SMYCKESFAVORITER.


Mitt smyckesträd med några av mina favoritsmycken. Gamla som nya/presenter.


POP IT LIKE IT'S HOT.


Ashley Benson and Lucy Hale. Beauty is their middlename.

By the way, their serie is my favourite, how about that?


HEARTBREAKERS.


Lovely.


TWO BEAUTY PRODUCTS.



Två nya. En primer från Lumene, extrapris på Lindex, 90:- kronor, egentligen 120:-. Kornblått nagellack från H&M. Än har det inte kommit till användning, för jag ska bygga naglarna på fredag, men någon gång!

ps. Jag ska recensera primern när jag har använt den lite mer.


FOUR NEWS


Svart kilklack - Deichmann, Beige kilklack-födelsedagspresent, Sandeler-H&M, Converse-(överallt!)

Jag ska försöka bättra mig på bloggandet, framförallt nu när solen tittar fram väldigt ofta. Fast det negativa är att jag är överallt och ingenstans när det är vår och sol, så vi får se. Men jag ska försöka köra på iallafall! Jag börjar med att visa mina 4 senaste skoköp.


missing you

Här händer det inte så mycket! Slutade tidigare idag från praktiken, ganska skönt eftersom jag slutade tio över sex igår.


Var ute och åt igår iallafall, på min födelsedag. Och ni ska få bilder på mina paket, fast det blir nog efter släktkalaset på lördag.

MY TURN!!


IDAG ÄR DET MIN TUR ATT FYLLA 18. Thank god, det var på tiden!! ;) Om ungefär 4 timmar, är jag myndig.



MONDAY

Igår satt jag i soffan exakt hela dagen. Jag var så otroligt trött och min nacke är ond. Aj vad ont jag har. Värmekudden var min bästa vän igår och även idag. Ska fota presenterna sen förhoppningsvis och lägga upp dem här! (finaste presenterna). Nu ska jag kolla på stylisterna!

Boring.

Jag sitter i soffan och kollar på project runway. Jag är hemma idag, eftersom jag fortfarande inte är frisk. Har tvingats till att gå i skolan eftersom det har varit extra lektioner, som vi inte kommer ha mer.. Men jag har sutti och pysslat ihop lite saker tills imorgon. Typ bordsplacering (inte klart, men fyyyyfasiken vad svårt!) och skrivit namnskyltar och tejpat på glasen.

Absolut inget intressant. Men i helgen kommer jag nog ha en ofrivillig bloggpaus!

Brun utan sol


Mina två brun utan sol. Jag har inte testat många, men ACO's är nog min favorit faktiskt. Den från ACO ger mer en liten aning, som man måste bygga upp. Det jag gillar med Åhlens bus är att man ser resultat efter redan 2-3 timmar. Det var så längesedan jag använde Åhlens, så jag minns knappt resultatet. Men jag har för mig att man blir ganska brun.

Ikväll valde jag Åhlens på ryggen. Får helt enkelt se hur brun jag blir.

Tips till er som inte vill vara vinterbleka, men inte heller morotsfärgad! -ACO'S  Sunkissed.


Snyggt!


Gammal bild från Angelica Blick.


FREE FALLIN.

Mycket att göra! Har precis handlat i nästan två timmar. Nu måste jag checka min klänning och se om jag kan sy den (konstigt material), annars får den vara så! Som ni förstår har jag inte tid för datorn så mycket idag. Är lite sjuk också, så jag borde bara det lugnt idag, men sånt har man inte tid för idag. Puss!

INSPIRATIONAL COLLAGE.





Gamla kollage jag har gjort, under tiden jag har haft mina olika bloggar.


SIMPLE.


Min mat idag. Får nöja mig med att äta ensam också.


OH OH OH ..

Just nu håller jag på att göra en spotify lista till min fest som äger rum på lördag! Det är svårt då jag har ganska mågna låtar jag inte tror alla gillar, men men! Festlåtar it is iallafall. Kanske får göra en mat-lista också? Iallafall är jag uppe i 215 låtar, det räcker kanske? Det är riktigt svårt iallafall..

Jag är sjuk idag (halsont) så jag ska göra min lunch nu, kanske lite sent.. Men äggröra blir det. Puss


MONDAY 14


Jag kom hem för ungefär 30 minuter sedan. Från halv fyra till sju satt jag och Paulina och fikade. Så himla trevligt. Framförallt på en grå och tråkig måndag.


MÅNDAG IGEN.


source|migsjälv, förra året.

Godmorgon! Snart ska jag till biblioteket och låna en gammal bok (typ 60-talet) och läsa lite i den. Efter det ska jag till skolan och ha lite matte. Jag har iallafall ätit frukost i lugn och ro, för en gångs skull. Nu ska jag bädda och ta undan kläder så man slipper när man kommer hem!


PICTURES.

Tumblr_lheiifbejs1qb67gho1_500_large_large
Tumblr_lh7nnuti1s1qgujfno1_500_large
source|weheartit.com


PROBLEM.

