bye/saturday

Jag hade tänkt bädda sängen, ta en macka, försöka koppla av. Ta en liten titt på TV. Kanske fortfarande ha på datorn och musiken och kika in på nya och roliga bloggar. Känns inte som om jag kan göra något annat en lördagskväll samtidigt som jag väntar på att min älskling ska komma! Suck. det är skitjobbigt! Hej.

make/me/feel/alive

Tråkigt. Tråkigt. Tråkigt. Jag började plugga med det övergick ganska snabbt till att kolla på bloggar och kolla status och så vidare på facebook. Hatar att jag är ensam just nu. Ååh vill mysa med min älskling ju. Hej.


and it's true, i love you

Oscar Falk » BOLERO » 1

old/classics

Camilla Åkrans » Numeró » 1
Ojojoj vad jag har "slappat" idag. Jag har tagit det lugnt med att städa, bada, läsa och nu pluggar jag lite engelska vilket jag iförsig inte kan kalla lugnt. Känner mig ganska stressad. Det förstår ni nog när jag sitter tjugo i tio en lördagskväll och skriver. Det ska vara klart tills på måndag och imorgon vill jag inte hitta tid till det. Då är det julskyltning och allt. Då ska man mysa. Har jag fel om jag säger att det är den första advent imorgon? Iallafall satt jag och kolla på min gamla blogg precis. Det är ganska underhållande och så får jag inspiration. Konstigt? Man brukar få det från andra bloggar! Men jag fick ny energi direkt och jag kände för att skriva. Det var bra! Jag skriver inget vettigt, men vilken bloggerska gör det in the case?

oooh/if/we/like/it/or/not


Är denna låten bra eller bra? Just nu är den bäst tillsammans med en annan låt av samma artist! Jag älskar när en artist kan leverera mer än en bra låt. Hela albumet är bra. Ljuvligt.

we/don't/care/what/they/say

Det är ganska jobbigt att jämt och ständigt känna ångest. För egentligen ingenting. Jag har ingen aning om varför, utan ångesten bara smger sig fram iallafall en gång i månaden. Det går egentligen inte att beskriva hur känslan är. Dem som har ångest vet. Jag läste på en bok som jag blev rädd för. Innehållet alltså. Att det händer. Att saker faktiskt händer under den perfekta ytan. Att det kan hända mig. Jag badade nyss och jag läste lite i boken Bryta om. Jag fick ångest I badet så jag var tvungen att sluta läsa och skölja av mig och gå ut ur badrummet. Jag var tvungen att sätta mig vid datorn och prata. Skriva lite här. Lyssna på musik. Släppa mina dumma dumma tankar och försöka glömma bort allt som egentligen är verkligheten. Jag vill sätta mig och gråta. Vilket iförsig kanske är det bästa. Iallafall för mig. Lyssna på musik. Jag ska inte svamla mer. Denna texten var väl egentligen mer riktad till mig själv. Alla har sina dåliga dagar. Idag är min.

shes/like/he/wind

Jag är helt slut. Ändå städar jag hela rummet och fixar och donar. Dammsugat, dammtorkat, tagit fram julstjärnan. Ska samla alla mina frisör papper i en mapp and so on. Nödvändiga saker! Måste fortsätta nu.


to/shop/to/be/happy






Idag köpte jag alltså ett par skor (hämtade ut) En paljettmössa och ett armband. Jag är nöjd, som fan!1

let/the/music/play


Denhär festlåten var asbra, någon som vet vad den heter? Skulle kanske behövas till imorgon då jag och några tjejer ska festa till det lite. Nu ska jag duscha, därefter kommer mina nya inköp! Håll utkik.

in/the/end

Tjolahopp. Jag sitter i skolan och vi har precis intervjuat en journalist till vårt arbete som ska vara på 12 sidor.. Suck! It's not funny. Dessutom är de stenhårda med betyg och jag blir helt crazy på det! Inte kul att få G+ and so on! Snart slutar vi som jobbade in rasten. Gutt! Cya. Puss!

Kavaj/halsband/jeans



Idag ser jag ut såhär. Man ser läpptsiftet här också. Litegrann iallafall. Nu tänkte jag plugga ett tag och lyssna på musik samtidigt. CYA

In/town/with/Friidie




Detta köpte jag idag. En klänning och en borste/spegel som är sjukt praktisk, den kan man ha i väskan alltid. Börjar bli jobbigt att alltid kolla på mobilen när man knappt ser något. Här hade vi såklart alternativet! Sen fick jag två knäckebröd också, haha! Jag har smakat lite, skitstark pepparrotsmak! Jag är iallafall nöjd. Köpte ett nytt läppstift med. Lite mer ljusrosa än det andra. Riktigt fint.

no/words


Hur.freaking.snygga.är.inte.dessa.skor? I'm in love. Buy me this, please!

