New parfume


Här är en till julklapp. Naomi Campbell-Naomi. Den luktar jättegott och den ska nog bäras ikväll till och med.


you know you look so good


Här är en bild på mig som liten. Krulligt hår och vitt. Söt var jag iallafall, även om jag liknar en kille!


don't want to loose this feeling



Här ser ni resultatet av mitt nymålade vita nattduksbord. Jag är hur nöjd som helst! Hade bara det tillfälligt när de var trä, men mamma kom på idén att vi kunde måla det vitt. Passar verkligen in på mitt rum. Vad tycker ni?


Nobody hear me..



Idag köpte jag två nödvändiga saker. En backless bh, eftersom jag ska ha urringning i klänningen imorgon och kjolen eftersom klänningen är för kort. Fick ju lösa det på bästa sett. Backless bhn hittar ni på Lindex för 179 kronor.


mmm....

Jag har varit borta verkligen hela dagen. Från kvart över tio till fem. Ska skriva lite senare! Först måste det röjas på rummet. CYA

Stan varje dag


Jag har varit upptagen hela dagen. Jag har varit i stan och letat efter en kjol. Hittade förstås ingen. Iallafall provade jag de tre plaggen ovanför. Den beiga skjortan tyckte jag om. Blev dock inget köp.

.. it's a mircale

Ett läppglans jag köpte igår. 20 kronor från Lindex. Färgen heter #6 Vanilla. Läppglans kan man aldrig få för många av.


You can go low

Här är en julklapp till. Snacka om att jag blev överlycklig när jag såg dessa i en av mina paketer. Har velat ha ett sminkborstset hur länge som helst.


Open open o pen

Såhär ser jag ut idag. Ursäkta för de dåliga bilderna. Jag var dessutom tvungen att ha de så små, annars hade det varit ännu sämre kvalité på dem. Nu ska jag snart ta bussen till min Dick.


H&M

Jag tittade precis i H&M katalogen för våren. Vissa saker dör man för. Framförallt långklänningen på sista bilden. Men frågan är om den passar mig lika bra som modellen.


Finally mine

Här är min fantastiska julklapp från finaste Dick. Denna kopian är den mest lika Alexander Wang, tycker jag.


Everything is so loud

Nytt armband från mellandagsrean. JC. Har velat ha ett liknande väldigt länge, och för 40 kronor kan jag inte klaga.


...and then believe


Nu har gästerna gått och jag har lugn och ro i min säng. Jag har mycket nya saker att blogga om. Ni kommer att se lite av dem de kommande dagarna. Kanske till och med allting imorgon. Ska snart sova hade jag tänkt, eller först läsa i Elsas värld. Godnatt.

19.


Grattis älskling på 19-års dagen. I love you, Je t'aime. Jag älskar dig.


B-day.

Hejhejhej. Long time, no seen. Idag har det varit full rulle. Klockan elva fick jag ett samtal, så det var bara att göra sig iordning. Min pojkvän fyller 19 år idag. Vi åt frukost här och sedan drog vi iväg till mellandagsrean. Både jag och Dick fick med oss varsin tv. Ni får se när jag har tid. För både imorgon och på måndag blir det tajt. Ni får veta mer då, vad jag ska! Nu snackas det bara tycker jag, men jag ville iallafall att ni skulle få en skymt av mig! Nu blir det mys i soffan med Familjen Karlsson. Puss!

Je t'aime

En bild på mig och min kära syster. Från idag faktiskt, har flera till att bjuda på, men tydligen har jag bara ett ansiktsuttryck. Lite tråkigt för er kanske!


Liten läslus

Nu ska jag krypa ner i sängen med min julklappsbok. Så efterlängtad! Hoppas ni haft en mysig julafton, för det har jag. Med fina paket! Godnatt på er!


GOD JUL!

Härmed önskar jag er en fin julafton år 2010. Här ovanför ser ni lite av våran gran och julklappar... Jag har klämt lite på dem, har ni också gjort det på era?


"jag har ingen kontroll"

NU gick precis Nathalie. Jag slingade och klippte hennes hår. Det blev super! Ska snart sy upp Jeanettes klänning. Det blir nog bra det med. Kreativ jag är idag! Ni lär tyvärr inte se mer av mig idag. Men kanske, hoppas hoppas! Puss på er söta!

heartbeats

En bild på mig och Emma från idag. Skolavslutningen var idag. Skönt och ganska så kul! Vi vann en tävling, vi sprang alltså snabbast i vår klass. Frisör-silvertråden! Efter avslutningen var vi 5 tjejer som gick till Jensen's Böfhus (var är det danska ö:et på tangentbordet??)

