just a dream.

Jag vet att jag sucks på att blogga just nu. Har haft världens största och jobbigaste prov idag. Sen är jag bara allmänt trött när jag kommer hem. Jag sitter bara och kollar på massa olika serier. Tror jag ska börja kolla på gossip girl från avsnitt ett.. Det kan ta ett tag innan alla säsonger är avklarade. Men jag vet att jag ahr missat några avsnitt och det är ändå så bra, så jag förlorar ingenting på det egentligen! Endast tid. Köpte ett "virkat" linne idag från H&M. Jag visar det någon dag! NU ska jag sova eller så blir det gossip girl. Talk to you lateroo!

ULLARED.

Hej! Jag sitter just nu i bilen på väg upp till Ullared. Ska nämligen till Gekås med mamma och Uffe och handla lite saker. Jag ska se om jag kan hitta några fynd till mitt rum. Kanske ett och annat  Sov i lund igår hos min syster. Kollade på idol och åt. Så imorse fick jag ta 3 stadsbussar och 1 tåg. Lite mer komplicerat än från Trelleborg då det bara är en buss!

hahah förresten... såg precis TYLÖSAND centrum. Ifalman hade svängt till vänster. En parantes sådär mitt i allt!


alright.


finaste bilden.
JAG har inte fått tummarna loss idag. Mådde sämst inatt och imorse. Därav stannade jag hemma från skolan. Vaknade vid elva och sen dess har jag suttit vid datorn. Kollar på ett paradise hotel avsnitt och lite Oprah på TV. Alltid lika hemska historier. Tänkte att jag skulle plugga snart. Har bara 6 sidor kvar att skriva frågor på. Sen ska jag ÖVA in dem. Ska iallafall göra mig iording, så jag känner mig frisk, för det är jag nog faktiskt!(?) Kan ha varit maten jag åt igår på Lilla torg. Mer om det sedan!

Ego.

JUST nu sitter jag och gör ingenting. Kollar lite på idolklipp och så vidare. Dick kommer snart. Har ingen aning om vad vi ska göra, men något mysigt blir det väl! Jag har hunnit plugga litegrann idag, skönt faktiskt! Blir kanske lite mer ikväll, i'll see.

saturday.


Detta är den enda bilden jag har från igår. Men vi åt chips, popcorn, godis och drack läsk. Sjöng singstar 2 mot 2. Det blev dock en ganska tidig kväll för mig. Runt halv tolv var jag hemma.

sweet, sweetest

Jag ska gå och lägga mig nu, eller kolla på TV eller nåonting. Annars kommer jag bara skriva sjukt negativa saker och det vill jag hålla borta från bloggen idag känner jag. Hörs imorgon igen! Puss.

feel that way.


IKVÄLL ska jag hem till Mia med några söta typer! Jag vet inte exakt vad vi ska göra, men jag har köpt mig Smultron cider "alkoholfri" som är så tusans god. Världens godaste. Screw äpple eller päron. Sedan ska jag ta med mig resterna från chipsen igår. Tror det kommer vankas lite singstar, om jag känner Mia och mig själv rätt. Kan även bli lite spel. En helskön lördag med andra ord. Nästa lördag kanske blir mer party? Det var ett tag sedan. Typ, i turkiet. Det var 5 (kan vara 6 veckor också) sen.

Seasons comes and goes.


Jag blev kär i det här mönstret när jag såg den. Den satt inte perfekt, vilket jag blev jättebesviken över. Annars hade jag köpt den. Blev inget köp då, som ni förstår. Gjorde jag en miss eller hiss som släppte taget om den?

Tänkte dessutom att jag kanske inte behövde köpa den just nu, med tanke på att det är Ullared som gäller på tisdag. Hoppas på att jag hittar mönstrade fina saker där uppe.

Flowers.





Min dagens bestod av detta ovanför. Jag gillar det småblommiga. Svart, vit och militärgrönt har blivit mina favoritfärger. Och jag hoppas att mina bruna boots kommer snart, så jag kan använda mer naturfärger! Sen ponchon (som jag fortfarande INTE äger!!!!!! blir förbannad!) Men jag ska ha tag på den, på något vis.

I GOT TO LET YOU GO.

GODMORGON! jag har varit vaken flera timmar nu. Jag ska ta på mig kläder nu! KANSKE blir en dagens. Jag och mamma ska ut och lattja lite. Kolla 2hand och ha lite mysigt i det höstiga vädret. Jag har inte så mycket tid nu, så i'll talk to you latero!

Fridas värld.


