HERE WE GO WEEK 8.


Jag i skolan.
Hejhopp. Jag känner mig inte alls trött och jag vill inte till skolan imorgon, fast på ett sätt ska det bli skönt. Rutinerna och att träffa tjejerna såklar. Förutom pluggandet, det är ju det som är det tråkigaste. Men som tur har vi praktik nästa vecka.

QENDRESA.


Nu ska jag iväg till världens bästa vän och slinga hennes hår. Vi hörs ikväll, vet inte alls när jag kommer hem. PUSS!

TJEJMIDDAG.


Paljettväst och spetsbody Kappahl, Skinnbyxor Gina, Ringar H&M Ur&Penn
Såhär var det jag såg ut i fredags. Bytte om till kjol efter all mat eftersom magen svällde upp. Tur att jag var lite smart.

BERGENDAHL.

Jag tyckte helt klart Anna Bergendahl var bäst ikväll! Hon har en sån härlig röst. Hejade på henne även i idol. Hon är grym! Den låten kommer nog spelas om och om på min mobil. Vem tyckte ni var bäst?

LOVE IT.


BAD QUAILTY.


Vampire diaries. Helt okej serie. Såg iförsig bara ett avsnitt. Det likna twilight ändå. Men vad förväntar man sig när det handlar om vampyrer och kärlek? Jag tror dock att jag kommer att älska serien efter ett par avsnitt. Twilight och new moon är dem bästa filmerna jag sett!

WANTED.


Har man blivit lat om man går och duschar halv sex? Åh, vet ni vad som väntar? Jo en fet jävla pizza med köttfärs. Åt det första gången i måndags då vi hade ett år. Godaste på länge. Iallafall är det lördag och då är det okej. Sen Melodifestivalen och därefter filmen jag skrev om innan. Min lördag kommer bli mysig mysig mysig. Behövs en relax kväll innan man ska börja skolan! Förvisso har jag haft en hel del såna detta lovet.

LJUVLIGA LÖRDAG.

HEJ lovers. Är som vanligt väldigt borta när jag inte är hemma. (Så sant som det är sagt?) Men nu har jag tid över. Ikväll är det melodifestivalen. Det ska vi kolla på (hoppas jag!) Sen ska vi se på en film. I can do bad all by myself. Den verkar helt okej. Just nu sitter jag och laddar upp med Vampire Diaries, min syster verkar tycka det är bra så jag får väl också kolla på det. Jag återkommer med betyg!

Ljuvlig lördag. Ljuvlig låt. Ljuvlig gårdag.



FRIDAY.

(Här är jag väldigt mycket brunett. Och Mia bredvid.)
Jag har jättebråttom. Måste till Netto och hitta redbull eller något annat drickbart. Ska hem till Mia som fyller år idag. Grattis! Jag har skinnbrallor, rosa spetsbody, paljettväst och ringar! Det kör vi på idag. Det är skitbra! Nej nu babblar jag. Imorgon? Ja då hörs vi. Ha en trevlig fredagskväll. PUSS!


BABY BY ME.

Jag har fallit för beige. Beige Beige Beige. Det gör sig så snyggt med guld. Precis hur jag gillar det!

BYE.

Godmorgon. Know my update suck! Men jag har varit lite busy. Igår köpte jag present till Mia. Och en paljettväst till mig själv. Ska sminka mig nu, för jag ska åka in till Malmö och köpa en body. Om den passar och sitter bra förstås. Jag uppdaterar mer when i'm home.

EYO.

Jag tycker ni är otroligt dåliga på att kommentera. Detta är en klysché, men vad vill ni se mer i bloggen? Jag ska försöka klara av era önskemål (om ni kommer med några!!)

Ska till stan ett tag. Bussen anländer i skateholm om 30 minuter. Ska försöka hitta en present till Misan som fyller år imorgon och som ska ha födelsedagsmiddag för tjejerna. Något personligt. Eller kul. Svårt!



Förresten vill jag se ut såhär nu. Solglajjor, linne och brun!

TAKE IT OFF.

Jag är hos Dick. Igår fick jag vänta på bussen i en timme. Jag var frusen och arg, minst sagt. Ikväll vet jag inte alls vad som händer. Vaknade halv tolv ungefär och det var otrologt skönt. Jag ska springa upp till duschen nu.

IN LOVE LIKE HELL.

Vad ska man säga? KOLLA SKORNA. 199 kronor. Det är ju löjligt egentligen. Borde man köpa dem? JA det borde man. Resten också. Har förresten redan en stråhatt.


BUSINESS WOMAN.


