tips! tips!

Jag fick förfrågan om att tipsa om bra second hand butiker. Jag har 4 favoriter. Två av dem är Myrorna, det finns två i malmö (vad jag vet) En till höger om mobilia, och en på samma gata som triangeln. Den vid mobilia är mycket större. Är mycket jobbigare att kolla igenom allt! Men det gör man ju knappast! Sen finns det ju HUMANA, som ligger precis mittemot Myrorna (vid triangeln) Där är det mer fashionabla kläder - till ett högre pris vill säga! Sen finns det ju förstås Emmaus, som ligger vid Heleneholmgymnasiet. Precis mittemot faktiskt! Det är de enda 2hand butiker jag går in i. Sen finns det ett loppis precis vid mig, som är öppet varje lördag (väldigt litet, med lite kläder) Men där kan man också hitta lite grejer någon gång då och då. Köpte ju min kavaj där för 20 kronor härom veckan.





Hjälpte det er lite iallafall? Jag har ju ingen aning om namn på gator och så i Malmö, tyvärr!


new new new



Jag är med vinterjacka! Hur skön och fin som helst. Igår köpte jag även fyra viva la diva smink/produkter. Två nagellack, två ögonskuggor. Den vita lilla är hur glammig som helst. Glitter glamour! Den andra störra ögonskuggan är brun/guldskimrande. Hur fin och neutral som helst. Måste nog leta upp alla mina, har nog minst 10 stycken som är i olika bruka nyanser. 100 kronor för fyra saker. Billigt! Det var två för en, och i mitt fall 4 för två. Annars: 50 kronor styck!

rather later than sooner.




På bild ett ser ni en skitsnygg blus jag provade i lördags, men var för liten. 180 eller 160 kronor kostade den. Från myrorna! Sen provade jag två pälsar och ett par skor från en annan second hand butik i Malmö. Skorna var HUR tunga som helst, lite grön/svarta i färgen och pälsarna var stora och modellen på den svarta var inte det jag letade efter. Pälsarna 195 :- styck och skor 175:-. Jag gillade allt jag provade, men blev inget köp alls!

crazy mother fucker.

I'M GOING INSANE. Går för tusan inte att ladda in bilder. Därför jag inte skrivit ett skit idag. Blir så förbannad. Blogg.se är nog världens sämsta bloggportal! Byta? jotack!

three, high fly

HEJHEJHEJ.

Här har jag varit inaktiv och det har jag faktsikt en anledning till. Kom hem kvart i sju, sedan har jag ätit och duschat. Nu kollar jag på Paradise hotel. Ganska tråkigt i år faktiskt! Efter Paradise ska jag faktiskt kolla på gossip girl. Har bara 4 avsnitt kvar av säsong 4, men dem har ju bara visat tre på tv än så länge. Sen får jag väl föjla dem på the television.

monday.

Jag är ledig idag, och idag ska jag tjäna lite pengar. Great! Runt 200 kronor faktiskt! Ska in i duschen nu och sedan fixa mig litegrann! Talk to you laterooo...

gold sparkles.



Jag är nog den största guldälskaren på jorden! Och med det vill jag säga att jag länge velat ha detta nagellack. Må vara det finaste någonsin! Har redan ett guldigt, men det är absolut inte såhär fint, därför använder jag inte det så ofta. MEN imorgon, ska jag ta mig i kragen och försöka leta efter det. (Har nämligen sett att isadoras nagellack har gått på 39 kronor helt plötsligt, kampanj?) Blir ledsen om de är slut överallt..

perfect collage.


Guld, svart och beige/kamelfärgat kan ju absolut inte slå fel nu i höst! Jag hade abslut inte tackat nej till något av det.

Sarah Jessica Parker.

Denna parfym är helt ljuvlig. Jag var inne på kicks förra veckan just för att jag ville lukta på denna parfym, oh lord så underbar! Blir nog ett köp. Eller julklapp?


ON TIME.

Jag ska till Malmö snart, med mamma. Jag är ledig idag och hon slutar ett. Tar bussen 13.01, därför har jag lite bråttom faktiskt! Har bytat om 300 gånger idag och jag är inte nöjd, men what to do? Jag fattas en söt vit blus i min garderob. Måste inhandlas. Har iförsig letat efter den perfekta i mer än några månader... Om ni hittar en fin, hojta till! Nu måste jag dra. Hinner nog inte skriva innan jag tar bussen till Dick, eftersom ja ska ta bussen vid fem eller något, ska överraska honom. 20 månader idag ju!

he says he need me


För tillfället ser jag ut såhär. Mitt nya favorithalsband och mitt favoritdiadem. Har nästan använt diademet varje dag sen jag köpte det i måndags. Love it, det förändrar håret en hel del. Eftersom jag är trött på mitt hår ganska rejält piffar det upp lite iallafall. Jag tänkte ta och fota sminket jag använder också, skulle ni gilla det?

kavajhysteri!



Från en vintage butik i danmark. 300 danska.

150 kronor från H&M, egentligen 600 kronor.

Second hand, 10 kronor.

Mammas gamla.

Ärvt.

Second hand, 60 kronor(?)

Second hand, 32 kronor.

Tradera (egentligen från H&M) 63 kronor.

Ärvt.

Lindex. Runt 200 kronor, tror jag. Jag vill sälja denna, för den som är intresserad. En 36a.

Second hand. 80 kronor.

Fått av min syster.

Lindex, 100 kronor.

JC, 50 kronor.

