HIGHLIGHTER/LÄPPGLANS


Jag försökte göra en egen highlighter, men den blev för mörk (dock inte så mörk som på bilden) så jag måste använda mig av en vit ögonskugga nästa gång. Men istället blev det ett läppglans med lite skiftning i guld. Inte helt fel det heller. Man kan göra vilken färg man vill -bara man har ögonskugga! Hur praktiskt som helst eftersom vaseline är till för ex. torra läppar - perfekt för vintern med andra ord! Ett tips sådär nu på en tisdag inför helgen bara!

Man kan göra mycket med vaseline. Man kan sätta form på ögonbrynen med det istället för att köpa en dyr ögonbrynsgel. Och de ovannämnda!

DETAILS OF TODAY


Lediga måndag

Inte mindre än såhär mysigt har jag haft det idag. Läst lite olika tidningar, fått lite prover. Sen har jag även peelat ansiktet med en Yves Rochers peeling. Jag är sammetslen nu!


Sunday

Igår - söndag, var en sjukt mysig dag. Jag och Dick var på Entré i Malmö. Han handlade 4 t-shirtar (varav den på 1a bilden) och 1 kofta - jag ingenting. Men jag hittade en hel del fint. Vi hade underhållning under maten - kör och en Elvis.

Därefter körde vi hem till Tobias och Nathalie. Jag läste alla sorters tidningar - veckorevyn, cosmopolisan, glamour och så vidare. Hon hade minst 10 stycken - från 3 månader tillbaka bara. En riktigt mysig söndag!


H&M shop

Här är en liten beställning jag vill göra. Ska jag, ska jag inte?


L. Meester

Leighton Meester. Georgeous, always georgeous! Hon är gjord för att ha både brunt och blondt hår. Inte många som har det anlaget! Not me anyway.


Problem solved

Eftersom jag tycker en vanlig tofs är mer eller mindre fult, om man har det som jag - ganska ofta! Så tog jag tag i problemet och gjorde en fläta där hela håret är med. Perfekt lösning!

Hur jag gjorde? En vanlig utåtbakad fläta, fast i sidan istället för där bak.

Perfect

Varit ute med Hanna och mamma nu inatt. Ta vara på the family moment. Lite väl sent, men hur mysigt som helst. En perfekt fredag!

Sienna

Jag mer än älskar denna frisyren. Synd att jag inte kan få till en sån utan att det ser konstigt ut där bak. Men tips till er som klarar det! Grattis.


Beautiful

Jag vill absolut inte klaga på Megan Fox. Hon är typ den snyggaste person på denna jord, liksom! Men hon har fått ganska stor hjälp av kirurgi. Tänk på det och ha inte såna stora komplex!


Fabolous make up

One word. A m a z i n g.


Bambi

Ack så snyggt. Bambi får stå för dagens inspiration. Se bara på öronhänget. Jag borde hänga på trenden med drömfångar-öronhänge. Så snyggt, så snyggt.

Now up to date: Criminal minds och en kopp varm choklad gör denna torsdagen så mycket bättre. Världens mysdag! Imorgon-praktik. Kommer med andra ord hem sent.

 


what's/my/name


Rihanna är bäst. Klicka här för att komma till hennes otroliga nya album.

Could'nt/it/wait?


Det har varit lycka ända tills nu. Snön landade. Vi hade ju klarat oss. Inte resten av Sverige, men vi, vi gjorde det. Nu däremot, går jag och snubblar på den såkallade snön. Jag hade hellre velat kalla det is. Är minst sagt irriterad. Vad ger den oss? Olyckor endast! Och några få lyckliga barn kanske. Iallafall. Fint är det möjlitvis uppe i norr, not here!

Min mening med detta inlägg var ej att verka sur. Så jag avslutar det nu - hörs sen!

Onsdag/Inspo

Jag mer än älskar den övre bilden. Svart och vitt. Sen är ju Whitney alltid ett säkert kort. Hon är alltid lika snygg.


Lucky/We/Found/Out


Pic: Jag Dick

En sak jag glömde nämna igår, som ni kanske inte ens bryr er så mycket om -är att jag och my loved one hade 21 månader igår. Om 3 månader - 2 år alltså! Idag ska jag hem till honom. Vi ska laga mat och mysa. Jag är ledig imorgon, och det är det bästa som kunde ha hänt denna veckan! NU: packa och bättra på sminket!

Now/fall




Om det är något Lindex är bra på, så är det att procudera fina underkläder, framförallt BH:ar. Här ovan ser ni tre fina. Bild 1: 199 kronor. Bild 2: 149 kronor. Bild 3: 249 kronor.