Jag har ett huge problem. Jag har absolut inga pengar kvar (120 kronor) på mitt konto. Och jag måste ha en svart klänning med stor urringning i ryggen. Kan ju säkert sy om en klänning jag har hemma (kanske!?) ska nog ta och leta imorgon. Annars får jag helt enkelt hitta en jääkligt billig i någon affär. Annars, någon som har en hemma, som vill sälja billigt? Hör av er. Skriv en kommentar eller maila mig. [email protected]


TRE.


Flätor. Kanske inte riktigt min grej, men samtidigt så gillade jag det. Olivia gjorde dem på kundmottagningen i fredags.


LOVELY SHOES.


Nya underbara skor. Kärlek vid första ögonkastet om man säger så! Igår köpte jag dem och jag har redan gått med dem lite här hemma.


LONG TIME.



Nu när jag håller på att fixa mig, kan jag visa någon gammal bild som jag hittade på ett gammalt minneskort. Brunett för två år sen (kanske 3)


WHAT ARE YOU WATING FOR?




Nu står det hemmalagad sushi på bordet. Luktar underbart.


3 MINUTES IT'S ALL IT TAKES.


Jag lovade att jag skulle recensera denna färg inpackning. Just min är silverinpackning eftersom jag är blond. Den tar bort ganska mycket oönskade gula toner, men håret blir också otroligt mjukt och skönt, även glansigt. Mirakelprodukt som man kan använda en gång i veckan ungefär. Två i ett! Det finns även i andra färger till exempel rött eller brunt. Om man har brunt hår, men blir ljusare efter ett tag (solen) så kanske det är ett ypperligt tillfälle att använda denna färginpackning. Och rött hår är väldigt svårt att hålla fast, så rött är ju också perfekt!

Hur gör man? Man tvättar håret med schampo, handukstorkar håret och tar ca 8 pump, sedan masserar man in det i håret. Låt sitta i tre minuter, skölj - Klart!


TUESDAY: 16.40


Idag har jag på mig detta. Slapp jeansskjorta, tighta svarta byxor och ett gammalt armband.


HAVE IT YOUR WAY.



Burger King med Anna efter skolan. Vi slutade en timme tidigare. Det gjorde verkligen min dag, förutom solen då!


NOUVELLES


Jag lovade ju er en bättre bild. Här är min nya fina. Det guldiga är ännu guldigare i verkligheten.


VECKANS.



The weeks most well dressed woman. Ingen mindre än en svensk - Agnes. På bland annat Elle galan var hon snygg!


REGULAR.


source|Melissablogg.se

Idag har varit helt perfekt. Jag har varit på praktik från nio till kvart i sex. Direkt när jag kom hem körde jag och mamma iväg för att hämta lite sushi fredag till ära! Sen dess har jag inte gjort mycket, vilket är skönt på en fredag (framförallt när man har praktiserat!). Ska faktiskt snart dra mig till kojs och kanske kolla på TV. Imorgon är det andra bullar dock. Puss!


2hand shopping.



Skjortan på första bilden köpte jag inte. (Från Humana, för er som vill ha den!) Men denna underbara skapelse på bild nr 2 köpte jag. 60 KRONOR? Sjukt. Från Myrorna. Ni ska få se en bättre bild imorgon, troligtvis!


3/3

Ikväll har jag inte haft så jättemycket tid över faktiskt. Planerat min 18års fest, klippt, 2hand shoppat och så vidare. Ni kommer att få se köpen snarast, kanske redan imorgon?


NATUR.


Dagens detaljer är djurmönstrat och kavaj.

 Nu ska jag ta bussen till stan, sen till skolan! Börjar halv ett idag.


TVÅ I ETT.


Ett litet tips såhär på torsdags förmiddagen!

Jag blandar min dagskräm med min foundation. Jag tar två klickar kräm och en klick foundation. Jag blir mjukare och ljusare. Två i ett med andra ord! Jag tycker det är mycket bättre än att applicera var och en för sig. I mitt fall blandar jag det i ett gammalt solpuder som är slut.

Ett tips är också att ha en bra smink burk (finns säkert att köpa på Kicks) så blandar man lite mer, istället för att blanda varje dag som jag gör!


NUDE LÄPPAR.


Jag har fortfarande inte varit på Lindex och checkat in Lumenes läppstift, så idag fick jag köpt ett läppglans till mitt redan nudefärgade läppstift från Viva La Diva - creme nr 19. Jag köpte även en ny mascara -Telescopic såklart!


"WONDERMAN"

Denna veckan har hittills varit riktigt bra. Snart ska jag försöka fixa vår skrivare lite och skriva ut CV, kanske på tiden att man får ett jobb, men det är ganska svårt, men jag ska tänka på turen! Annars ska jag klippa Robin idag. Återkommer snart lovers.

update: Vi hade ingen färg i skrivaren. Typiskt!

Första Mars.

Äntligen är det Mars. Det betyder att våren börjar komma och att även lilla jag fyller 18 år om 21 dagar. Fast förra året vid denna tiden var det fruktansvärt väder. Idag är jag himla trött faktiskt, så nu ska jag äta en macka eller två och kolla på gossip girl/sova. Ikväll kommer D.

RSS 2.0