 

Ska till dick nu, så jag lär inte skriva på hela kvällen! Trevlig första dag på lovet. Pusspuss


runaway

Esmeralda. Finaste. Inspiration.


a monkey needs to dance, so do you

Som vanligt är det accessoarer som gör allt. Jag hade mer än görna haft allt på bilderna ovanför.

 


then believe


Jag är nog den sista i världen som skriver om the last song. Men jag såg den precis. Herregud.. Mysig film med några tårar fällandes. Absolut sevärd! Kanske ska se en till film. Några bra förslag? Tacksam för svar!

xx

Gammal bild på klassen

Idag var det sista skoldagen för i år. Imorgon är det enbart mys som gäller tillsammans med klassen på avslutningen. Efter avslutningen tänkte vi gå och äta på något mysigt ställe tillsammans. Inte alla, men några. Ser faktiskt fram emot det. Sen går dagarna snabbt.. sen är det julafton, juldagen och så vidare, sen julklappsleken hos mig och sen är det nyår. Tiden går snabbt! Jag ska försöka göra mitt lov så bra jag bara kan. Såg förresten att alla Stockholmare redan är lediga. Well well, någon tur får ni ju ha iallafall!

Sunday today


JAG HAR HELT MISSAT STOMP THE YARD 2 HOMECOMING. Hur gick det till egentligen? Min favoritfilm har länge varit stomp the yard. Så nu ska jag helt enkelt se den och njuta av lite ledighet, för sen borde jag skriva en uppgift som är till imorgon.

Magic in me


För min del, är det julstädning som gäller idag. Inte det roligaste kanske, men det måste göras. Jag småbörjade igår, med att renbädda. Nu är det allt annat kvar! När ledigheten börjar (d.v.s på tisdag) så ska jag göra en liten förändring på rummet, inte alls stor, men det kommer att märkas för mig!

TIPS! TIPS! TIPS!

Denna klänning är otroligt snygg, synd bara att den i vanligt material på baksidan. 299 kronor från Halens. Ett tips såhär den fjärde advent!


Saturday

Source: utanför mig


Nu har jag precis ätit fajitas (eller fachitas som Johanna säger) med ris. Mer än gott! Jag ska även visa er mina nya tights. Det är mer som skinnbyxor, för det är i tjockare material. De invigs på tisdag, på skolavslutningen. Dick kommer om ett tag också (jäkla kollektivtrafik) Att ta sig från danmark, tar tydligen fyra timmar istället för två.

Even heaven cries

VAR hittar jag dessa strumbyxor? Sjukt inspirerande, hela bilden.

Synd att man inte har såhär fina ben. Annars hade jag inte bara satt det som inspiration, jag hade HAFT det på mig.

 

Jag får inte nog av inspiration, därför får ni ännu mer inspirations bilder isåhär på en lördag.

 

Ps. Som vanligt vet jag inte var bilderna kommer ifrån, men vet ni får ni gärna hojta till!

 

Update: De prickiga strumbyxorna kan man köpa på H&M enligt en anonym källa!

 


MY BLOMQUIST

Jag vill ha sjalen. Gina tricot, varför har jag inte sett den? Avgudat denna bild i flera veckor nu, så nu var det dags att slänga upp den här så ni också får en fin blick!


what's my name?

Under tiden jag duschar, kan ni kolla på dessa fantastiska kläderna! Skriver så snabbt jag kan. Cya!


Dirty situation

Här är den transperanta tunikan som jag beställde. Hur fin är den? Det känns som silkestyg när man har den på sig. Sen är den i sidenmaterial vid halsen och vid armarna. Jag mer än älskar den!


Guldig tröja

Source: Sarase

Har någon av er läsare en sånhär tröja från H&M förra året? Jag hittar den inte på blocket eller tradera.  Om ni vet någon som har en och inte använder den eller rentav vill sälja en själv. Skicka ett mail ([email protected]) eller skriv i kommentarsfältet. Kram!


On the way down

I lördags var jag i Malmö med mamma och Hanna. Vi gick lite på second hand och även mobilia. Inne på myrorna hittade jag denna skjortan, som kommer från frk, som är i butik fortfarande. Det fanns fettfläckar på den, därför blev det inget köp! Annars hade jag slått till direkt. As snygg!


