LAST WEEK.Här är en vecka gammal outfit innan jobb. Inget speciellt med tanke på att jag har jobbkläder.


GENOMSKINLIG OCH GULDIGA NITAR.


Här är min nya genomskinliga väska! Riktigt grym är den. Dock måste man planera väldigt noga vad man stoppar in i den. Men det ska nog gå ändå. Från Nelly Trend.


MY OWN.


Här har vi min nya skönhet. L-O-V-E Y-O-U

THE worlds best boyfriend ever.


PLATINA.


Jag dör nästan så fint hennes hår är. Tog bilden på tumblr, men det var inte hon själv på bilden. Iallafall, jag vill också vara så blond och fin!


TRADERA.Mina två senaste vunna auktioner på tradera. Om man säger så, var det dyra fynd! DYRA. Jag känner mig lite ångestfylld, men fy så fina!

Kika in på min auktion också. HÄR!


TISDAG. HELVETES DAGEN

Jag har inte skrivit innan för att jag inte har haft tid. Nu har jag inte lust. Det är personligt och jag kommer inte ta det här. Men jag återkommer så fort jag får kraft till det. Men här är ju mitt andrum ibland, så jag kommer kanske tidigare än ni tror. Adios amigos!

BEAUTIFULLY

Beige kilklack
Jag ville bara berätta att jag har lagt ut mina skor på tradera nu. Ni kan alltid checka in dem och lägga ett bud. HÄR hittar du dem. Adios!


1 2 3

Förlåt för ingen uppdatering. Roligare blir det tyvärr inte heller. Är dödstrött. Har jobbat hela helgen, även idag. Ska jobba imorgon, så jag lär inte skriva då iheller! Skriver så ni vet att jag lever iallafall. Hoppas ni har ett bra sommarlov/semester! Puss

loca people!


älskade chanel. jag vill ha dig!

Dåligt här på bloggfronten, jag vet. Men jag har jobbat vs. superchillat den senaste veckan. Idag jobbade jag själv. Annars har inget nytt hänt och jag tror inte jag har köpt något nytt heller nu den senaste veckan (hjälp, vad gör jag!?) IMORGON om det är lagom väder ska jag och Misan ta oss en liten shoppingrunda och fika. Då blir det kanske något att visa er -annars ska vi sola och bada hemma hos henne. Det kan också vara mysigt! Nu ska jag däremot kolla på TV.


RSS 2.0