Fjäder och fransar


Jag hittade en väskhängare på Glitter idag. Tyckte de var så himla fin. Med påfågelfjäder och svarta fransar. Kan ju liva upp vilken väska som helst! Köpte den dock inte, men tror den gick loss på 79 kronor.


Gratis är gott

Jag var inne på body shop och de hade klubbdag idag, köpte mig en body butter och fick Damernas på köpet. Så nu på vägen hem från skolan sitter jag och läser denna. Idag har helt enkelt varit en bra dag!


Inredningsdetalj


Igår var jag på ett homeparty och då köpte jag två "böcker". Paris och New York som jag har visat med en pil. Dem är så himla fina och kommer passa super inne på mitt rum.


VITT MED GULD




source|tumblr

Just nu sitter jag i skolan och har gjort klart allt jag ska göra. Vi slutar inte förrän om en timme, men förhoppningsvis får jag gå snart. Idag har jag absolut ingenting jag måste göra så det blir bara slapp. Skönt det. Har haft ett helvete i skolan den senaste veckan och jag har andra stora saker på gång i skolan också, så efter mars kommer det bli ganska lugnt i någon vecka. Bara en månad till att hålla ut ordentligt!


Favorit


Dagens lunch på Jensens Böfhus. Deras underbara sås. Vardagslyx kallar jag detta.


Spring



source|tumblr

Idag startade dagen med ett stort prov. Men därefter hade vi en håltimme på ungefär 3 timmar. Så jag och Jennie åkte till stan för att kolla lite, men vi lunchade även på Jensen's Böfhus. Så himla värt. Bra dag efter lovet ändå.


Helt underbara bilder





Source|tumblr

Idag har jag varit och jobbat. Igår också. Vet att min uppdatering har varit snål, men jag har knappt gjort någonting, iallafall inget speciellt. Förutom att jag och D hade 3 år i onsdags. Det firade vi på restaurang. Det har jag förresten bilder på. Ikväll blir det kanske utgång, men det får jag inte reda på förrän senare ikväll. Ett revenge-avsnitt och därefter blir det en dusch.


Guld och vitt - otrolig combo


Underbara skor. Perfekt med vita byxor dessutom. Bild från: imfancy.blogg.se


Vardag


Jag är nu färdigfixad och färdigpackad. Ska bara ner till Netto på väg till bussen för att köpa något ätbart, för 4 timmar på buss/tåg är inte okej utan mat. Hörs senare!


Candycolours


Jag har precis kollat på Stylisterna och Elsas värld. Jag ska snart packa lite smått, för imorgon bär det av till Karlskrona. Köpte bland annat ett svart datorfodral till min underbara vita dator, för att jag ska kunna ta den med mig. Blir kanske lite bloggning på vägen upp, men jag lovar inget. Underbart att ha lov, men jag måste plugga nästan hela vägen upp.


Bättre från idag


Här är en lite bättre helhet på vad jag hade på mig idag! Två armcuffs, "skinnbyxor, beige kavaj och ett urringat linne (syns inte på bilden!)


Skinn, guld och svart


Såhär såg jag ut idag. Jag och Julia satt några timmar på Espresso och skrev vår projektrapport som blev 10 sidor. Superbra! Drack en chailatte och mös till det. Riktigt mysigt faktiskt. Därefter gick jag runt i Malmö och kollade. Åh vad mycket fint det finns just nu.


Crystal


Nytt halsband från H&M.


My wishes


1. House of Harlow -guld - Kyssjohanna (Länk)
2. Macarons, cupcakes & cakepops - Lagerhaus
3.Versace Bright Crystal 50 ml - Parfym.se (
Länk)
4. Naked2 palette, Urban Decay (på bilden är det den första naked paletten, men jag vill alltså ha 2an - beautybay.com (Länk)
5. Hermes liknande väska - Brandsinfashion.com (Länk)
6. Tårt/kakfat - Lagerhaus
7. Väska/tote bag - Chapnlle.com (Länk)


Jag har gjort en liten önskelista inför min 19års dag. Detta är bara första delen, det kommer komma upp en till. Fyller inte år förrän om en månad, men det är lika bra att vara i tid! För en gångs skulle önskar jag mig ganska mycket.


Green glass


Iskallt vatten, musik, bloggar och H&M vår tidning! Jag har en bra kväll.


Söndagkväll




Bilder från min inspirationsmapp.

Idag har jag hunnit vara en runda i Malmö och en runda hos farmor. Jag ska rensa ut lite kläder ur min garderob nu. Vi kan säga såhär, att om jag hade fått köpa ett nytt plagg för varje plagg jag kastar idag, hade jag behövt köpa supermycket! Det kan ta sin tid, men jag hoppas att jag återkommer senare ikväll.


Ointressant


Jag har nästan precis kommit hem och nu ska jag sätta mig och plugga direkt. Fick sluta tidigare för min lärare inte var där, så det är bara att ta tag i det, för sedan har jag hela kvällen och dagen till att göra vad jag vill.


Au revoir noir


Jag är så himla kär i denna väskan. Jag har haft ögonen på den ett tag! Jag vill så gärna ha den. Men sen tänker jag att jag möjligtvis inte kommer till att använda den. Ca 500 kronor från Asos iallafall! TIPS TIPS TIPS


L o v e







I DIE. Alla bilder är så fantastiska!

Jag vet tyvärr inte var bilderna kommer ifrån då jag sparar dem bland mina bilder bara.


Lovely


Underbar bild. Skor från Miu Miu.


Boots are made for walking



Nya vanliga boots. Äkta läder! Från scorett


Glitterbomb


Jag vill visa dessa otroligt fina och underbara skor som är från Bianco. De kostar cirka 400 kronor. Träklack och guldglitter, kan ju bara inte bli fel. I want!


Mascara tips


Jag vill tipsa er om min nya favoritmascara 'Clarins, Wonder perfect mascara'. Jag har varit som besatt av telescopic från L'oreal i flera år, inte förrän nu har jag hittat en som i princip kan mäta sig med den. Helt underbar mascara som ger fylligare fransar och som faktiskt ger stark färg. HÄR kan du köpa en likadan!


Skor utan platå


Mina nya älsklingar. Have2have.

Har försökt under hela gårdagen att posta denna bilden, men det har inte gått, konstigt.


Idag är en studiedag


source|tumblr

Godmorgon. Jag har ungefär 45 minuter på mig att fixa mig och jag kom nyss ut ur duschen. Jag ska iväg på några ärenden, som innehåller bland annat fika. Hörs senare idag!


RSS 2.0