Åhléns nytt.

Underbara skor och väskor. Jag har redan svarta kilklackar, två till och med, men dessa ser ut att vara de perfekta vardagsskorna. Och väskan då? Den mest perfekta svarta väskan någonsin. Skorna kostade 499 och väskan 399. I'm in love.

 

 


Ringar.

Mina favoritringar har jag på mig idag! Den med gröna stenar köpte jag på topshop eventet som vi var på i tisdags kväll!


Secondhand

Jag är på väg till secondhand och därefter ska jag till stan och kolla lite! Är så rastlös hemma när det är världens härligaste höst väder ute! Hörs igen när jag kommer hem.


INSPIRATION.

Såg precis att de ÄNTLIGEN hade fixat en app till blogg.se. Nu blir det kanske lite mer uppdratering när jag är iväg. Hoppas det ger en positiv effekt här på bloggen iallafall! Vi får se hur det går. Nu ska jag fortsätta klippa ut frisyrer/sminktips till mitt egna lilla inspirationsblock. Kanske visar er lite renare, rentav.

Hästsvans 2.0


Om man ser det på bilden, så har jag färgat bort det blonderade till en mycket mer beige och varm ton. Jag har haft färgen innan (headern!). Jag uppgraderade även den tråkiga hästsvansen. Satte in fjädrar. Vips, mycket finare!


SMYCKESTRÄD.


Jag har satt in mitt smyckesträd i min garderob nu. Det blev bättre där än på mitt rum, iallafall för tillfälligt. Vad tycker ni?


PÄLSJACKA.


Här är min nya pälsjacka. Jag älskar den redan. Den är gråmelerad och jätteskön. Hade dock velat ha en med mer bruna nyanser, men för 400 kronor (rabattkod) är jag mer än nöjd! Den har skinn på sidan, för er som inte ser det!


DONOUT FRISYR.
Idag satte jag upp mitt hår som en donout. Det är världens lättaste frisyr att sätta upp så himla fin. Har man 5 minuter över på morgonen rekommenderar jag denna. Vill ni att jag ska visa hur man gör? Om ni inte redan vet, såklart!


3 NEW.Här är mina tre nya ringar jag har köpt. Fabolous! Jag älskar vingarna, som står ut från fingert några centimeter. Påfågeln och skölden är också otroligt fina. Jag är mer än nöjd!


iphone 4, vit.


VEM VILL INTE HA EN VIT IHPONE?
Jag har redan en, men vill vinna en till min käraste. Var gör man det då? HOS DENNISM.SE. Men tävla inte, för då kanske ni minskar mina vinstchanser. HAHA!

MEN BABY OM DET ÄNDÅ VAR SÅ ENKELT.


Jag mer än älskar Newkids låt "jag gråter bara i regnet" aukustisk. Men Andrés cover var också riktigt bra. Väldigt personlig röst, vilket är underbart! Nu ska jag koppla av till denna låten innan det blir tacos.


Världens bästa pojkvän kommer ner till mig om ca 2 timmar. Underbart.


Wednesday.


Såhär har min eftermiddag sett ut. TV, dator, tidningsläsande och spel på iphonen.


GORGEOUS COMBI.


Transperant tröja, Vero Moda. Guldigt halsband, Lindex. Så kär i mina två inköp jag gjorde idag. Underbara, framförallt tillsammans.


LOOK A LIKE.


På Nelly kan du hitta en snarlik outfit som Ashley Tisdale bär upp så fint. Beige tillsammans med kornblått är så hett! Du får hela outfiten för ca 650 kronor.


ALMOST A CHOKER.


Imorgon blir detta mitt. Så underbart fint. Hoppas det är lika fint i verkligheten. Äntligen har jag hittat ett till ett vettigt pris. 129:- på Lindex.


LITE AV MITT RUM.Jag gillar att ha mitt tidningställ där. Just nu har jag ett danskt magasin som jag fick av mamma igår. De passar in på hösten. Jag brukar alltså byta efter årstid - och lite däremellan också ibland.


GOLD IS MY FAVOURITE.
Jag har ju lovat er allt för länge att visa mitt kakfat där jag fövarar mina ringar och några av mina öronhängen. Jag är fantastiskt nöjd med det. Guld och vitt är en otrolig kombination tycker jag.


RSS 2.0