Skjorta GINA TRICOT, Byxor MONKI, Smycken UR&PENN H&M
Jag tyckte även att jag behövde lite färg efterso jag var så dyster. Tog ett läppstift från TIGER. Rosa! Nu ser jag ut som en business woman, en väldigt upptagen. Så nu tänkte jag dra ner på stan ett tag.


SOMEWHERE.


Denna tatueringen hade jag kunnat göra. Ruskigt fin. Jag vill ju göra en, men är ännu för ung. I have still time to think what I want to do. NOW: Shower!


NJUTER AV LOVETS HÄRLIGA DAGAR

Som vanligt ska jag påbörja ett morgoninlägg. Himla tråkigt men känner ändå att jag behöver skriva något alls. Ska duscha och fixa mig. Funderar på att åka in till Malmö. Har knappt några pengar, men att kolla skadar inte.

TAKE SOMETHING PERFECT AND PAINT IT



Såhär ska jag se ut på dejten ikväll. - Ettårsdejten.

Korsett och kavaj 2hand, kjol H&M. Duger det?


ME RIGHT NOW!


Jag är förberedd inför kvällen. Helt klart.


DEAD WEATHER


Denna videon är så himla läskig, helt sjukt. Om den kommer på ztv på kvällen och jag är ensam blir jag seriöst rädd!!


SATURDAY NIGHT


I lördags var jag ute och åt. Såhär såg jag ut. Senare blev det melodifestivalen med Dick, Stoffe, Johanna och Ballack. Det var mysigt. Gott också för den delen. Chips och godis. Just the way we like it.


09-02-22/10-02-22


365 dagar, 1 år. Ett underbart år. Jag älskar dig.


NU ÄR DET NY VECKA IGEN!

Godmorgon. Är uppe med tuppen. Första lovdagen. Jag tvingade verkligen migsjälv till att somna om en timme till när klockan var kvart i åtta. Jag gillar inte att vakna riktigt så tidigt. Vad ska man göra?.. Iallafall var jag på filmkväll hos Westman igår med andra sköna typer. Ska se om vi har riktigt god frukost hemma, isåfall ska jag bädda ner mig med det.

MODELS OF THE RUNWAY!


Jag kollar på models of the runway. Det är skitbra! Man der både designers och modellerna. Nästan bättre än project runway. Jag måste ta tag i dammsugaren och dansa omkring med den ett varv i rummet snart.


PUDERROSA!


Denna ska och vill jag ha inom en snart framtid. Jag fyller år om en månad, kanske då? Please....


I'M SO GLAD TO BE WITH YOU

Skrev jag förrsten att det är lov??? Från och med måndag. Happytime!


EVERYTHING YOU SAY

Godmorgon. Vaknade i Emilias sköna säng. Nu är jag hemma och ska snart in i duschen. Jag har ingen aning om vad jag ska göra tills ikväll. Då ska jag träffa Dick. Möjligtvis Stoffe och Johanna också. Vi ska kolla på melodifestivalen och mysa. Sounds like a good plan to me!

LOVE PEACE UNDERSTANDING

Nu ska jag ta mitt pick och pack och sticka hem till Emilia. Min älskade gamla vän Emilia som jag inte träffat på år och dar. Vi ska mysa. Mia kanske sällskapar oss också. Nu går jag för kvällen. Ha det bra! Puss

Love, f


PÄRLOR!



När jag var på mobilia innan idag köpte jag present till Dick, eftersom vi har 1 år på måndag. Köpte även ett par nya öronhänge för 20 kronor. Ett par nya pärlöronhänge. Som ni vet blir dem ganska äckliga och smutsiga efter ett tag. Finns att köpa på Ur&Penn. Brukar annars köpa mina på glitter.


MILITÄRGRÖN VÄSKA INFÖR ARMYMODET


Här är svaret. Vad jag köpte på åhlens var en väska. Nitarna har jag själv satt på. 79 kronor för en väska är dock inte dåligt. Jag är bra på fynd. Jag är bra på fynd.


THAT'S WHAT YOU GET


Fredags stil!

Hårband, Kofta, tubtop & Jeans H&M, Glittrig topp Lindex. Smycken H&M Ur&Penn Glitter


CAN'T SLOW DOWN, AND IT'S TURNING ME AROUND

Hejhejhejhej. Jag har varit borta från bloggen lite från och till denna veckan. Kan bero på att jag har varit trött och längtat efter lovet. Jag ska såklart försöka uppdatera mycket detta lovet. Lovar inget, men jag ska försöka. Idag fick vi sluta en timme tidigare. Det var så otroligt skönt. Dessutom så gick jag och Malin till mobilia. Vi drack frapino och snackade. När jag kom hem åt jag kyckling, klyftpotatis och vitlökssås. Mätt? Jotack. Ska packa lite nu.