Jag älskade Sofi Farhmans Elsas mode. Jag läste den när jag var i Turkiet i somras. Och nu kommer det en nummer två. Happy happy! Det ser jag faktiskt fram emot! Jag har höga förväntningar.

NU ska jag städa undan innan Dick kommer. Vi ska ha kycklingvingar och ris idag till middag. Sen klockan åtta är det IDOL med choklad och läsk. Mysfredag med andra ord.

Jag hade en killkompis som kund idag på kundmottagningen. Jag klippte honom ganska kort. Jag blev jättenöjd med resultatet faktiskt!

H&M rocks.




Det här är mina köp från imorse. Jag var på H&M halv åtta. Tur att dem inte hade bjudit in för mycket folk, eftersom det var precis lagom med folk, behövdes långt ifrån trängas. Jag fick mig en bulle med ost och paprika också. Det fanns te också, men det hann jag inte dricka. Hur mysigt som helst! Sådant som gör en dag perfekt. Tröjan är inte brun, som den ser ut som på bilden, den är militärgrön.

JUST DON'T GIVE UP.

Jag ska gå och lägga mig efter idol. Jag ska upp alldeles för tidigt imorgon. Ungefär vid kvart i sex eller någonting liknande. Jag ska nämligen vara i Malmö, på Gustav halv åtta på H&M för frukostshopping med min syster. Man får 20% på hela sortimentet + frukost. Det låter väl mysigt? Plus att jag kan sova på bussen på väg till Malmö. Tar ändå 40 minuter. Hoppas bara jag inte kommer försent till skolan, vi har nämligen kundmottagning - men jag har ändå ingen kund förrän ett, alltså efter lunch. Jag känner på mig att det kommer att bli en bra fredag. =Välja kläder, måla naglarna och sova står på schemat medan idol rullar på tvn.

HEADBANGAR!!!



Just nu försöker jag lyssna på pepp musik. Jag har lagt till några nya. Sidney Simsons, Afrojack, Bassjackers.. Underbara festlåtar! Såna jag blir glad av. Såna låtar som man bara rockar hela huvudet med och inte tänker på någonting annat. Exakt det jag behöver nu. Snart ska jag ta med datorn in till badrummet, när jag duschar! LOVELY att vara hemma själv ibland. Får nog skynda mig. Idol börjar om 30 minuter.

SEE MY BABY.

Förlåt för min kassa uppdatering. Jag har extremt mycket i skolan just nu. Sen vill jag gärna ha lite fritid också. Så if you don't mind, så kommer bloggen ligga lite i bakgrunden nu i några dagar. Fast i helgen kan jag nog köra på som vanligt! Jag bjuder på en askön låt så länge.

KLICKA HÄR! så kommer ni till låten.

BEAUTIFUL DISASTER.




Denna klänningen är jag. Den är Frida. Det står Frida. Men jag köpte den inte. Så det får bli en annan lycklig till denna fina..

TOTALY BLACK.


IDAG har jag trallat omkring såhär i skolan och på Malmös gator. Helsvart och så som jag gillar det.Is it good enough?

WHAT A GOOD EVENING.

Bild 1: Alfaparf Milano Volume Schampoo och balsam. Hårinpackning.

Bild 2: Ögonbryns/ögonfrans färg (väteperoxid). Brun utan sol. Biosilk.  Body Butter.

 

Idag har jag verkligen skämt bort mig själv. Jag har färgat ögonbrynen, använt mitt nya schampoo/balsam och inpackning. Smörjt in kroppen med body butter. Tagit brun utan sol i huvudet. Sist men inte minst-Tagit silkesdroppar i topparna. Mysig måndag! Nu ska jag bara måla naglarna, sen är jag helt klar! Idol om 15 minuter, dvs att jag måste snabba mig. Då ska jag dricka varm choklad!

 

Update: det är måndag idag, dvs inget Idol! Är ju bara tisdag-fredag. Så långt tänkte jag inte. typiskt!


MARY KATE.


Pic's: google.se

Idag står Mary Kate för inspirationen. Oversize skjorta och klumpiga skor, way to go! Och partydressen...Åh, det är min smak precis! Kan inte mer än älska varenda centimeter av den.


IT IS PRICELESS.


Pic: med inpackning i håret!
Precis nu i skrivande stund dricker jag hemmagjord Cola medans jag har inpackning i håret. Den luktar absolut super! Vi har den i skolan också. Det är en riktigt fet inpackning, vilket är jättebra till mitt torra och slitna hår! Jag kan ju förstås visa vad det är för en! Det kommer i ett annat inlägg, jag lovar!

HOW ABOUT IT?