You/need/love


Min syster skrev en fin text. En sann sådan.

Ligger i min säng och ska försöka sova men idag känns det nästan som en omöjlighet. Tusen tankar som snurrar runt i mitt huvud, precis som de gjort exakt hela dagen. En av alla tankar ägnar jag åt kärlek. Jag kan inte riktigt förstå hur en person kan känna så starka känslor för någon annan. Passion, åtrå, längtan, kemi och magi är bara några. Även om jag inte förstår så är det ändå underbart. Tror inte att det finns någon som förstår hur det kan ske en explosion när vi träffar honom eller henne med stort H. Fast å andra sidan är det kanske lättare om vi inte ens försöker. Utan bara känner och njuter.

Fast en en sak vet jag. Alla behöver kärlek!

All/Black

Dagens inspirations bilder. Idag inte på kläder, utan närbilder. Fint!


HM/MAGAZINE




Jag slutade tidigt idag. Så nu har jag bläddrat igenom nya H&M magazine. Helt insane vad H&M har fina grejer. Speciellt smycken. Mina favoriter är ovan!

sunday/forever

Jag har varit väldigt dålig på bloggfronter här några dagar. Har helt enkelt kopplat av och sovit hela dagarna efter skolan. Tråkigt. Och roligare blogginlägg blir det inte. Igår såg jag och Dick harry potter. Katching -grym!

Ska snart hem till Anna. Hon har flyttat till en egen lägenhet, så idag ska vi plugga till idrottsprovet vi har imorgon och även laga middag. Nu måste jag bege mig till bussen! Kram.

siktar/mot/toppen

Jag har en härlig sovmorgon idag. Vaknade halv tio. Gjorde mig iordning. Åt frukost och pluggade lite samtidigt. Har sedan suttit här sedan dess och kollat på bloggar! Ska snart gå till bussen dock. Kommer inte hem förrän sex tror jag. Har utvecklingssamtal klockan fem. Det ska säkert gå bra!

här hittar ni en bra låt!

fridas/wishlist



Någon sorts förvaring av smyckena, på ett fint sätt. Hittade den svarta på min systers blogg. Riktigt fin är den och pefekt hade den varit till mitt rum. Väskan har jag velat ha för länge, men den är för dyr för att köpa själv.  Parfym är inget jag gärna köper, och denna har jag alltid velat ha. Det är en riktig vardagsparfym, luktar friskt och gott. Önskar mig även kläder, pengar och presentkort. Ungefär så ser min julklappaslista ut!

hår/som/finast



Tre snygga slarviga. Jag borde verkligen göra mig en slarvig frisyr imorgon.


skull/and/silver



Döskalle öronhänge: 23 kronor. Peace öronhänge: 25 kronor. Hur billigt och hur fina?
Jag har verkligen hittat en bra hemsida! Här är sjukt fina smycken. Speciellt alla med döskallarna! Det finns gott om olika modeller. Jag skriver inte här för att göra reklam, utan för att jag vill! Om jag hade använt silver, hade detta varit en bra hemsida, med bra priser. Jag ville bara tipsa er andra fina bloggläsare! Klicka på bilden (den översta, så kommer ni direkt dit.

tell/the/world


På bara några minuter, hade jag tre nya ringar. Verkligen hur fina som helst. Jag älskar dem redan! En svart korsring, en "guld"korsring, och en "guld"vingring. Slutsats: jag hade kunnat göra hur många som helst, så fina blev dem.

make/it/work


Nu ska jag pyssla med det ni ser på bilden. Det och samtidigt kolla på project runway. Det är gamla avsnitt, men jag gillar det iallafall. Ger ju en inspiration i vilket fall. Jag hoppas få några fina smycken!

inspo/combo


Såhär har jag traskat omkring idag. Inte helt fel känner jag. Invigde min jeansväst faktiskt, och min blus. Gör sig dock inte rättvisa på bild, tycker jag. Idag ska jag göra ingenting och bara slappa. Om en timme ungefär så kommer Dick. Då blir det väl att mysa ännu mer!

Today's/inspo

What to say? Hårt möter sött. Fransar. Me like.


don't/phunk/with/my/heart


Nu har jag äntligen tagit tag i att klippa denna. Förr var det en jeansklänning, ni ser det på den här bilden. Nu är den helt perfekt i längd och färg! Tror jag använder den redan imorgon, möjligtvis! Mat var det nu!

