Shoes.



Idag har jag varit ledig. Så himla skönt. Så jag och mamma passade på att åka in till Malmö för att kolla i second hand och skopunkten. Fick med mig skorna ovan och ett par till. Perfekta vardagsskorna nu när det börjar bli varmare.


Födelsedagspresenter.







Här är mina fina födelsedadgspresenter. På översta bilden fick jag de tre översta böckerna-Harpers Bazaar Fashion, Skönhetsbibeln och Makroner. Fick precis det jag önskat mig så jag kunde inte vara mer nöjd. Jag älskar vasen med de fina tulpanerna.


Birthday presents.


Imorse vaknade jag, som alla andra födelsedagar med sång, bricka med varm o'boy, ljus, något att äta och paketer på sängen. Guldiga paket, såklart. Visar någon annan dag vad jag fick.


Nailpolish.

Just nu har jag världens finaste färg på naglarna. Vi hade manikyr i skolan i tisdags, då gjorde vi allt från peeling på händerna till massage och målade naglarna.


Långa längder.

Idag har jag varit på extensions kurs. Jag bjuder på två bilder! Den ena bilden är på förlängning på ett kort hår, inte inklippt. Den andra är förtjockning - inklippt! Det var riktigt kul. Nu kan jag göra extensions, så hör av er om ni vill göra det! Fråga inte varför vi fick ljust hår också.


Bussresa.

Jag sitter nu på bussen på väg hem sedan ska jag och mamma ut och äta sushi. Det är ju min födelsedag idag! Har redan ätit lunch på subway och fikat med Hanna på espresso house precis!


Lee jeansjacka.


Idag invigde jag min jeansjacka. Till den hade jag svart tunika, tjockare strumpbyxor, boots och min favoritklocka. Dessutom har det varit så fint väder idag, så innan cyklade jag ner till stan med bara jeansjacka + en tunn kofta under. Men, välkommen våren! Du kommer precis i rätt tid till min födelsedag som är imorgon.


I look so fucking good.





Dagens dos av inspiration får bli på allt utom kläder.

Igår beställde jag min andra studentklänning, jag får helt enkelt hoppas på att den blir bättre. Man vill vara ute i god tid, känner jag. Kanske visar bild när det börjar närma sig.


Feelings in those pictures






Lite blandad inspiration.

Jag får passa på att slänga upp lite ljusa bilder, under tiden jag pluggar till prov imorgon. Livet är glamouröst va?


Backless.


Jag sitter och kollar igenom lite hemsidor, också hittar jag denna underbara klänning. Det är baksidan som gör allting. Det blir en bra överraskning liksom. Till ett maffigt halsband och höga klackar kan det bara inte gå fel.


Wishlist 2.


Här kommer del två på min önskelista.
1. Essie - ljusrosa nagellack - finns på Kicks
2. Skönhetsbibeln . jag har lagt upp två bilder på den, men den har samma innehåll. Jag vill helst ha den ljusa (inbunden) Finns på Adlibris (online-rea)eller Akademibokhandeln (verkligheten).
3. Någon sorts av högtalare - t.ex. via Iphone
4. Grön väska - Nelly (länk)
5. Kompakt kamera - t.ex. Nikon J1.


Jag/har/inga/ord


Black is always black




Idag mår jag bättre. Jag har sovit länge, kollat på lite TV och bloggar och solen skiner! Klockan fyra ska jag klippa lite. Innan dess tänkte jag städa undan lite, duscha och göra mig iordning. Jag tror inget bättre väntar, men man vet aldrig!


Dystert


Idag har jag varit hemma hela dagen. Jag mår inte bra alls. Inte på grund av bakfylla eller något sånt. Jag känner mig så svag och känslig bara. Jag hoppas på att må bättre tills imorgon, annars hörs vi när vi hörs.


Kvälls kläder

Fotade kläderna imorse, då jag är på väg hem nu och har cirka 20 minuter på mig att svinga om med kläder, smink och hår!


Toffs 3.0

Lite av vad jag har på mig idag. Guld runt håret och guld runt armen.


Helt slut


Idag har jag varit på praktik. Kom hem kvart i sju, direkt äta och sedan klippa direkt. Var klar tjugo i åtta och därefter har jag duschat och spelat lite poker. Ska snart gå och lägga mig i sängen och kolla på TV. Först välja ut kläder till imorgon på dagen, men även till på kvällen då jag inte får mycket tid över efter jag kommer hem, innan jag ska iväg igen!


RSS 2.0