Dessa kläderna är ju inte helt fel. Chanel kan ha världens finaste logga. Nästan så jag borde ta på mig mina chanel öronhänge imorgon. Äh, imorgon blir det väldigt enkelt och bekvämt. Så är det ibland och det var länge sedan jag hade en sådan outfit. Och på tal om fint. Vinrött nagellack är något jag borde köpa.

DAGENS GÖRA.


VILKEN lördagskväll! Jag sitter hemma och lyssnar på James Morrison. Sitter och fantiserar litegrann och bläddrar i kalendern, försöker skriva in grejer jag kan göra nästa helg, det går ju sådär kan jag säga. Äter toblerone också, som ni ser. Köpte det på båten över till Helsingör.

FABOLOUS!!!!!!!!!






Jag var inne i en vintage butik. JAG ÄR FÖRÄLSKAD. Detta ska bli mitt lilla smultronställe. Mycket toner i guld. Jag totalt älskar det. Jag köpte både spetströjan och den guldiga paljett"kavajen". JAG ÄLSKAR DEN. Lite dyrare än vanlig 2hand, såklart!

ÄLSKAR IDAG.







Jag töntar mig på första bilden. Men jag kom in halvt i bilen iallafall. Sen går vi runt lite överallt. Känns som vi bara har ätit idag. Wienerbröd, toblerona, cola och pizza. Pizzan var någon av de godaste jag någonsin har ätit.

TEENAGE CRIME.

HEJ! kom nyss hem. Har spenderat hela lördagen i Danmark. Har köpt två vintage fynd. Ni ska få se snart och lite andra bilder därifrån! Hoppas ni inte har saknat mig allt för mycket. Återkommer! xx, f

XXX.


TRE.


En snygg jacka, tröja, kavaj. Det är allt som krävs för en fullständig outfit. Jag gillar koftan som in i. Den ser riktigt fin ut på modellen för H&M. Absolut inte för mycket, men inte nerdressat iheller!

MILITÄRT.

Militägrönt möter djurmönster. Jag älskar det. När någonting möter något mer fräckt. Jag har cravings för det, men jag har nästan själv inget sådant plagg. Blir lite svårt att handla något när jag faktiskt inte har några pengar alls nu, förutom 200 kronor som fortfarande ska gå till min cape. Någon som har en, från ÅHLENS, i beige?  Snälla snälla kontakta mig!!


HOT HOT HOT.



Såhär har jag faktiskt sett ut idag. Som vanligt ser det aldrig bra ut på bild, men det får ni väl ta, i guess! Dagen har bara flutit på och jag är glad för det. Idag ska jag absolut bara ta det lugnt. Äta hemmalagad hamburgare snart, kolla på massvid med avsnitt av paradise hotel, idol och till sist sova.

x2.


Här ser ni! Jag har lagt in chanel loggan och allt på Mozilla firefox. Den finns där alltid och piffar verkligen upp ett annars tråkigt Internethemsida. Jag är mer än nöjd!

CHANEL.


Dessa ska jag köpa. Jag ska ha dem på mina naglar. Hur fina som helst! Jag försökte att måla ett chanel märke på min ena nagel, det gick sådär kan jag ju säga. MEN om jag har dessa perfekta, så kan jag bara smacka på den när jag vill. Jag har blivit ganska.. besatt av chanel loggan. Jag har en sak på mitt internet, återkommer snart med det!

BE RIGHT BACK.

NU sitter jag bänkad framför IDOL. Malmö har inget att komma med hittills- med andra ord, har dem skämt ut oss. Borde ta en macka nu. Får ta det i nästa reklam. Oj, nu blev det ju reklam. Återkommer!

PUCKO.


Jag har inte mycket att skriva just nu, men jag gör det iallafall. Idag visas IDOL i Malmö och jag gillar det!! Sitter och pluggar engelska nu som inte är lika tillfredsställande. Men det måste göras och jag dricker pucko. Det känns som det är det enda jag gör. MEN jag behöver vara positiv och därför tänker jag på IDOL nu. xoxo, f

...

Vi ska tydligen rösta här i skolan. Det ska vi göra imorgon. Så idag håller vi på med att göra en quiz som visar vilket parti kan förmodligen kommer att rösta. Jag är ju inte 18, så vi röstar ju inte helt, utan det är skolröst. Ska äta nu! Puss

OLIVIA.

Picture: google.se

Olivia är alltid snygg och på denna bilden är det verkligen inte ett undantag. Kläderna, sminket och håret. Jag liksom dör lite! Jag älskar det stora sidenbandet.


IT'S TRUE, THAT I MISS YOU.

