BATTLE OF THE SEXES

HEJ!
Jag är jätteseg på att blogga, jag vet! Idag har jag inte gjort något vettigt (som plugga!) Men jag har betalat handpenning till Alanya resan, hämtat ut mitt pass, ätit mc donalds mat, köpt godis, köpt en svart långklänning. Det är bra saker tycker jag! Men det dära med att plugga vill sig inte alltså. Jag orkar inte vårt idrottsprov och svensk debatt. I have no idea hur jag ska hinna! Får väl börja läsa igenom det helt enkelt! CYA

WIEEEE

FAN VAD SJUKT! jag har nog glömt att berätta för er. Vi har beställt resa nu till Alanya, hur jäkla skönt????? Jag kommer hem samma dag som skolan börjar... Helt okej ändå!!! :D superglad!!


15 MÅNADER AV PURE HAPPINESS!

Idag ska jag nog köpa ett läppstift. Är inte gjord av pengar just nu, men det var så fint när jag provade det. 60 kronor kan jag väl stå ut liksom?

Ska hem till Dick sen. Vi har fifteen months idag. Vi ska mysa och pussas. Hehe! Just nu håller jag på att fixa mig och göra mig fin. Sitter dock fortfarande i underkläder. Men jag ska platta håret nu. Eller kanske locka det? Jag använder mig av GHD stylingtång alltid, vad jag än gör med håret. (Förutom tripplar det!) Då använder jag OBH nordica's trippeltång.

Ska nog göra lite romantiska lockar i håret. Puss, cya

A-A-A-A-A-A--A

Mitt hår hade varit SÅ fint med hårförlängning. Jag borde köpa en. Men pengarna räcker inte till. Kanske efter sommarlovet. Maybe, baby!

HÄNDELSER FRÅN DEN SENASTE VECKAN!!

Ute och gick.

Med dick.

Provade klänning från FASHION AGAINST AIDS. Denna har jag velat ha sen jag såg den första gången. Men den var redan isönder den jag provade, och det var samma dag som kollektionen kom ut, så det blev inget köp tyvärr!


Ett hårsmycke som jag gjorde i skolan.


Malin och Nathalie jobbar i skolan. Nathalie såg jäkligt glad ut fast vi flesta nog var irriterade för att vi fick så stora uppgifter att påbörja..


Plugg inför provet i onsdags. Hard!!

Fotade vid småbåtshamnen när jag gick förbi där. Denna är nog från förförra veckan.


HAPPINESS!!!!!

HEJ! Nu är det den 20 maj och fashion against aids har släppts. Jag ska till H&M på gustav för att se om de har någon försäljning av det där. Jag hoppas verkligen det. Jag ska ju köpa en speciell klänning. Jag hoppas hoppas verkligen att den finns kvar om den ens finns där(?). Iallafall! Har svenska. De tär dötrist. Vi har fått en masa uppgifter. ÅH! NU? innan sommarlovet? Förvisso är det 3 veckor kvar.. Men hallå? Lite respekt kan läraren väl ha. Vi vill inte göra 2 arbeten nu. Det äär inga små heller.. Nu måste jag fortsätta skriva om källkritik. CIAO!

ps. hoppas vi bokar resan idag! ISÅFALL SKA VI TILL TURKIET.

PLEASE, DON'T ASK ME WHY

Jag är så arg. Så himla arg på min lärare. Arg på att mina kläder suger. Arg för att min rum är stökigt. Arg för att jag är hungrig. Arg för att denna dagen bara är skit. Arg för att hela veckan är skit. Arg för att livet är som det är ibland.

Vill plugga. Vill städa. Vill vara fin. Vill vara mätt. Vill att dagen ska vara bra. Vill att veckan ska vara bra. Vill att livet ska vara positivt för det mesta.

Idag är helt enkelt ingen dag som faller mig i smaken. NU ska jag städa. Dammsuga, renbädda och allt annat skit. Känner bara press att jag måste plugga. Men vem fan orkar det i tusen timmar?

Förlåt. Ibland är man tvungen att ventilera sig!


UPDATE: städat CHECK, renbäddat CHECK, ätit CHECK. Pressen med pluggandet sitter fortfarande i. Men nu går jag all in för att plugga. I believe in me!

SHOCK VALUE

Godmorgon. Jag vaknade av ett härligt sms. VI ÄR LEDIGA IDAG!! Kan vara lägligt med tanke på att vi har prov imorgon. Jag har tagit på mig, men det känns inte alls bra. Måste nog byta om, annars kommer jag inte kunna plugga. Har inte trivts i mina kläder de senaste dagarna.. Något som är helt fel! NU: mot garderoben!!!

COME DOWN

HEJ. Jag vet att jag är seg på att blogga. Men jag har tagit det lugnt hela helgen. Förutom i torsdags då jag var på tjejmiddag hemma hos Johanna. (Bilder kommer, i promise!) Ska försöka plugga nu ett tag, för jag har världens festaste prov på onsdag, som jag inte ens har börjat kolla på. Det är ju gossip girl ikväll vilket jag inte kan missa. Det är så himla spännande.. Nej, plugga var det va??

GUESS I DIE ANOTHER DAY


Idag ser jag ut såhär. Måste snart kila till bussen. Klockan börjar dra sig mot fyra, och bussen går tjugo över. Vi ses i dimman, eller vad man säger? Vi ska iallafall ha skoj! Puss...


GODMIDDAG!