DON'T COME AND CRY




Dagens då. Kavaj Lindex, Spetsbody H&M, Skärp 2hand, Höga chinos Monki.

Nu ska jag äta frukost. Måste ta bussen om en halvtimma. Puss!


INHELLLIVING

NU väntar duschen. Jag vet ju hur det blir om jag inte går och duschar innan nio.. SYNES SNART!

ÅHLÉNS


Vad har jag köpt? ...... GUESS!


HEJ, NYA VECKA!



Detta har jag klippt. Gradering. Jag blev nöjd och föningen blev perfekt. Idag har vi bara haft frisör och det älskar jag. Hann även med att träna på bottenfärgning och hätta.


FIKATIME!




1. Jag
2. Malin
3. Jennie
4. Cissi

I fredags fikade vi efter skolan. Jag var speedad och på alldeles på bra humör hela dagen. Med andra ord var det en bra dag. På kvällen blev det lite ändringar. Jag åkte till svedala med Jennie och Cissi till Olivia. Vi pratade och jag somnade ganska tidigt. Trött. Är trött hela tiden numera. Är nog trött på detta vädert en del också.


YTLIG INFORMATION




Såhär. Mitt hår i lördags. Lockade det med min stylingtång från GHD, använde värmeskydd (bild 2) från GHD, som luktar otroligt gott. Priset för ett värmeskydd går på drygt 200 kronor. När jag sedan var klar med lockarna tog jag i Keune's mousse, för att lockarna skulle stanna. Priset har jag ingen aning om.

Bild ett. Ja. Jag ville visa min parfym. Lacoste-love of pink. Luktar jätte jättegott. Den passar mig perfekt. Try it!


LÖRDAGENS OUTFIT


Jag vet. Det var 5 dagar sen. Men som ordspråket lyder; bättre sent än aldrig! Jag trivdes verkligen den dagen, fast det fastnade tydligen inte på bilden för jag ser inte ut att trivas eller för den delen ser jag inte bättre ut än någon annan dag. Men min kamera sucks, så det är förmodligen det!


I LIKE THE SOUND OF THE..

Jag har varit väldigt dåligt på att uppdatera hela veckan. Blogg har varit dåligt och jag har inte alls haft lusten. Igår kom jag hem kvart i sex och det gjorde jag idag också. Så jag har inte ens varit hemma två timmar än. Hard work! Men imorgon är det fredag och det ser vi fram emot. Wiho! Sitter och äter kycklinggryta med ris. Jag smälter. Det är typ det godaste som finns. Ska äta i lugn och ro nu, skriver mer sen.

HEY YOU HEARD IT ON THE RADIO


RAKT vs. LOCKIGT

Jag är så glad för min ghd stylingtång. Nöjd nöjd nöjd. Bra köp!


NEVER TOO LATE TO TELL ME








Här får ni ett par bilder jag inte slängt upp på bloggen. En frisör tjejmiddag på g. Det var ett väldigt bra tag sedan. Ser ni vem det är som är jag? Är helsvart med kavaj. På den ssita bilden är det jag till höger.

Packa var det jag skulle göra.. Puss, hejdå!


DEAR FAMILYMEMBER!

Min syster kom ett tag. Nästan en timme. Så fördröjningen av att göra sig ording blev lite senare än jag planerat. Vi drack chai och pratade. Det är så mysigt när hon kommer hem. Min kära storasyster. Har lockat håret. Det blir så jäkla fint med stylingtågen. GHD for the win, med andra ord. Berättade jag att man fick en fön till? Och värme "påsar". Sjukt bra. Man kan ta den varma plattångeoch lägga direkt i den, och det brinner inte. Perfekt för mig som alltid lägger ner min andra varma plattång i en väska direkt efter jag använt den. Nu behöver jag inte oroa mig mer.


SEE YOU BE WITH ME

Jag har hunnit vara nere på en loppis som är öppet varje lördag utanför mig ungefär. Den äger rum nere i källaren. Fick tag på ett halsband för 5 kr. Ni kommer få se det sen. Nu ska jag göra mig iording tänkte jag. Nu spelar jag spotify listan NYTT OCH FRÄSCHT. Här har vi bra låtar! Dansa loss.

LAUGHING ALL SONG


Denna är riktigt ball. En kille som skrattar, som gjort det till en låt. Check it out!


HOT AND GLAMOUR


GULDIGA NITAR


Denna vill jag ha. Om jag ändå hade haft pengarna. Åh, så himla fantastisk.


