30/6Såhär ser jag ut idag. Långklänning, armband och jeansjacka. Nagellacket är orange inte rött som det kan se ut! Köpte det förresten igår på H&M - från L'oreal.


SHOES IS A WOMANS PASSION


Här är mina nya underbara skor. Tur att jag köpte dem. Nu ska jag bara sälja mina andra beiga kilklackar. Blir nog tradera. Annars, är ni sugna att buda på dem här?


Info

Jag ska till farmor en runda nu, sedan ska jag hämta ut ett par skor som levererades idag. Ska bli kul att se om de sitter bra på mig. Klockan fyra ska jag klippa, och därefter blir det att åka hem till Dick. Då blir det mys med film.

ps. Jobbet har gått jättebra. (Har jag ens berättat om det här?) Jag jobbar numera på Maxi ica supermarket. Jag började igår, och har även jobbat idag. På tisdag står jag på egna ben, läskigt! Men tills dess är jag ledig, och det är ganska skönt, fast jag hade kunnat jobba på måndag också iförsig!


Natures colorHär är mina köp sen i måndags. En beige kavaj och en vit/halvt transperant blus. Jag mer än älskar mina köp! Kavaj människa som jag är, så blir det aldrig fel. Jag är en jäkel på att hitta billiga också!


London city del 4

Hyde park, Buckingham palace.


ENJOYING LIFE.

Idag har jag och Dick varit och shoppat lite. Sen åt vi god mat och därefer åkte vi till Höllviken, till båten och mös lite. Mysig dag. Imorgon är jag också ledig, sen är det första dagen på Maxi på onsdag.


Wild flowers in the party
Här är tre nya plag gjag köpt på senaste tiden. Jag har mycket mer nytt, som jag inte visat. Kommer kanske upp det med! 2hand och H&M.


WHERE DO I BEGIN?

Pics: Google.


Midsommar outfits (2!)


Det gick inte att ladda upp bilder för några dagar sedan. Sen dess har jag varit ganska upptagen. Midsommar och dagen efter (chill!). Idag har jag inte gjort mycket. Ska ta och sprätta upp och sy ett par byxor. Kanske läsa några tidningar också.

Blondinbellas bok också, eftersom den ska lämnas imorgon!


London city del 3


Underbara London. Tur att jag ska besöka dig igen i Oktober.


summer edition


De senaste dagarna har jag verkligen njutit av att vara ledig. Imorgon vankas det midsommarfirande. Jag har fortfarande inte bestämt klädsel, jobbigt. Men jag ska göra lite saker så jag kan kryssa av det på min TO DO list.


HELSINGBORG.

Godmorgon! Idag är en fin dag. Jag ska till Helsingborg med Paulina. Vi ska strosa runt och mysa lite. Nu måste jag snabba mig lite! Puss.

EN FLYTT SNART?
Glasen köpte jag idag. Kaffe/te muggarna köpte jag i torsdags. Fina va? Man får passa på när man hittat något man gillar! Ca 50 kronor för alltihop.


I THINK I'M BACK!

Min blogg har varit på semester, kan man säga! Jag ska försöka komma tillbaka med start idag!


Jag ska till Malmö snart. Ska besöka 2hand, hade jag tänkt. Det jag tycker är skönast att göra själv är att gå i secondhand och kolla och ta sin tid. Både inredning och kläder. Så det är vad jag ska göra. Köpte temuggar på Myrorna i torsdags. Jag visar er sen! Nu ska jag äta frukost sen är jag redo att dra iväg för idag. Kiss and hugs, synes senare.


London city del 2


London city del 1


Som ni har läst så har jag varit i London. Det har varit helt fantastiskt. Underbar stad med min underbara D.


RSS 2.0