MAKE/YOU/WANT/ME

Idag har jag ändå hunnit med lite mer än vad jag vanligtvis brukar. Jag har varit iväg och klippt Dicks bror, samt pluggat och städa undan lite. Snart ska jag påbörja mat också -är ensam hemma idag. Ska sy lite byxor och så också, hade jag tänkt. Vissa är isönder och vissa måste sys in! Kan ju vara perfekt idag, såhär på en söndag. Förlåt för tråkig uppdatering också de senaste dagarna! Sen kommer nog något lite roligare.

the/time/of/my/life

Idag har jag och Mia badad jacuzzi. Hur mysigt som helst utomhus när det kalla möter det varma. Perfekt! Spelade monopol innan det också. En riktig myskväll.

Jag har känt för att festa nu i flera dagar, och eftersom det är 5 månader kvar tills jag är 18, så är det lite surt. Men jag taggar ändå till denna skööna nya låten. Bäst är den.


New/white/thing



Jag är nu hemkommen från stan. Har gått lite själv, sen lite med mamma och hennes vännina och barn. Hennes barn är bara 5 månader och världens sötaste. Nytt plagg. Den vita tunikan/blusen. 75 kronor, bra pris. Dubbelrea.

Ska hem till Mia nu och äta fläskfilé. Hörs imorgon! Puss.

Hair/and/beauty



Lauren Conrads hår. Jag dör. På riktigt. Hennes färg och hennes uppsättning. Det är tjejen till vänster, för er som inte vet det!

efterlängtad/fredag

Idag har jag varit på praktik hela dagen, därav ingen uppdatering förrä nu. Jag har nämligen inte fått ro förrän nu. Ätit middag, städat undan and so on. Snart kommer Hanna och hennes pojkvän Jacob. Då ska jag klippa honom. Kul!

Igår beställde jag hem smyckesdelar. Ska göra smycken. Eller det är mer ringar, som jag ska pyssla ihopa. Ungefär 12 produkter för 64 kronor + frakt. Så det blev 80 kronor allt som allt. Hur bra? Istället för att ge 80 kronor för EN ring. Jag är nöjd än så länge. Får se hur nöjd jag är när de kommer, kan nog ta upp till två veckor, kanske!

true/story

Hejhej! Idag är en sådan dag då allt är fel och eftersom jag inte vill besvära er med mitt gnäll, så är det bättre om jag återkommer imorgon, ellerhur?  Kiss&hugs.

godmorgon!


Idag ser jag ut såhär. Enkelt och sött! Rosetten (på armen) är ny! Jag har inte fått nog av alla rosetter. Det började när jag såg DENHÄR kjolen.  Synd att hon inte bloggar mer bara! Har nästan en kopia, mormor sydde den till mig, när jag skulle ha födelsedagsmiddag när jag fyllde 16. Alltså mer än 1,5 år sedan. Iallafall, börjar sent idag! Men jag måste ladda över lite låtar sen väcka Dick. Är hungrig ju!

Dont/want/to/miss/a/thing


Jag tog detta kort bara för att visa att rött och beige verkligen är snyggt. Jag äger i princip inget rött, förutom nagellack, så det fick bli det! Köpte två nya nagellack innan från H&M. Visar sen. Nu ska jag sova ett litet tag.

BACKSTABBER/YOU/WANT/IT?


En underbar låt. Den spelades väldigt ofta hos mig under 2002, då jag fick denna singeln när jag fyllde år av min dåvarande bästa vän. 8 år sen, helt galet ju. Jag var med andra ord 9 år. Eller det var förresten kanske innan 2002. Möjligen 2000. Äsch, årtalet spelar ingen roll. Men vad absolut INGEN vet om, är att jag faktiskt saknar den personen. Även om det har varit bråk. Jag har snackat bakom ryggen och likaså hon. Hon kanske inte må vara en person jag litar på. Men jag vet att jag alltid har kul med personen. Var iförsig mer än 2 år sedan vi umgicks. Kanske 3. Men gammal vänskap rostar aldrig? Well. Sjukt att jag blottar detta för er, som jag kanske inte ens känner. Ni kanske inte tycker att det är en big deal, och de som känner mig kommer bara undra vad i helsike jag menar. Vissa förstår nog, andra inte. Så må det vara också. Shit! Blev en jättelång text, när jag egentligen bara skulle skriva att det var nostalgi på låten och att den är sjukt bra!

magazine.

Jag ville tipsa er om denna färgklick att ha där hemma. Tidningsställ för 300 kronor på DETTA stället! Hur fint som helst! Kanske jag själv ska slå till då jag redan har ett, men det behövs byta ut.


