innan. Kjolen blev inte jämn och jag went craaaaazy! Nu är jag iallafall glad igen eftersom det börjar likna någonting nu, 2 timmar senare. NÄ FYFAN! nu får jag fortsätta. Klockan börjar dra iväg för mycket. PUSS OCH HEJ


something new

Jag köpte lite tyg innan för 20 kronor. Billigt as hell. Ska sy en kjol tänkte jag. Ska börja med det nu. Försöka bli klar tills imorgon. HEJA JULMUST och MUSIC, ni får hålla mig uppe inatt! Puss.


nytt i rummet




Nytt bord. Praktisk att ha datorn under!


dagens!





lillejul

Herrejesus! Jag har varit borta way to long. Nej men det var trevligt med moren min. Vi gick runt i 2hand affärer och på jägersocenter. Har köpt två nyårsklänningar (ser ungefär likadana ut!!) Ska bestämma mig sen får jag lämna tillbaka en av de. Inga speciella klänningar, men med smycken så blir det nog helt perfekt. En riktig härlig lillejulafton för mig. Räcker med en dags julfirande. Eller???

Fick köpt lite saker. Ni får se senare!


malmoe town

Godmorgon. Lite sent, va? Men jag åt precis frukost och jag ska snasrt gå och duscha. Jag menar, jag måste väl kunna göra något fast det är svinhalt ute och jag hatar snön? Ska nog iväg till malmö med mamma. Fixa sig och så var det nog som gällde nu!


i'm 'not' on a boat motherfucker

Klä granen all by myself och senare kolla på flickan som lekte med elden med mamma. Det ska bli skönt att koppla av. De två senaste dagarna har varit ganska händelserika i stan där jag förbrukat all min tid och kraft. Även idag. Så ikväll är det movie som gäller bara. You know i come back later, don't you?


klapparna klara




Ni som är hemma och ska festa kanske kan peppa till denna låten i era rum. Så brukar jag göra!

vi sitter i samma bil





1. Strumpebyxorna jag köpte igår (fick hål i dem i hälen tyvärr :( )
2. Den ena koftan jag köpte
3. Den andra koftan jag köpte
4. Egoboost


set your spirit free

Jag har köpt två koftor. Är jag nöjd eller? Så in i helvete. Jag var ute i det hemska vädret innan, försökte promenera hem. Nu har jag tagit på mig den ena, nya, varma koftan. Det är lovely. Ska in till stan och fika med mamma nu. Hörs senare! Puss


prickigt


Det var sådana jag köpte. 79.50 :- Känns måttligt! Ska ha dem på mig imorgon, skulle jag tro. Har ju ändå skolavslutning. Kan alla gå i skinnjacka kan jag gå i strumpbyxor.


alot of things I can do

Jag ska hinna med en massa. Först och främst ska jag äta, är döhungrig. Efter det ska jag packa in julklappar, klä granen, klippa och se män som hatar kvinnor. Vet knappt om jag vågar kolla på den själv, så en döäcklig scen när mamma kollade på den. Men den verkar ju så himla bra! Måste skynda på nu. Hörs ikväll förmodligen!


telling me lies

Var på mobilia efter skolan. Måste till stan nu för jag glömde köpa en sak. Ni får se vad det var senare! (Om jag hittar!) Kiss kiss bang bang

Camilla Åkrans » Numéro » 1

f r e e l o a d e r

Nu är jag klar. Men istället för att ta det lugnt ska jag slinga mammas hår. Puh. Sen ska jag minsann ta det lugnt resten av dagen. Jag är helt slut. Det är ju trots allt skola imorgon också. I'll talk to you later!


guess who's back again, who is back?

