Måndag morgon


source|tumblr

Godmorgon! Jag har precis ätit frukost och sitter i morgonrock, ska snart göra mig iording inför en lektion och sedan iväg på middag, hos min syster som fyllde 21 igår.


Färgrik mat


Jag har precis krängt i mig sushi, himelskt gott! Det var flera månader sedan jag åt det, närmre bestämt i oktober! Till efterätt åt vi pepparkakscheesecake! Wonderful. Det blev en makalös torsdag.

Jag har sedan klippt lite, håller på att packa inför Karlskrona imorgon och skrivit ett arbete har jag också hunnit med.


Tisdag kväll


Jag sitter nyduschad i soffan och kollar på paradise hotel med tända ljus. Riktigt underbart är det! Perfekt avslut på denna dagen.


Black and white



Skjorta, Maxi| Tröja, H&M| Byxor, H&M| Klocka, ur&penn| Öronhänge, Glitter
Igår hade jag detta på mig. Har inte slängt upp det tidigare på grund utav tidsbrist. Hela dagen igår var jag igång med annat!


Nytt underbart vitt



Idag efter skolan var jag och mamma i Malmö och kollade runt i second hand. Jag köpte detta underbara soffbord på IKEA. Helt otroligt vad ett bord kan göra skillnad. Jag älskar det redan.


No words needed





Source|tumblr


Mysfaktor


Detta är vad jag sysslar med. Kollar på inspirerande bilder och bockar av lite på min to do-lista. Underbara söndag.


Sunday's fun



Söndag. Slappedag. Hela lördagen bestod av slapp också. Undra egentligen hur mycket lugnt man måste ha för att bli pigg? Jag ska iallafall snart klippa, därefter blir det lite andra små saker här hemma. Talk to you later!


You deserve that


Source|tumblr

Tycker denna bilden är så himla bra. Vet inte varför, men den får mig att le, trots att det är en negativ text. Jag ville bara önska er en bra fredag och helg.


YSL kopia




Min fina ring. Jag köpte den på Kappahl för 30:-på rea, riktigt fynd! Jag tycker på något sätt att den påminner om denna ringen, som är hundra gånger dyrare. Jag nöjer mig med min!


Dagen idag

Jag är jag hemma från praktiken, precis som igår. Mår bättre men behöver vila några timmar och vänta ut förkylningen. Ikväll blir det ju bowling och då måste jag känna mig bättre -ipren och sömn hoppas jag gör mästervärk. Nu blir det citronfil och flingor till frukost.


Pink touch


source|orginalet.net

En härlig bild som jag kände för att dela med mig på denna dystra dag. Det snöar tydligen ute också, åh jag hatar det. Men positiv energi får jag koncentrera mig på istället.


Tråkdag

Idag är jag sjuk. Mör i hela kroppen, förkyld IGEN och har ont i käkbenet. Förstår inte hur man kan få ont i det, hoppas det går över snart! Så idag ligger jag hemma i sängen. Frukost nästa.


143 dagar kvar



Idag ska jag och några andra tjejer fira 150 dagars (143 dagars för oss!!) Ska snart iväg till Jennie. Vi ska beställa hem mat sen blir det lite spel och därefter utgång. Kommer bli jobbigt att åka till skolan på onsdag, men det får det vara värt.


Lite sent




Här är tre av mina julklappar. Bättre sent än aldrig sägs det. Tavlan fick jag av mitt underbara hjärta, locktången och karamellskålen fick jag av mamma. Precis vad jag önskade mig!


Nailpolish in my home


Jag har mina nagellack placerade på ett gammalt skivställ. De översta är mina favoriter. Har också placerat de i lite färgkombination efter det. Man ser inte alla, men det räcker för att visa! Jag älskar att man ser alla och inte gömmer de i någon låda eller så.  


Pictures I love



Source|tumblr

Hela helgen har jag varit i Karlskrona. I fredags festade vi till det (tentafest för D och company). I lördags gjorde vi inte mycket, det blev Chuck och Paradise hotel dagen lång. Idag har jag spenderat x antal timmar på tåg. Så nu ska jag packa upp min väska och därefter duscha av mig följt av någon serie. Känns som det är det enda rätta idag.


Svart och fin


Jag har köpt ytterligare en ny kavaj. Jag kunde verkligen inte låta bli då den hade siden/satin på kragen. Från H&M.


I love it




sources|tumblr
Lite inspiration innan jag bäddar ner mig i sängen och kollar på paradise hotel norge.


Vitt är en hit



source|tumblr

Jag hade mer än gärna haft det såhär på mitt rum. Underbart Skrivbord!


Inga bilder

Godkväll på er. Idag har jag inte gjort så mycket mer än varit i skolan, reklamerat min väska så jag fick en ny och hämtat hem min nya dator, som jag förövrigt sitter vid i skrivande stund. Jag är redan kär. Den är så himla fin. Kommer upp bilder när jag får tillfälle att fota den i ljus. Blir inte i helgen då jag åker upp till D i Karlskrona. Nu ska jag duscha och packa. Kommer möjligtvis ett inlägg senare.

