I WANNA MAKE YOU SWEAT

Nu far jag iväg för idag. Ska göra några ärenden, sedan åker jag till Ystad och firar valborg där, så ni lär inte höra av mig mer idag. Jag önskar er därför er en trevlig valborg!

TOPSHOP MED ELLE



Dessa två smycken roffade jag åt mig på Topshop i torsdags. 200 kronor för båda.


T-dayyy!


Såhär såg jag ut igår (innan jag ändrade mig igen, vill säga!)


DET ÄR VÅR!



Kavaj-H&M
Sjal-Hannas
Lång t-shirt-Vet ej
Ballerina-Indiska
(chanel)väska-2hand

Outfit igår när jag och Hanna var på väg till Topshop event på Nova. Jag fick köpt två saker. Ni ska få se vad imorgon!


SUNKISSED.


Jag har varit lite i kolonin idag. Mysigt. Spelade skipbo med mamma och solade lite.


PEARLS.



Jag tänkte köpa denna underbara skjorta, men jag gjorde det aldrig för det inte kändes hundra. Ånger? lite, men någon annan kan ha turen att bära den! Ni hittar den på MYRORNA i malmö, 165 :-.


CC, what the hell?


Mitt senaste köp. Jag älskar den så mycket att jag vill hålla om den hela tiden!!


FRIDAY



 I fredags var jag och D på IKEA. Vi satt sedan ute och åt, underbart var det! Det är ju i princip riktig sommar nu. På kvällen grillade vi några stycken hos Johanna!


i'm addicted to you


Bild: 2008-2008?

Nu är jag i Malmö väntandes på tåget till Helsingborg. Jag och två vänninor ska nämligen mysa hela dagen. Detta är alltså ett förtidsinställt inlägg. (Mitt första någonsin!)

 


OLDIES.




När man ska ladda upp bilder, kan man ladda upp alla bilder igen som man någonsin lagt ut här på bloggen. HÄR är några av mina första bilder. Från 2007, tror jag. Vill ni att jag ska fortsätta ladda upp gamla bilder på mig?

LETS HAVE A REAL GOOD TIME


Jag vill så gärna ha denna klänningen, och har velat det i säkert ett år. Jag köper inte den på grund av att jag kanske inte passar i den? Men den är ju så FIN!


Goodiebag.


Här är vad som fanns i goodiebagen. Tråkigt nog prenumererar jag redan på CHIC. Jag glömde även att lägga dit Läkerol-paket som fanns med. Jag tjuvåt en på bussen, så den är i väskan! Ganska generöst med solglasögon. De var dessutom fina!


Another pleasure.



Jag fikade med Hanna (tog espressobilden efter jag ätit upp, förlåt!) Sen gick vi till Lindex VIP kväll tillsammans med CHIC. Fick en goodiebag!


SAY JAMBO.





Jag var inne i stan efter mina ärenden. Jag köpte den vita t-shirten. Jag fick den dessutom för 0:-, för den var på rea (50kr) och jag fick hem en CHECK idag på 50 kr.


ROSE.


Bild: av mig.
Just nu sitter jag och äter hallonsorbet och kollar på OC. Det är snart slut, så då ska jag läsa lite i en svensk bok = tråkigt!


PÅSKLOV.

Idag ska jag göra lite ärenden. Banken och biblioteket bland annat. Jag har lite bråttom, som vanligt. Det är väldigt fint väder ute, så jag kör på min trench för första gången i år!

FEATHERS.


Jag vet att det är många som vill ha "drömfångar-halsband". Därför tänkte jag tipsa om detta från H&M. 69.90 :-


MAGAZINES.


Jag har bläddrat igenom CHIC och Ellos katalogen. Det är så himla praktiskt och kul att få en tidningsprenumeration. 12 nummer av CHIC fick jag. Fast jag har redan fått två. 10 kvar. Jag längtar redan tills nästa kommer.


BEIGE.


Denna älskade cape har jag velat ha i 6 månader utan resultat. Tills förra veckan. Skam den som ger sig!

Åhlens 199:-


HELLYEAH!

Nu är minsann London bokat!

LOVE AT FIRST SIGHT.



Ny kuvert/axelrems väska. 75:-


VILA


Tunika från VILA, 499:-. Ny som jag köpte i fredags efter praktiken! Från Drink & wear!


LEAVE ME INTO THE LIGHT

Jag har studiedag idag. Just nu är jag hos Dick, men ska ta bussen hem närsom! Ska direkt hem och sen direkt till Malmö med Paulina. Ha en fin dag, så hörs vi ikväll!

MITT.


Jag var så trött på att mitt hår var mörkare nere till, så jag gnuggade på lite blondering på "topparna" Nu känns det iallafall lite jämnare.

PS. Inte från Ica, såklart, utan faktiskt riktig blondering!


RED.



En ny skjorta. Farmors gamla. Om jag passar i rött? Kanske inte direkt. Men jag får kanske testa iallafall!


ALWAYS SOMETHING NEW.



Klockan tröstshoppade jag idag efter mattelektionen. 300 kronor just nu, helt perfekt för mig som letat efter en fin och stor guldklocka. Den är så jag! Sen är min fina blus en födelsedagspresent från mamma.


TEXTUR.


picture|google.se

Ett tips! När ni duschar och tvättar håret, ta balsamet först och sedan schampot. Ändra liksom på ordningen, så får ni mer struktur i håret, om ni inte vill ha det så tråkigt jämt! För att få ett bättre resultat, använd saltvattenspray i handdukstorkat hår. Och med saltvattensprayen, ska ni inte spraya direkt på håret, utan spraya det i handen, för att sedan"dutta" det i håret, ungefär som mousse. Det blir inte lika stelt och man kan själv styra hur mycket det kommer.


HELG.


I fredags var jag ute med några roliga töser. Vi förfestade hos mig och hade kul.


Igår var jag med Q och vi kollade på film, som vanligt. Vi har en tendens att alltid slappa. Idag gäller samma. Bara slappa. Imorgon väntar ju en ny skolvecka, vilket jag faktiskt inte ser fram emot, men jag ska försöka tänka positivt!


RSS 2.0