Friidie/tycker/till

Jag förstår inte att nästan alla blondiner ska färga håret brunt när vintern och hösten är på väg? Visst, man kanske kan tänka sig mörkt och dystert, men är man blond har man ju något som lyser upp, ellehur? Jag tycker det finaste är att vara brun, ha brunt lockigt hår och svart bikini är mer att eftersträva. På sommaren är det som finast att vara brunett. Enligt min åsikt. Fler som håller med? Inte för att jag egentligen föredrar varken blondiner elle brunette. Jag skiter egentligen fullständigt vem som har vad. Tycker bara att det är en trend år efter år att alla blondiner färgar håret. Give up, please! Förändringar kan man göra under hela året! PEACE OUT.


label/love

Jag ska se på one three hill och gossip girl hela dagen framöver. Ska bli skönt att bara ta det lugnt med nutella mackor. Idag var vi på föreläsning hela dagen om sex. Författaren till boken KUKBRUK höll i det och pratade. Därefter fick vi lappar och skrev frågor. Han besvarade de flesta. Like we didn't know thaht shit?  Men det det var härligt att inte sitta och plugga och det var ändå intressant. Dessutom slutade vi tidigare. En härlig dag helt enkelt. Nu skulle jag kolla på gg och oth. I'll guess I see you later, aligator!

black/n/white



Jag färgade underhåret i måndags. I did it. Äntligen en förändring. Blev trött på mitt hår men nu blev det lite uppgraderat ju! Man ser inte det allt för mycket heller, vilket kanske är bra eftersom det är ganska stor skillnad på brunt och ljust hår. Jag är iallafall nöjd, det är huvudsaken. Hiss eller diss, huh?

pyssel/lördag


Jag är nöjd, så jävla nöjd. Denhär gjorde jag för för kanske 20 minuter sen. Ett praktiskt och ovanligt ställe att hänga upp öronhänge på. Yoooooou like it?

remember/me

jag började ändra min blogg lite för ett tag sedan (1 timme), det resulterade i att vissa saker inte hamnade där de skulle, jag fick damp, tog en chokladbit, lugnade ner mig och slutade helt enkelt med samma design. Tråkigt. Jag kanske gör det senare ikväll, har ju hela natten på mig.

Kopplade in högtalarna till min bärbara dator, nu har jag disco och dansar på bord. Känns som en lyckad lördag trots allt. Ska renbädda snart och mysa till det rejält, kanske tänder några ljus med.

Humöret kan ändra sig så himla snabbt. Innan var jag helt depressed i några timmar nu är jag i ett tillstånd där jag kan gråta för vad jag har. Nämligen allt! (Jag tror bloggen är viktigare för mig än jag trott?) Nu när jag lägger lite tid och kraft på den så är jag glad igen. Makalöst. Nu återgår jag till något anna. I'll see yoou in a minute!

morning/after/dark



Dagens bästa nyheter. Imorgon är det bokat, jag och min älskling ska kolla på New moon imorgon. Jag är så jävla förväntansfull. Jag kan inte räkna på händerna hur många gånger jag har kollat på twilight. Jag kanske till och med borde ta tag i att läsa böckerna.. Den första boken har jag till och med hemma-under soffan. Varför? Inget svar.

I
dag är jag hemma, ofrivilligt. En lördag. Det gör väl inget. Intalar jag mig iallafall. Jag som är ganska finklädd och var beredd på att göra något hysteriskt roligt ikväll. Jag ska försöka göra något kul med mig själv. Inspirationsdag, kanske man kan kalla det.

when/i'm/not/with/you




you/have/to

Godmorgon. Jag sitter helt nyvaken och kollar på new moon trailer. Hur ska jag INTE kunna se den denna helgen? fan fan fan fan. Jag hade biljetter, men avbokade dem för att min älskade blev sjuk. Åh! Jag vill bara se den. Man kan iallafall se trailern om och om igen. Tänk då själva filmen.. Jag blir galen. Är det någon som ska se den på självaste premiären? 

better/than/all/the/rest

Hej bloggers. Sitter på engelskan nu vilket är extremt tråkigt. Det är inte varje dag man skriver om hårtermonologi på engelskan. Vilket iförsig är mycket bra. Ett larm gick precis och det slutar fan aldrig. Denna terminen har det varit typ 5 brandlarm och precis var det tjuvlarm. Hur sjuk? det har varit runt 3 gånger. Blir galen. Det är ett ljud som verkligen skär i öronen. Men vi klarar oss här i silvertråden. Vi är simply the beest!