Hej!! Jag sitter och smöjer in mina nyrakade ben (lovely) Precis som ednna LDB lotion är. Den heter Royal Wedding edition. Riktit grym kräm. Man blir perfekt silkeslen och den luktar svingott. Köpte Veckorevyn igår också. Ska bläddra i den lite sen om jag hinner. Ska iväg på tjejmiddag i Skurup, till Johanna. Det ska bli jättetrevligt (regn, håll dig borta) för vi ska grilla idag. Mysigt! Har redan bestämt vad jag ska ha på mig. Ni får se sen om jag hinner. Pussokram

Förresten en röd dag idag, vilket gör att jag inte kan använda busskortet idag (crap!!) haha..

AROUND YOUR NECK


Halsband 1.

Halsband 2.


Jag är grymt nöjd. Priserna? Runt 60 kronor. Halva priset lixom!

WAKING UP FOR THE FIRST TIME

HEJHEJHEJ. Hemma! Åkte aldrig till ullared p.g.a vädert idag! Varit i Malmö med mamma hela dagen istället. Sen halv tolv, och klockan är nio nu. Kom hem för ca 30 minuter sedan. Jag har fått handlat två URSNYGGA halsband, en klänning/tunika och två lite finare nålklämmor. Riktiga kap må jag säga! Ska försöka fota och visa er. Snart kommer Dick. Vi ska mysa och ha det bra! Köpt litegrann godis och alkoholfri cider, hallonsmak!!!! LJUVLIIIIIIG. Det är i en "läskförpackning" eller vad man ska säga, precis som äppelcider och sådär! Måste plocka undan och bädda... Puss, love f.

UNTIL YOU WERE GONE

Hej. Ett inlägg får det bli idag också. Jag håller på att smälta maten nu, ska ut och springa och gå snart. Såklart går solen i moln, precis som igår. Men jag var duktig då också, och gick ut iallafall. Hoppas jag har samma energi sen!! ;) Ska försöka hitta ett par träningskläder.

Idag var det skola. Frisör och Engelska hade vi. Fick reda på nationella också. VG, känns ganska fint faktiskt! Hoppas på att matten också går bra, fast det är det svagaste ämnet någonsin. Jag kan verkligen inte. Jag hör inte ser inte och förstår FAN ta mig inte iheller. Men kan ju hoppas det går bra för er alla andra 93or.. Good luck!

Ikväll är det desperate housewifes, cougar town och christine. Gissa vem som kommer sitta spikad i sängen?? Jag! Förhoppningsvis med ett äpple och inte något annat gott.

Nu går jag och skriver förmodligen inte mer idag. För ni kommer väl ihåg att jag bloggar precis när jag orkar och känner för det? Simpelt liv, simpel blogg helt enkelt.

ps. Imorgon ska jag nog till Ullared förresten!

HOW LOOOOOW CAN YOU GO

HELLO. Idag har varit en helt okej dag, för att vara måndag. Lyxade till det med en fika med Emma efter skolan. Köpte sedan en lite grej i studentpresent till baby. Annars har jag suttit och filosoferat resten av dagen. Åt en liten liten kladdkake bit sen i lördags precis. Varför inte, tänkter jag? Tänkte att jag kanske skulle ut och gå med mamma. Ta med mp3 och på med skorna så kör vi!! Men orkar jag? Är så himla lat. JO, jag orkar!! Hoppas nu mamma är på fortfarande. Jag kommer ändå inte fortsätta ut och gå till sommaren. Så om ni ser en valross så är det jag! Bara heja på mig isåfall!

Annars så är how low och imma be härliga låtar just nu. Speciellt på morgonen på bussen. Man somnar till dem, men man håller sig ändå vaken (?) eller hur man ska förklara det. Nu babblar jag!! LYSSNA PÅ DEM IALLAFALL.

update: Mamma ville inte längre. ska jag orka gå helt själv? Musik och härligt väder eller tv och vatten? FAN. Hard beslut.

ON THE RUN.. EH EH

Godmorgon!! Jag har sovit länge. Kom hem vid tjugo i tre igår. Eller hem till Dick. Igår var jag hemma hos Lina med några andra brudar. Lagade middag och hade det trevligt. Spelade shot -och kortspel. Himla roligt. Efter ett tag kom det några grabbar. Jag hade det så otroligt roligt. Tack Lina och tack till alla er andra. Jag behövde detta!!

Har inga bilder, tyvärr! Jag ska nog börja göra mig iordning. CYA

DU ÄR INTE TRASIG.



Jag visste verkligen inte vad jag skulle ha på mig, så jag bytade kläder minst 10 gånger, nu är sängen bombaderad av kläder och smink. Det blev istället väldigt enkla kläder idag. Ska nog inte göra något speciellt idag ändå. Kanske äta lite kladdkaka m. glass och kolla på några sköna filmer.

IMMA BE

Hej! Igår var jag på JC och mötte Elin Kling m. assistenter. Snygga som fan alltså! Kände mig som en kortvuxen och tjock dvärg eller något. Men iallafall.. Här har ni en bild! OKEJ: här var jag faktiskt inte så kort, men jämfört med Elin Kling då..


fr vänster. Jag, Emma (assistent) och Hanna (min syster!)

Efter skolan ska jag hem till min älskade Dick och vi ska mysa hela kvällen. Äta chokladpudding, yummie. Säkerligen god mat också, för det bjuds det alltid på. Förlåt för noll uppdateing de senaste veckorna, men jag har sagt till mig själv att det kanske lika bra är att sluta blogga, men jag vill kunna göra det ibland, så n isom stannar kvar, gör det om ni vill, uppdaeringen kommer antagligen inte bli bra förrän om ett tag. På sommarlovet kanske! Om ens det, skriver helt enkelt när jag har tid.  (Är det någon som läst ända hit?) NU börjar mattelekionen igen! HAY

RSS 2.0