LOVE'S GOING TO GET YOU


Jättedålig bild. Men iallafall denna kavaj liknande grej köpte jag även på 2hand.


IN MY CLOSET YOU FIND THIS


väska, 2hand

Skärp, 2hand

Vas, 2hand

Halsband som jag gjorde om till en ring


EHH EH AHH E HAH EH


Lyssna på 2.02. Jag hade kunnat ha en hel låt med bara det. Åh fyfan vad bra det är!!! Någon som är bra på att remixa och kanske förlänga hela låten, så att det kommer om och om igen, kanske? Om det ens går.


PARTY AT A RICH DUDES HOUSE

Nu kommer det dagliga to do. Plocka undan kläder! Det går i ett alltså! Jag fick med mig lite grejer från 2hand fast det absolut inte var meningen. Så är det alltid. Nu får jag hålla hårt i mina pengar. Är snart fattig och fick mina pengar för inte alls länge sen. Visar er sakerna om ett tag. Puss på er, hejdå.

GAMES PEOPLE PLAY


PLAY!



ÅH det var så längesen man lyssnade på denna. Älskade verkligen denna låten. Min syster hade den på en singel, jag ville alltid låna den, men mina försök misslyckades eftersom hon också ville. Den är förresten med i en av tvillingarna olsen filmerna. Ganska coolt.

PRECIOUS!



Här har vi min nya stylingtång. Den var dyr men vi fick ett mycket mer rimligt pris eftersom vi går frisör. Någon fördel ska vi väl ha? Köpte även 2 värmeskydd. GHD är märket. Superbra, man kan göra i princip allt med den. Behöver inte trippeltång, locktång och plattång. Det fungerar bra med denna! PRISVÄRD med andra ord.


HEY, SOUL SISTER!


Skinnbyxor och t-shirt gina, väst H&M


TO A WOMAN SO HEARTLESS

Nu jäklar fungerar blogg.se igen. Det har klyddat så mycket den senaste tiden. Men några svordomar senare så fungerar det! Det är alltså anledningen till att jag inte har bloggat någonting idag. Var inte hemma förrän tjugo i fe, därefter åt jag. Var ju vrålhungrig! Sen har jag sytt in mina skinnbrallor (for the second time) och duschat gjorde jag nästan precis.


WINNER OF PARADISE HOTEL!

Förresten! Jag blev superduper glad igår när Jackie vann Paradise hotel. Jackie och Patrik, rättaresagt! Jag hejade på Jackie redan från början. Hon var så otroligt ball och hon är nog ensam om att ha en sån personlighet. GO JACKIE FERM! På tal om det, vad ska man nu se på TV och längta till? Desperate och grey's börjar inte förrän i Mars.. suck! Tur att februari är en så pass kort månad. Jag har skrivit upp saker som händer ända fram till sommarlovet. Det är ungefär bara 65 skoldagar kvar, eller något i den stilen. Har inte exakt koll! Bort med sminket och plocka undan idrottskläderna, så kommer Dick snart. Bättre sent än aldrig, ellerhur?






IN THE CIRCUS!

Idag på svenskan filmade vi. Vi ska göra en action film. Den kommer nästa bli action komdi, kan man tro! Vi fick skrattaattacker hundra gånger. Mest my sweet Malin.




Fyfarao vad vi är fina. Tycker ni inte? Jag i den otroligt söta peruken, haha! Ironi!


EN LITEN KLICK MED BILDER!









Lite bilder sen i fredags. Det får bli lite sent eftersom bilder inte kommit upp förrän idag. Verkligen lite bilder, och såklart mest på mig eftersom bloggen handlar om mig!

PS. den första bilden får bli min outfit bild för kvällen också. Tog ingen eftersom vi hade jättebråttom!


PEACE!!


H&M, netaporter, topshop, cocoo, colorette


ONE OF A KIND


Här har vi bodyn jag ville köpa. Den satt inte fint (tror jag?) för jag hade fullt med kläder under. Fin annars va????


♥!!!!!

Min älskade mamma är hemma från sjukan MAS nu. Det var på tiden. Har saknat ihjäl mig efter den bästa mamman i världen. Hon har brutit benet. I torsdags, faktiskt.

TIPS: ta det lugnt i snön och den hala marken!!


ONE, TWO, THREE!

HEJHEJHEJ. Är ganska trött. Eller närmre sagt, jag är otroligt trött. Jag behöver skriva en engelsk uppsats, men det kommer inte gå i denna tröttheten. Kommer att visa bodyn jag ville köpa, men den satt inte som jag ville. Först ska jag ta något att äta!!

LOVE, f


RSS 2.0