Jag har ingen som kan fota dagens på mig,så jag får ta och leta upp ett ställe efter skolan igen! Kanske blir det inomhusbild istället. Men nu ska jag ta på mig ett par tunna strumpor och skita i bootsen idag! Ätit frukost precis och måste snart kila till bussen. Skönt att jag har sovmorgon! Börjar tio.

SPENDING MY TIME ALONE.



Jag valde att vara lite vit idag. Men jag tog min tjocka, stickade kofta som är flätad vid öppningen. Min nya favoritring och mitt favorit halsband. Men det börjar bli lite silvrigt :med andra ord borde det snart slängas.

Tidig dag idag. Slutade halv tolv. Sedan åt vi i skolan och sen kollade jag ifall ponchon hade kommit in i beige igen, det hade det inte. Snart ger jag upp alltså!

IF YOU WANT TO.



Just nu sitter jag och dricker min smoothie till frukost. Ganska gott alltså! Jag har hallon och haveregryn i. (Havregryn för att det ska mätta!)

Jag har trotsat vädret idag och tagit på mig en vit kjol.

HOW DO YOU NOTICE?




Idag har jag vandrat omkring såhär. Inget speciellt kanske. MEN jag älskar min gröna kavaj. Använder den mer än vad jag borde. Träffade min syster i staden innan idag efter skolan. Jag kollade ifall ponchon hade kommit in än, men det hade den inte. Typiskt!!

IF I CAN FACE IT AGAIN.

Jag har absolut ingenting roligt att skriva om nu, så jag tänker helt enkelt återkomma lite senare! Efter jag har pluggat. Hörs då! love, f

COLOUR.


ALL I NEEDED WAS A CALL.

HEJ! Jag sitter i skolan. Jag inleder denna tråkiga måndag med svenska. Faktiskt 3 hela timmars svenska. Det är ändå ganska intressant. Jag skriver om kroppspråket och hur det påverkar vårt språk. MEN det tycker inte ni såklart! Så jag ska försöka knåpa ihop ett kollage nu. Love, f

AND I, WITH YOU..

NU har jag nog fått rätt på designen! Finally. Jag har ändrat header och lagt till kategorier i flikar. Har velat ha det innan, men då har det inte riktigt fungerat. MEN nu jäklar! Nu ska jag börja blogga. Hoppas bara på att jag orkar efter skolan med plugg, träning (ja, jag ska nog börja på friskis, hah) vänner, pojkvän and so on. Men stannar ni kvar här, så kommer jag också göra det! Nu ska jag borsta tänderna och sedan försöka fiska fram lite kläder. Hörs imorgon. Love, f

IT'S LOVE.


Denna absolut amazing skon är på väg hem till mig nu. Jag hoppas att den passar fastän det är i storlek 39. Hoppas hoppas! 5-7 dagar tar det. Helt okej ändå! Vad tycker ni? Den perfekta höstskon.

I'LL BE THERE.

Jag har försökt göra ändringar här i bloggen. Det blir bara helt fel. Och jag som har noll tålamod ska inte fortsätta med det mer ikväll. Tror jag! Men samtidigt är jag jäkligt envis. So who knows, det kanske blir som jag vill ändå! Puss.

CURLINGPJUCKS.


Curling kängor. 499 kronor på maxi. Jag tror inte det är keeper för min del, men det lär nog vara världens varmaste skor! Ett tips om ni vill ha dem, men jag avstår! Där var inte många kvar när jag köpte dem, så passa på!

JAG DÖR LITE. KLÄNNINGEN!!


CHOSES À DESTROY.

Hanna (my seur) och jag har varit ute och fotograferat lite. Ska försöka hitta en ny header bland bilderna. Håll i er, ska liksom renovera bloggen hade jag tänkt. Förmodligen inte så mycket mer än just headern, but still! Bjuder på några bilder.





vous êtes la meilleure chose.



GRÖNT. MILITÄRT. GULD. SVART.

AUJOURD'HUI.



IDAG har jag känt mig som en polka.. Nästan på! Jag hittade inget roligt ställe att ta en outfitbild på idag, så det fick bli att jag fotade min kropp bara. Men jag bjuder på en bild på ansiktet med. FÖRRESTEN! hur mår ni idag? Onsdag och halva veckan har gått. Lovely!

SOMETHING NEW TO DESTROY.


Just nu: sitter jag och äter pastasallad m. crabstick och caesar dressing. Riktigt gott! Jag kollar på paradise hotel samtidigt. Är bara på avsnitt 36 av 64. Men det kommer inom sin tid. Klockan åtta är det idol. Längtar jag eller längtar jag? Auditions är det roligaste tycker jag.

