I/LOVE/TUMBLR




Inspiration|tumblr

Just nu håller mamma och jag på att baka (okej, mest mamma!) Nu håller de på att jäsa, så jag ska hoppa in i duschen, sen ska jag rulla lussebullarna. Mm, världens godaste.


NEW/IN

Nytt skärp. Funnits ett nästan identiskt från Nelly men mitt är från Gina Tricot. Underbart fint, dock inte till det jag provade det med.


GULD/TSHIRT

Denna fina fann jag på Åhléns. Jag ogillade tyget, därför köpte jag den inte, annars väldigt perfekt! 199:- om jag inte minns fel.


FIN/SKJORTA

Kommer från Kappahl och är på rea. 250 kronor!


MAGAZINE/IN/BED

Jag är ledig idag! Jag kopplar bort allt och läser massa gamla tidningar jag har fått av Nathalie. Tills vidare..


SHOE/MANIAC

image description
Minns ni skorna på bilden som jag hittade på second hand? Jag valde att inte köpa dem sist, men när de fortfarande var kvar, kunde jag inte stå emot. Nu har jag polerat och borstat dem. Fina och som nya igen. Köpte ett par billiga på skopunkten, som jag kan visa senare.

Jag har blivit inringt på jobb, så jag börjar jobba klockan fyra. Men jag slutar åtta igen, så det kan jag väl stå ut med.


PROJEKTARBETE.


SUMMER/FEELINGS




source|tumblr


FANCY/CLOTHES




source|tumblr

Just nu har jag historia, dötråkigt men man måste igenom det. Har även redovsiat idag. Det är därför jag inte uppdaterat idag. Busy! Därför bjuder jag på fantastiska insirations bilder.


FANCY/CLOTHES




source|tumblr

Just nu har jag historia, dötråkigt men man måste igenom det. Har även redovsiat idag. Det är därför jag inte uppdaterat idag. Busy! Därför bjuder jag på fantastiska insirations bilder.


JAG/DÖR/GE/MIG/ALLT




Source|tumblr


AUTUMN/CHIC


Fur|Michael Kors, Blouse|Net-a-porter, Jeans|My-wardrobe, Bracelet|Intermixonline, Boots|Asos, Clutch|Asos
Jag brukade alltid förr göra såna här fina kollage, i min smak. Så jag återgår till det, för jag har hört att det var uppskattat!

För att kolla in fler kollage, klicka på fliken Kollage.


RABATTKOD FÖR ER.


Jag har precis fått hem mina bruna linser. Jag fick även med en rabattkod till er läsare som ger 10% på hela sortimentet fram till den 31 December på fargadelinser.com. Rabattkoden är alltså : BLOGG2011FARGADELINSER


NEW YEARS EVE DRESSES.


Jag har valt ut några av de snyggaste nyårs blåsorna detta året. Miss Selfridges har betydligt billigare priser. Jag tänkte medel-budget.

Jag kommer att välja ut 6 till en gång i veckan ända fram till julafton, då de efter det blir sent att beställa.


GODMORGON.

 


Godmorgon! Jag sitter just nu och äter frukost och dricker chailatte. Jag börjar inte förrän elva idag, så himla skönt. Idag är det utprovning av studentmössor, finally!


FEST.

Jag sitter på bussen på väg till Emma som fyllde 18 år igår. Middag och lite dricka, därefter blir det utgång! Kan bli trevligt.


FREDAG.

Jag är på praktiken just nu och slår in massa produkter till skyltningen. Ikväll blir det god mat och bio med finaste D.


VINRÖTT.

Godmorgon! Vill börja dagen med ett tips. Nämligen mitt nyinförskaffade nagellack från H&M.


WONDERFUL INSPO.



Souce|tumblr


SORRY.

 


Source|tumblr

Jag skrev ett inlägg imorse som tydligen inte har nått ända fram. Det var ett mobilinlägg. Istället får jag försöka kompensera er lite senare. Nu har jag annat på listan!


GRÖN, GULD, SVART.




UNDERBART JÄVLA FINT. SÅ avundsjuk just nu på de tre tjejernas kläder att jag tappar hakan. Bilder är från tumblr.


SKYLTFÖNSTER.

Lindex har verkligen lyckats! Jag fångade nog inte det riktigt på bild, men underbart fint var det. Kläderna var även riktigt snygga.


FÄRGADELINSER.COM


Jag har använt mig av bruna linser från FÄRGADE LINSER förr, och de är superbra. De täcker som de ska, de är lätt att sätta i det, men framförallt så är det snyggt att ha att variera med. För 149 kronor/par just nu (40% rabatt) är det med andra ord värt det. Jag använde mig av "Freshlook Colorblends Brown".

För att köpa egna färgade linser klicka på länken: fargadelinser.com


MAT.

Min syster och jag åt Graffiti precis. Gott! Kycklingbaguette.


UNDERBARA.

250 för ett par skor på 2hand känns sådär, så det blev inget köp. Hade de varit 100 kronor billigare hade jag slagit till.


DAGENS DETALJER.


ALONE TONIGHT.


Jag har studiedag imorgon. LYCKA! Jag får alltid mer motivation till att blogga då. När jag kan vara MIG, när jag kan secondhand shoppa hela dagen, strosa och mysa med bara mig. Det är det jag älskar. Även vad jag ska göra imorgon. Nu blir det några NIKITA avsnitt, därefter boms i säng. PEACE OUT


SVART MYSIG.

Min fina egen gjorda halsduk! Ska försöka fixa bättre bild till er också!


HÖSTDAG.

Idag kommer det bara vara massa måsten. (Massa...) Ska snart klippa min mormor och därefter blir det direkt att ta tag i historian som ska in imorgon. Helst idag. Sen får jag plocka undan lite på rummet och andra tråkiga måsten. Sen borde jag nätshoppa. Iallafall hitta en balklänning. Eller något.

HAT.


SET FIRE TO THE RAIN.


Jag har även ett nytt halsband - döskallar! Är ju inte mer än rätt att jag får bära upp det. 129:-


TROIS NOUVELLES CHOSES.




Hade det mysigt med Sofie på gågatan och även lite senare på Entré. Här är tre av köpen jag gjorde idag. Skjortan, flugan/rosetten och hatten. Jag är minst sagt nöjd!


BLÅTT SVART GULD


På Vero Moda råder det verkligen mode. Det finns så himla många fina plagg så man vill bara ha alltihopa. Jag köpte kjolen med blixtlåsten som man ser på andra bilden. 199:- kap!


RSS 2.0