Ikväll kommer min man hem till mig. Vi ska mysa till det. I'll seee yoooooou

en/sång/om/ingenting

Jag känner sån lust till att skriva. Men vet absolut inte vad jag ska skriva. Händer inte så mycket just nu. Mer än att allt rullar på som det ska och vädret är helt okej när det inte regnar. Helgen bestod av mycket tid med min älskling och en myskväll med tjejerna. Hemgjord pizza och twilight. Det blir aldrig för mycket av twilight. Skulle egentligen sett new moon på lördag. Så blev det inte. Fick avboka biljetterna. Det kommer väl en annan dag. Det måste det!! Se, nu fick jag en text om egentligen ingenting. Så onödigt inlägg. Nu ska Frida ta en lussebulle, därefter blir det sängen. Love u guys!

.../...

Åh världens godaste lussebullar. Herrejävlar. Njuta av lite fler nu tillsammans med något tv-program.

Vardags/klädsel/jag/vill/ha


Idag, eller gärna imorgon vill jag ha detta på mig. Så awsome! Hur snyggt är det inte? Och kanske en rosett för att göra det lite mer femininnt. Precis som jag gillar det. NU: sätta i lussebullarna i ugnen!

because/it/is

Hej. Jag har absolut inget vettigt att skriva. Så jag tänkte att jag skulle skita i det. Men lite uppdatering kan ni väl få iallafall. Idag slingade jag håret och färgade underhåret brunt. Det blev bra! 140 kronor. Billigt va? Man måste ha någon fördel med att gå frisör ju. Hehe. Jag tänkte att jag ville fika nu ikväll. Jag får se hur det blir med det. Kanske ska baka lussebullar istället.

Jag älskar Dick Karlsson, mer än livet. PUSS


jag/är/här/igen

zippora10
Godsöndag. Jag känner mig ganska peppad inför imorgon. Vi ska ha egen hårvård och jag ska nog slinga håret. Tror jag. Kanske blir brunt underhår. Jag får bestämma mig när lektionen väl börjar. Helgen har varit helt fantastisk och jag tycker det är synd att den slutar här och nu. Nu blir det macka och o'boy.

BACK/ON/TRACK/BUT/NOW/I'M/LEAVING

Jag har köpt två nya saker i veckan. Ni får förmodligen se det i slutet på helgen. Iallafall två sammetsrosettsklämmor. Inte så stora! Jag älskar rosetter!! Sen har jag köpt en fransväst, beige/brun. Ja, ni får se det på bild som sagt. Puss. Nu drar jag för dagen!

things/we/never/do

Det var inte igår det!! Jag har haft det stressigt hela veckan och jag har varit alldeles för trött för att orka blogga. Idag är det tvärtemot-jag är på toppenhumör och inte trött. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag slutade tjugo över elva idag.. Fast min buss gick tolv. NU hade jag tänkt packa och städa mitt rum. Här ser förjävligt ut (enligt mig) och jag har inte orkat ta tag i det i veckan.

TRÅKIGA/MÅNDAG

redredred

Goddag alla glada. Jag ska försöka att inte klaga för mycket nu. Men jag hatar regnet, skolan och allt plugg man har. Det tar aldrig slut om man inte nästan aldrig någon ledig tid till att bara tänka på sigsjälv. Ännu bättre är att jag är så himla trött. På allt. Iallafall idag. Jag orkar inte! Får ta tag i pluggandet nurå, som vanligt.

BILDER/FRÅN/IGÅR






Det är jag i lila klänning. Jag är med på tre bilder av fyra. De tre sista. Stor fest var det iallafall. Men kändes inte som där var så pass mycket folk som där var, vilket var tur. Rolig kväll och det ska man tacka Mimmi och Jenny för!

VÄRLDENS/BÄSTA/SERIER

Jag kommer inte uppdatera så himla mycket idag. Tror jag. Fast man vet aldrig. Om några minuter börjar One three hill och gossip girl. Världens bästa program + DHW. Nu får jag nog snabba mig. Lägga mig i sängen och äta pepparkakor.