SNART KLAR MED GARDEROBEN!! Wiho. Nästa stopp är rummet där jag ska plocka undan mer och dammsuga och allt annat tråkigt. Men skönt när det är klart. Förlåt för mina tråkiga inlägg, har inte riktigt tid nu, som ni kan förstå. Blir kanske ett kollage sen, med inspirations bilder!


puh

Jag är i full gång med att städa och rensa. Blir nog mer än vad jag trodde och det kommer ta väldigt långt tid. Har redan hållt på 1,5 timme ungefär. Jag ser inte ens golvet! Det är skönt när det är sånt här väder, då får man tummen ur röven! Garderoben var det.. HEJ!


give it to me right

Godmorgon på er. Idag tänkte jag somsagt städa/rensa garderoben. Men först ska jag äta lite frulle. Jag behöver 100 ägg och te. Så länge kan ni ju lyssna på denna grymma låten!

KLICKA HÄR!

Marcus Ohlsson » Velvet » 1

three favourites



I'm in love. For real. Look at this! Det är lördag och jag sitter och kollar på alla möjliga kläder. De här tre blev mina favoriter för dagen, kanske för resten av månaden. Jag letar efter en nyårs klänning. Hur det kommer att gå har jag ingen aning om. Funderar på att köpa tyg själv och sy. Men tiden är knapp. Får se hur jag gör. Ska nog ta en macka nu för att dämpa hungern och sedan försöka sova. Imorgon kommer bli en lång dag, med tanke på att jag ska rensa ut kläder (blir nog inte så himla jättemycket) men omorganisera där iallafall. Det ser ut som värsta kriget! Känner ni igen er? I guess you do. NU mat!


Finaste finaste


Denna är så otroligt fin. 149:- på Lindex, rea!!!!


Julklappslista

En väska (check) Mamma har redan handlat

Sen har jag inte sagt att jag önskar mig mer! haha men iallafall..

En Britney parfym- midnight fantasy (en gammal)



En klocka - regal (finns på ur&penn)


Underkläder


Musicdot

Denhär sidan är en väldigt lätt hemsida som man kan ladda ner låtar ifrån. Det finns en sökmotor och det finns hundratals låtar, även de nyaste. Det är absolut det lättaste sättet att ladda ner låtar på, istället för att ha t.ex limewire som bara ger virus! Gör som jag, och börja klicka hem alla låtar du vill till din ipod.


do/you/love/me/to?


Grym låt.


Goddagens. Nu är jag hemma! Jag hann inte skriva imorse att jag skulle iväg. Jag fixade julklapp till Dick och själv köpte mamma en väska till mig i julklapp. Köpte ny fondation också. Förresten köpte jag en SVINcool sak som jag ska göra till ett halsband! Miniversion av en skinnpaj. ÅH. Lovar att visa er någon av de kommande dagarna. Idag hinner jag nog inte. Ska äta och fixa mig samt plocka undan på rummet and stuff like that. Vad ska ni göra? LUSSEVAKA!


i/love/tonight

Fredag och vem är inte pepp? Lussevaka imorgon och idag är det tjejmys. Jag och tjejerna från klassen ska äta tacos (orginellt) och sen ska vi spela en jäkla massa spel samtidigt som vi kommer bli aspackade. (Ironi, för jag har nog en läsare som inte förstår!!!) Men vi ska spela spel iallafall. Och prata skit.

Vad ska ni göra idag??

Så länge ni är hemma och fixar er kan ni lyssna på dessa sköna låtarna! CYA



good/girls/go/bad



Haha. Det var ju jävligt patetiskt. Jag var så jävla mycket ironisk som man bara kan vara! Var tror sig denna anonyma unge att jag ska få 50 PACK kondomer ifrån? Tell me! Jag hoppas ni andra förstod att det var ironi i det hela!

for/today

Är hemma. Med 50 pack kondomer och med en nöjd mage. Wook åt jag precis tillsammans med mamma. Gick i stan med jennie innan. Det blev ingenting köpt. Är ju i princip pank redan. Med tanke på att jag måste köpa julkapp till Dick. Så dem pengarna räknas inte. Snart julafton! Då får man pengar, förhoppingsvis. Minst 3000? please santa! Now i'm going to do my school thing and die! Bye.

no/time/no/good

Jag är död idag. Förvänta er inga inlägg idag. Iallafall inga roliga. Förlåt. Sovit 5 timmar inatt. Puh!