GET DOWN WITH THE BUSINESS.



IDAG har jag på mig detta. Jag älskar mitt armband!!!

ONE THING I NEED.

IMORGON slutar vi halv tolv, efter tre frisörtimmar. Skönt som attans. Därefter blir det fika med tjejerna på stan. Det kan bli perfekt, om vädret tillåter! Därefter ska jag leta som en galning efter den beige capen. Tror den vill komma till min garderob. Jag måste ha det. THAT'S IT! Det går inte att förhindra, måste måste måste!

FRÅN OCH MED DU.

IDAG har jag bara tagit det lugnt. Paradise hotel danmark har stått på ända sen jag kom hem ungefär. Vid fem typ! Det blir iförsig bara 5 avsnitt eller något sånt. Se har jag druckit te och ätit mariekex. Jag tänkte att jag skulle tralla upp till min farmor. Duschen först? I'll see! Talk to you tomorrow.

FLÄTA FRÅN IGÅR.


Jag känner mig verkligen äcklig. Håret och kroppen är inte duschade idag och that's what I do every day! Så nu innan Dick kommer hem till mig ska jag ta en lång och skön dusch, som ska avslutas med rakade ben. Därefter ska jag fixa mina tånaglar och handnaglar(?). Iallafall är det vad som är tänkt. Jag har hunnit kolla på lite paradise också idag. Nu drastar jag! CIAO

FÄRG.



Jag har precis färgat ögonbrynen! Eftersom jag går frisör får jag lov att köpa produkter och dylikt på expo. Jag köpte ögonbrynsfärg och väte, bara till att blanda ihop också tar det mindre än 5 minuter och så är det klart. Förvisso ser det inte jättefint ut på mig, men hade jag haft en bättre kamera så! Jag är ju blond i mig själv = blonda ögonbryn. Jag målar alltid dem på morgonen, skönt att slippa!

Ps. Ni som känner mig, jag kan göra det på er också. (Lite reklam!!)

TOUCH IT BRING IT.

Heeej. Jag har hunnit skriva på idrottsuppgiften nu och jag är fri för idag. Skönt! För imorgon börjar praktiken, jag ska vara där 09-18.00, vilket betyder att jag är hemma vid halv sju, kvart i sju! Lite jobbigt, men kul ska det också bli. Nu ska jag försöka pyssla ihop ett kollage till min almenacka. What are you doing tonight?

WATCH ONLINE.

Jag har köpt ett nytt anteckningsblock och kalender (ni får se imorgon!) För nu ska jag duscha och bara slappa resten av kvällen. Imorgon måste jag dock ta tag i årets första läxläsning. Men vad gör det? Jag tror inte det är så förfärligt iallafall. Jag ska dricka te och kolla på paradise hotel efter duschen. Är lite seg på det, det var länge sen jag kollade. Känns som tiden rinner iväg nu när man är i skolan. Det är iförsig både positivt och negativt. Jag skriver inte mer idag! Imorgon hörs vi igen! xoxo, f

UTÖVER DET VANLIGA.







Min dag har varit mer än underbar. Det började med att vi började tio och den fortsatte bra med att det var strålande sol och vi satt ute på trapporna. Det fortsatte bra och jag, Emma, Anna och Nelly åt på Mando. Lövbiff och bakad potatis. Kan inte bli mycket bättre. Jag älskar vardagslyx!

GIVE THEM WHAT YOU HAVE.




Förra tisdagen bestämde jag och Mia oss för att fika på systrar & bönor. Hon passade en jättesöt liten hund, så den fick såklart åka med i cykelkorgen ner till stan. Hundraelvatusen bin var på våra kakor och läsk. I r r i t e r a n d e. Därefter cyklade vi hem till mig och hade det trevligt med min mammas vänninor. Vi åt (igen). Men det var en otroligt bra tisdag!!!

CROSS THE LINE.




I lördags så passade vi lilla hunden ni ser på bilderna. Ser verkligen ut som en nalle, verkligen världens sötaste hund. Dem har redan en likadan, fast som är äldre och större. Iallafall världens sötaste hundart. På kvällen körde Dick och jag till Ica i Smygehamn och köpte gräddfil, gurka och morötter. Vi fick en bit kladdkaka av Dicks mamma också. Så vi blev lite onyttiga på ett hörn också. Mysig lördag iallafall.

ANYWAY.




Någon gång förra veckan lånade jag böcker. På de första bilden ville jag bara visa mina tights, skor och ringar på. Inte så fin bild, överhuvudtaget, but anyway!

RSS 2.0