GRATIS/BIO

GRATIS BIO.

Du tjänar på det till slut! En bra hemsida som ger ut massa checkar. För 200 poäng får man 50 kronor på t.ex H&M. Skitbra hemsida!! Ett gott råd: var aktiv! Hjälper ni mig nu, hjälper jag er sen!

ONE/LOVE



Jag borde ha en kategori : musik eller något! Får väl ta och fixa det. Här är iallafall en outstanding partylåt. Get used to it!

FLASH/BACK











Bilder från somras. Får en att längta tillbaka hyffsat mycket.

LÖRDAGS/STIL


Kavaj Lindex, Klänning VILA, Skor (ej på bild) med nitar

SPIRA/LLING

Godmorgon. Jag är ganska trött. Det kan bero på att jag var på fest igår och i fredags hände det något som förmodligen inte kommer upp på bloggen. Ni får leva i visshet. Jag ska se om där kommer upp bilder på facebook från igår. Isåfall ska ladda upp dem så ni kan få se några. Jag har fortfarande inte ätit frukost. Typiskt mig!

OUT/FOR/TODAY

Det är alltid någonting som händer. Jag orkar inte. Jag kommer inte blogga mer nu på någon timme. Kanske inte på hela dagen!

MAKE/IT/HOT



Jag hade gärna tagit del av dehär kläderna idag. Synd att jag inte har de tillägo! Fast jag har ett par skinnhandskar, jeans, pärlöronhänge och guldiga stora ring på mig nu. Får väl jämföras med det! Skorna och tröjan har jag inte. Allt går att köpas på topshop förutom öronhängena som man kan köpa bland annat på Glitter.

BODY/LOTION


Marc O'Polos body lotion använder jag till mina ben. Den luktar jättegott och ger benen mer lyster! Try it!!


THERE/YOU/GO


Idag har jag på mig Jeans H&M trend,  Kavaj Lindex, Satinlinne Vero Moda, Ringar H&M och Egengjord, Armband Åhlens, Rosett Glitter

Förresten ser ni allt smink i min säng? Och ni ser min klocka lite bättre.


NEJNEJNEJNEJNEJ. Det ösregnar ute och jag ska cykla till bussen om ca 50 minuter. Dessutom ska jag gå till skolan från bussen sen! Frukost väntar nu!


YOU/MAKE/ME/LOSE/CONTROL

Nu är jag tillbaka. Gladare förstås! Jag ska till skolan idag som börjar halv ett. Matte. Jag hatar matte. Förmodligen för att jag är så dålig. Idag ska jag försöka ta dagens bild också. Nu måste jag fixa håret och äta frukost! Love you guys! Kiss and hugs.

JUST/LIKE/HELL


Just nu ikväll mår jag psykist dåligt. Det är förmodligen över imorgon. Jag har mina perioder. Oftast på kvällen..

ALLTID/SEN

Jag är hemma från farmor och nu ska jag gå och duscha. Känns som jag fick lite stressigt nu om jag ska hinna lägga mig i tid. Hörs sen va!

MUSIC/IS/MY/DROG



Jag har hittat veckans bästa låt!!!!! ENJOY LIVING, RIGHT!

''Music is the universal language
It’s a true blessing you know''

SHOPPA/MER/MÄNNISKOR

Skolan gick bra. Jag kände mig inte alls sjuk! Nös lite då och då bara. Jag är helt klart på bättringsvägen! Jag blev klar med min power point. YES! Finally! Efter skolan gick jag en snabb sväng in om Mobilia. Jag köpte mig en ring och en liten julklapp till min älskling. Julklappar är fan i mig svårt.. Men jag får vara lite kreativ! Jag vet förresten redan vad jag ska ge i alla (L) dag present. Haha! Jag tänker för mycket på framtiden ..

HERE/I/AM

Jag lovade er i princip att jag skulle lägga i dagens outfit innan jag drog till skolan. Idag har jag på mig bekväma kläder. Man ser även att jag har blivit brun på armarna (BUS-ACO)
Rosett och kofta Indiska, Tröja H&M, Chinos Monki


TUMMEN/UPP


Tummen upp för att jag känner mig någorlunda frisk, har sovmorgon och dricker te. Denna dagen kan väl bara sluta bra? Ja! Nu taggar vi med lite musik.


NOT/LIKE/ME

Godmorgon vänner! Är ni lika trötta som jag? Jag kunde verkligen inte somna igår. På senaste tiden har jag somnat jättesnabbt efter jag lagt mig i sängen, så var fallet inte inatt! Jesus. Tur att jag hade sovmorgon iallafall. > frukost!