Fint




Source|tumblr


Från min garderob



Två favoriter i min garderob. Försöker att använda de sällan då de annars lätt blir "vanliga" kavajer, när de är extra fina, framförallt paljettkavajen. De kommer från Vintage och London.


White laptop


Innan idag beställde jag hem en ny dator. En samsung blev det. Underbart fin är den. Jag bara längtar tills jag får hem den i veckan. Kommer bli helt fantastiskt!

Nu ska jag däremot skriva en uppsats som jag helt glömt bort att göra under lovet.


Love all


Dessa tre parfymer har jag inföskaffat mig/fått under lovet. Björn Borg och Clean har jag själv köpt, medan jag fick You Rock av D. Den passar väldigt bra på kvällar medan de andra två passar mer på dagen. Underbara alla tre.


Ej visad outfit



Halsband - Indiska (Hannas) Militärjacka- Bikbok (Hannas) Klänning - H&M, Boots- Din sko

Här är en outfitbild från i höstas ni inte har fått se. Mitt hår var nyfärgat och mörkt. Snart dags igen. Lika mörkt, då det tonas ut ganska snabbt.


Underbara doft

Min nya underbara parfym. Både min syster och mamma har den. Nu ska den även stå i min hylla. CLEAN, outdoor shower fresh.


Två nya

Idag köpte jag två fina klädesplagg. En jeansjacka från Lee och en kavaj från new Yorker. Jeansjackan köpte jag för 50 kronor, kap!


Senare




Man får riktiga vårkänslor av bilderna. Sources|tumblr

Jag ska på loppisar med Hanna och Jacob snart. Jag hoppas att jag kommer hem med fynd att visa er, annars hörs vi ändå! Puss på er.


En hårvideo






Här har ni en liten video på hur jag fixar håret när jag vill ha det extre fluffigt. Jag såg sen att man inte riktigt såg hela huvudet. Men jag använder mig av de tre produkterna på bild nr. 1. L'anzas poweder tar jag även i längderna för att få mer textur. Vill ni ha ytterligare fler detaljer beskriva, är det bara till att fråga! Hoppas ni tycker om videon!


Min dag

Hej på er. Idag ska jag nog inte göra något vettigt, inte på dagen iallafall. Nu de senaste dagarna på lovet måste man njuta extra mycket. Så jag ska kolla på det senaste avsnittet av Revenge, sedan ska jag börja kolla på Paradise hotel Norge, avsnitt 1. Tycker det är så himla kul att kolla på. Vi hörs senare med roligare uppdatering.


Grönt skärp


Örhänge, Glitter. Klänning, Vero Moda. Kofta, H&M. Skärp, Primark. Ring, Glitter.
Jag blir snart hämtad, då vi åker vidare till ett födelsedagsfirande.


Stora


Jag har nya öronhänge. De kommer från Glitter. Kostade mig enbart 25 kronor.


Två bilder



Allting är från H&M utom halsbandet som kommer från Cubus.

Jag är nu redo att bege mig mot stan. Pingstkyrkan stängde visst redan nu tre, för det är helg imorgon. Så, nu blir det presentjagande.  


Årskiftet


Jag har inte visat någon bild sen nyår. Här är den bästa outfitsbilden. Jag hittade ingenting förrän dagen innan, så detta fick duga. Men jag gillade det ändå.

Klänning, Veromoda. Halsband, H&M. Guldiga nagelwraps, Åhléns.


Sovmorgonsfrukost


Just nu sitter jag och äter frukost och njuter av min extremt långa sovmorgon. Har varit i duschen också, så jag myser i min morgonrock. Hur perfekt? Jag ska iväg till second hand sen i hopp om att jag hittar något.


Ledighet


Jag dör. Pretty little liars är igång igen och jag mer än älskar det. Så jag ska kolla på det senaste avsnittet därefter blir det möjligtvis någon annan serie eller också så sover jag tidigt för en gång skull. Godnatt!


Egensydd väska



Denna godingen har jag precis suttit och sytt. Vardagsväska som livar upp mina alltid svarta outfits. In love.


Två



Two new things. Neccesär och ring. Ni får även en liten titt på mina minx naglar. Så himla snyggt.


Iphone


Här har ni mitt egensydda iphone fodral. Guld, just the way I like it.


Bad picture

image description
Detta snygga fjäderhalsband hittar du på indiska.


Ändringar

Jag har suttit och ändrat småsaker på min blogg fram tills nu. Inte det lättaste men när man väl kommer in i det blir det bara roligare och roligare. Somsagt, bara småsaker + header som är ändrat. Nu ska allting vara i mitten förutom mina egna tillvalda katergorier. Kommer nog till att ändra mer saker. Men nu, sova.

RSS 2.0