Balmain 2010


Metallic. Inspiratioooon!

whit-port

Jag mer än avgudar Whitneys stil. Enkelt, stilrent men ack så snyggt! Fest vs. vardag!


who's that chick -

Jag sitter och lyssnar på "who's that chick" med David Guetta och Rihanna, sjukt bra! Har kollat på det senaste avsnittet av gossip girl. Åh jag vill se mer, mer mer mer och mer! Har verkligen inte gjort något annat idag! Ska fixa skolväskan inför imorgon. Packa ner alla nödvändiga saker + idrottskläder. Kill me, vill inte gå i skolan mer. MEN det är ju kul allt som har med frisörämnena att göra! Annars så har jag haft ett sjukt soft lov. Har tripplat håret idag, så jag slipper göra något imorgon. Plus att det blir finare när man sovit med det en dag!

hårguide - en vanlig dag.


nyduschat hår. lite självtorkat.

borstat.

tar två olika mousse i längderna på håret.

tar volume mousse.

knuggar in det i botten.

fönar håret.

plattar!

sätter upp det. KLART!

Volume mousse (botten) från L'ANZA, Mousse från Maria Nila och Keune. Jag blandar de två sista med varandra, för att få volym i det övriga håret också.

Var guiden okej?

PUT SOME MAKE UP ON.


helt neutral. nyduschad!

concealer och dagkräm.

foundation.

puder.

rouge.

glitter ögonskugga. (jag suddade ut med fingrarna sen)

fyra olika ögonskuggor -fin färg! + ögonbrynspenna.

mascara -klar!


Här har ni alla sminkprodukter jag använder. Inga speciella, men dem duger mer än väl!
Dagkräm-aco (apoteket)
Foundation-Lumene
Puder-Max factor, creme puff
Rouge-viva la diva (egentligen ögonskugga) och H&M
Concealer-viva la diva
Mascara-telescopic
Ögonbrynspenna-rimmel
vit glitterögonskugga-viva la diva

Ögonskuggspalett-viva la diva

Blev ni klokare på det? haha! Snart kommer om håret också, om jag hinner idag! ska nämligen laga mat nu. Puss

TO YOU, WITH LOVE.










Här bjuder jag på några bilder från igår. Jag var i Ystad och hälsade på Emma och andra klasskamrater/fd klasskamrat. Det var hur trevligt som helst! Började med en liten runda i stan, vi gick vidare hem till Emma och bjöds på god mat. Pastasallad och kycklingklubbor med pesto. Sen gick vi och bowlade. När vi kom tillbaka fick vi världens största fruktfat. Annanas, melon, klementin, vindruvor-ja allt ni kan tänka er! Som pricket över i:et fick vi även jordnötter och noblesse. Vi spelade kort därefter. Herregud, länge sedan man fick en sådan trevlig kväll med vänner! Love it. Så idag mår jag mer än bra! 

dance dance dance



Skinnhandskar från Monki, blus från Gina tricot. 150 & 125 kronor. Inte helt fel! Jag älskar båda sakerna. Kommer användas otroligt flitigt kan jag säga!

Ni som har spotify, tryck här! Så känner jag mig idag. Glad och hyper!

when I here your voice.


När jag var i Malmö i tisdags, så provade jag den här tunikan. Jag köpte tyvärr inte den, var det bra eller dåligt av mig? Kostade iallafall 100 kronor på rea. Köpte två andra saker som ni ska få se strax!

LET'S DANCE.



Lockar. Hur lätt som helst att göra med plattång. Blir oftast finare såhär, mer avslappnat!

the way you do me.


Här har jag varit försvinnande idag. Målade precis mina naglar, med mitt nya nagellack från Viva la diva. Ska strax äta, därefter hem till Qendresa. Vi ska kolla på film, och möjligtvis spela spel eller kort. Det är vår specialité. En kanelbulle nu innan maten sitter fint!

Red and black.


Varför bär jag aldrig rött egentligen? Klänningen till höger är sjuhelsikes snygg alltså! Whitney klär absolut i rött. Maybe i should try it sometime.

needed to have this one.



Jag köpte den här idag, på Emmaus! 175 kronor fick jag ge för den. Iförsig ganska så tunn, men den räcker än så länge. Jag bytade ut knapparna, så det har jag suttit och pillat med. Först var de silvriga, nu är de guldiga (som på bilden!) Gillar ni?

Ps. förlåt för de väldigt, väldigt suddiga bilderna. Det var mörkt ute och med blixt ser man knappt något! Får försöka ta bild där ute en dag!

RSS 2.0