IMORGON/ÄR/DET/NYA/TAG

Jag sitter och kollar på fråga olle och tänker mig att jag sitter med min älskling. Tyvärr (x1000) gör jag ju inte det. Vi är båda sjuka. Jag saknar honom så att det gör ont. Jag antar att ni flesta förstår hur det känns. Ska snart sova också. Imorgon väntar skolan. Jag hoppas ni får dagens outfit. Tror jag hinner med det innan jag sticker till skolan. Ni kan alltid kika in vid kvart över elva imorgon och hoppas!


LILLA/MELODIFESTIVALEN


Jag kollar på lilla melodifestivalen. Favoriter sen man var liten. För gulligt! Jag kommer ihåg att jag verkligen ville vara med där, men jag vågade aldrig. Liten kyckling var jag allt.

JAG/HATAR/RUBRIK

twinmag
Man skulle kanske ta och göra sig lite te. Så man kan känna sig lite mer frisk, och ännu mer mysigt, gå och ta en dusch. Känner sig halvt sliskig när man legat hemma hela dagen. Jag känner att jag är på bättringsvägen, så skolan väntar nog på mig imorgon. Det ska bli..skönt samtidigt som jag vet att det kommer suga!

PS. man kanske ska göra lussebullar snart? Om några dagar.. Eller nästa vecka får det nog bli! Har kanske fullspäckad helg. Tror jag. Nu går jag och kommer aldrig tillbaka.

NÄR/MAN/VET/VART/MAN/SKA



Jag älskar denna låten. Nu har ni chansen att göra det med. Ni kan även kolla in Ken Ring-Kelian (lite gammal) Men lika bra för det. Svensk rap är finfint.

SICK/OF/THIS

Febern sitter inte i fortfarande, utan jag har fått en irriterad förkylning istället. Men jag kan kanske sticka till skolan imorgon, eftersom vi bara har en lektion, förvisso varar den i 2,5 timme. Jag ska ta en clementin nu och därefter ska jag göra något ovettigt. CYA

FINA/MINNE





TRY/TO/BEAT/THIS


Source; DB, orginalpic

Halstabletter och panodil lever jag på nu. Eller jag har gjort det idag iallafall. It counts? För att göra mig på bättre humör väntar hårinpackning, en härlig dusch och därefter ska jag kolla på TV hela kvällen med tända ljus. It's lovely! Man varvar ner då. You should try it! Jag har även jätteont i nacken och axlarna, så jag ska ha värmekudden hela kvällen. Jag kanske tänkte ta brun utan sol för att känna mig fräschare.

PS. Min pojkvän är också sjuk. Halsfluss för att vara mer exakt. Nu ägnar jag mig en stund för att tänka på honom.

NOW/IM/OFF

Jaha.. nu var det das att ändra headern igen! Jag vet inte om jag blev nöjd. Men jag ska ha det såhär tills vidare iallafall.  Blev det bra tyckte ni? I would appreciate if you left an comment! Kiss and goodbye.

FASHION/ABLE

forfri3.jpg image by nicolethen
Source: google.se

KOOL/KANIN

bwww02

HELT/SLUT/KÖRD

Idag är jag sjuk. Feber och värk i hela kroppen. Kan ha varit därför jag var helt slutkörd igår. Varför drabbas alltid jag av sjuksel? Idag ska jag iallafall bara ta det lugnt och försöka bli bättre tills imorgon. Vill verkligen inte missa mycket i skolan. Jag kommer förmodigen inte blogga mycket idag. Puss

ROCK/N/ROLL/BABY


NEW/STUFF/FOR/ME

Jag lever. Men inte till 100%. Jag är skittrött och jag har pluggat lite idag. Skrivit en uppsats på engelska. Sen har jag bakat chokladbullar. Duschat, plockat undan och de dagliga sysslorna.

Här är lite bilder från de senaste dagarna. Lite fix och trix.


Jag har satt nitar på mina handskar. Skitsnyggt blev det! Helnöjd.

Jag har satt upp klockan. Eller iallafall delar av den. (Gud vad tomt de ser ut på kortet!?)

Jag har fått ett nytt bord. Alla 3 bilderna är dåligt skick. Jag hoppas jag an fota lite bättre nästa gång jag vill visa er något. Men tills dess får ni stå ut med detta. PUSS, sovgott.

RSS 2.0