I/love/you

Nu har jag ljus tända på mitt rum i väntan på Dick. Vi ska mysa. Har varit en galen (on a bad way) helg. Men allting löser sig. Som alltid. Nu går jag och uppdaterar nog inte mer idag.


m/town




1. Tröja jag provade
2. Outfit för dagen
3. Gågatan, mys


speach/less

Jag måste gå nu. Jag ska en sväng till malmö. Kanske köpa en och annan julkapp. Know u gonna miss me, puss!


black/with/red



Idag? Jaaa hemskt mycket tack! Detta vill jag ha på mig men så blir det sannerligen inte. Synd. Hade velat ha allt i min garderob.


the/others


jag älskar dina låtar. älskar älskar älskar. Någon mer? Texterna är ljuvliga och allt är bara så perfekt. Åh, har njutit av hennes masterpieces hela kvällen. Nu tänkte jag nästan gå och sova. Klockan är mycket. Puss och hej


te/amo


Förlåt. Förlåt. Förlåt. I hate this part.


this/is/love



Jaha. Detta kan möjligtvis bli mina nästa köp. Är de läckra eller läckra?


meet/me/halfway

Jag är hemma nu. Blev lite senare än vad jag trodde, för att det blev lite att reda ut innan jag stack hem. Därefter så gick inte nästa buss? Så jag fick ta 19.54 bussen. Ointressant. Iallafall köpte jag min tröja igår (kolla några inlägg ner). Jag funderar på att köpa en i svart också. Annars ska jag köpa en grå eller svart kofta. Något som jag absolut måste köpa är ett par svarta jeans. På något lustigt sätt går alla isönder. Har typ 4 par i garderoben som är trasiga. Ingen aning om varför jag inte slängt dem. Jag har inget kul att skriva. Är ganska oinspirerad plus att jag har annat in my mind. Some private shit!


weekend/saturday


I.love.this.picture. Source:google

Förlåt för min uppdatering. Har sovit hos Dick, menska ta bussen hem om ungefär 2 timmar. Då kommer det förmodligen mer! HAJ

one/two/three





1. Peace-öronhänge (Den är på fel håll på bilden)
2. Hårband
3. Concealer


my/confession

Nu är jag hemma igen. Blev inte den tröjan jag suktade efter, utan annat smått och gott istället. Ibland är det bäst så! Ska iallafall försöka få tag på den någon gång, ungefär imorgon. Såklart måste jag ladda kameran innan jag kan fota! Visar er då. Puss och love


rude/boy


Denna ska jag gå på jakt efter snart. Ska bara äta upp min macka, sedan drar jag iväg. Jag har ju fått mitt studiebidrag med. Frida är lycklig!


rated/r

Åh vad jag gillar Rihannas nya album. Iförsig inte alla låtar, men nästan. Skitbra! Russian Roulette och Te Amo är nog de bästa av de alla. Vad tycker ni vänner? Har hon lyckats åter igen?


christmas/present?

Nu är jag hemma. Sådär halvt sliten är jag. Pluggade ett bra tag och jag grät, slog och sparkade på datorn samtidigt som jag skrev ungefär 700 ord på tidslinjen. Jag är stolt! Frågan är vad vi ska göra med red, redovisa? I'm not going to do that, what so ever! Jag är sugen på lussebulle, har varit det hela dagen! Det är veckan som spökar. Om man skulle ta bort alla kläder som varje dag bara lägger sig på mitt rum? Konstigt.


Jag vill ha en resa hit i julkapp. Älskling? hehe

one/two/three

Idag är jag freeeeee from school. Det är inhelvets härligt, men jag ska ta tag i pluggandet som kommer ta år och dar. Varför har man så mycket hela tiden? Going nutz! Annars har jag sovit många sköna timmar inatt, hos min pojkvän som är världens bästa. Igår mös vi med ljus, massage, choklad och massa pussar. Det är en härlig måndag det. Jag ska göra en tidslinje idag, som jag inte ens har börjat på, som är tills imorgon.



RSS 2.0