Det är underbart

Hej å hå! Jag ska ut och hämta mitt paket från Nelly, sen ska jag vidare till stan. Se om det blir någon julklapp till någon! Återkommer med bilder sen förhoppningsvis! Puss.

Biggest fan

A m a z i n g. Hon kollar inte ens på pianot under tiden hon sjunger. Helt insane!


Guldfantast och puderrosa

Sources: No idea. Do you know?

 

 


Guldiga nitar

 

Guldiga nitar - just the way I like it. Naglarna hade jag verkligen inte tackat nej till - hur får man det så?  Help me! Men detta får stå för dagens inspiration.


Sucks

Jag är hemma och är sjuk idag. Tråkigt är det. Mår fortfarande inte bra psykiskt. Vad händer med mig?... Iallafall så räknade jag ut att jag bara har 11 dagar kvar i skolan + 1 praktikdag. Det gjorde mig på lite bättre humör. Har även gjort lite skolarbeten idag, som jag varit efter i.. Eller, som jag inte har lämnat in, rättare sagt. Måste göra klart min powerpoint också. Nästa vecka vill jag inte vara i skolan, kommer vara mördande. Ett stort prov och en megastor inlämning. Måste egentligen plugga lite på det med idag. Annars blir det aldrig klart.

Minoutfit

Jag försöker ladda upp bilden jag laddade upp på H&Ms samtarbete med Minoutfit, där de skänker pengar för varje outfitbild till UNICEF. Gör ni också det! HÄR klickar ni

Vill inte

Idag behöver jag lugn och ro. Jag mår inte bra. Psykiskt. Känns om det alltid är något som går emot mig. Kan man bara inte få flyta med ibland? Jag antar att man klättrar av att bara hamna i gupp hela tiden, men det är jobbigt, ibland för jobbigt. När är det min tur att ha allting perfekt?  Jag vill inte lämna ut för mycket information. Men jag vill inte bo här mer. Jag vill inte, jag vill inte.

Här har ni iallafall en låt som jag lyssnat på hela dagen.

Rings

Source: No idea

 

Dubbelringar. Åh, dying! Framförallt den andra bilden. Hur fin och jäkla mycket vill inte jag ha en sådan? Where can I find something like that?


Fascinerande

Huvudroll i Vampire Diaries. Hon är så naturligt snygg så det är helt ofattbart. Varför har inte jag blivit född så vacker med bruna ögon och brunt hår?


From a belt to a bracelet

Har ni ett skärp liggandes? Då har jag det perfekta knepet för att få det användbart igen. Gör det till ett armband, som jag gjorde för länge sen, på bilden ovan. Klipp av där ni känner för det och knipsa ett hål med en "bältehålare". (Jag har ingen aning om vad det egentligen heter, men den kan iallafall göra massa olika hål i olika storlekar. Allt ni egentligen behöver är då en hålare och en sax. TADA!


2 DEC

Förlåt att jag inte tar några egna kort. Men jag har ingenting att fota för tillfället. Sitter ju bara hemma och ugglar, så det är därför! Men så småningom ska jag försöka ta så mycket kort jag kan. Hur har ni det annars? Fått in julkänslan? Eller det är kanske för tidigt? Än har inte jag, trots att jag har julstjärna på mitt rum och har ätit lussekatter. Får hoppas att den kommer snart, det brukar ju vara mysigt!

Jag vill göra något kreativt, men jag har inte riktigt någon aning om vad. Jag har inget tyg, inga "fina" pärlor.. Så. jag får fortsätta sitta här och uggla och lägga ut inspirerande bilder istället! Hoppas det går bra det också.

Amazing

En sån bild där allt känns perfekt.


Details

Source: Karna's blogg

Vad ska jag säga? Inspirerande. För några veckor sedan såg jag faktiskt Karna inne på Monki. Ni vet, fegis som man är, går man ju inte precis fram "Hej o hå, får man ta en bild? Men nästa gång jag ser henne.. då ska jag!


Alive

Jag sitter och försöker lista ut vad jag ska skriva... Det är bara så att jag har varit hemma från skolan idag p.g.a snön. Kaotiskt är det överallt, märker jag! Annars lever jag, när jag inte kollar på Vampire diaries. Det är faktiskt så att jag ska fortsätta med ett avsnitt till nu!

Wednesday

Godmorgon - det är verkligen en god morgon. Jag är ledig - hemstudier istället. Vaknade kvart i nio, sen dess har jag sminkat mig, kollat på vampire diaries, ätit frukost och nu till sist ska jag börja plugga lite. Har ganska mycket kvar - på kort tid.

RSS 2.0