Här har ni alla! Hur många blev det? 13? 14? Det är iallafall en hel del och den jag betalat mest för är den första, sen den andra. 300 danska för paljettjackan och 150 svenska för den beige, som egentligen kostat 600 kronor.
Eftersom jag har fått förfrågning om att fota alla mina kavajer, så tog jag tag i det precis. Jag älskar allihopa, men jag använder vissa mer än andra helt enkelt. Any questions?

You can get it up.


Jag dör så fint. Kan det vara kavaj från miu miu? Iallafall, håret kan man ju inte klaga på! Jag vill bli brunett. Men jag har lovat mig själv att aldrig mer bli det. Har varit det förr. Frågan är om jag har några bilder kvar? Tror nig inte det. Inte från när jag var mörkbrunett. Jag måste i varje fall klippa mig, inte page, även om jag hade velat det. - Det får bli 5-10 cm kortare och lite mer uppklippt kanske, för just nu känns det som mitt hår bara hänger! Hur tycker ni jag ska göra? Är väldigt tacksam för svar..

put your hands up

JAG har varit frånvarande. Jag slutade tidigt idag från praktiken. Ganska skönt, speciellt med tanke på min fot (den är helt väck alltså! måste nog söka upp läkare) Iallafall sov jag i två timmar efter det. Sen dess har jag kollat på TV. Imorgon kommer jag att blogga, annars synes på vi på fredag -jag är ledig!

Sleep tight!



Eftersom jag inte har skrivit något här förutom om Gratisbio, så bjussar jag på en bild från Midsommar. Tror aldrig att jag har visat er dem! Nu längtar jag bara till sommarvärmen och det är vad jag vill förmedla. Godnatt!

Gratisbio.


Jag vill bara meddela er om att Gratis bio har mer poängsamling än någonsin. Genom att klicka på en hemsida och vara uppkopplad i 30 sekunder, får du 10 poäng för. Hur crazy är inte det? Jag har gjort det och du bör också göra det. Jag har nästan precis blivit medlem och jag har redan 2540 poäng. Varför inte ta del av alla erbjudande man få och ha roligt samtidigt? Man kan få hem massa roliga checkar från H&M eller vilken butik du vill - det vill säga att det är ett stort utbud. Jag har provat på andra hemsidor, men det har aldrig varit såhär lätt att samla in poäng till dig själv. Så tryck på bannern här ovanför och testa själv! Annars har ni länken HÄR! Ni vet väl att gratis är gott? Hope you enjoy!!

behövs inte mer än en bild!


18 oktober.


Här har ni mitt diadem. För 49 kronor så känns det lagom fint! Det är helsvart om det inte syns helt på bilden. Jag ska bära det redan imorgon på salongen.

Har jag berättat att jag ska vara på salongen hela denna veckan + nästa? Alltså är jag ledig från skolan i 3 veckor. För efter praktikveckorna är det höstlov. Otroligt efterlängtat. Det som är lite jobbigt är att jag kommer hem kvart i sju varje dag. Det är man inte van vid precis. Men jag klagar inte! Nu är det snart mat. Hoppas på något gott.

Almost black!




Idag har jag vandrat runt såhär. Jag trivdes som in i med mina nya skor! Jag köpte ett diadem när jag var på Nova! Visar snart!

Halsband & Jeans, Cubus
Armband, Glitter
Kavaj, H&M
Skor, Skopunkten
Stickad tröja, Kappahl

halleluljah!

Godmorning. Har precis stått i duschen ett tag, så nu ska jag klä på mig och åka till Nova Lund. Jag har ledigt idag, eftersom salongen har stängt på måndagar. Nu måste jag skynda mig (fast jag hinner nog inte till fem över tolv?) CYA.

I have a dream.


Mys hemma hos mig igår. Pizza, godis, läsk och idol. Mer än okej faktiskt! Vi följde inte riktigt idol, då vi satt och snackade från halv åtta till halv tolv. Vi har en tendens att göra det när vi umgås. Rensa tankarna.

House'llelujah


Nere på loppisen hittade jag denna kavaj för 20 kronor. Helt okej, känner jag! Nästan lite av spetsdetaljer på den. Jag har blivit insnöad på kavajer. Jag har 13 stycken. Fast vissa kanske inte är riktigt värda att ha på sig.

feeling so fly..

Godmorgon! Åt precis en äggmacka (intresting!) Ska snart in i duschen, sen ner på loppis som är nedanför oss varje lördag. Kan vara världens minsta loppis, men ibland hittar man något fynd! Hoppas på det idag. Jag återkommer mer om det sen. Har inte planerat så mycket annat än kalas idag hos Dicks bror, sedan blir det nog mys!

Festprissar, tagga till denna låt idag!


Look around you now.

Jag och Mia ska idag mysa till det med en fet bolognase pizza, godis, läsk och allt man kan tänka sig! Idol är det på schemat och jag gillar det! Missade det förra fredagen. Jag är ensam hemma ikväll, så det passade perfekt! Hon kommer om 30 minuter, så det är bäst att jag fixar till det här. Här är en liten aning stökigt! Talk to you latero or tomorrow!

DAGENS INSPO.

Anna må ha världens snyggaste klädstil. Black is back!


Happy girl!


Igår på bussen från Malmö. Nöjd och glad! Här ser ni lite av mina kläder från igår också! Jeansskjorta och stort guldigt halsband.

cozy thursday!


En skånepepparkaka och sen är jag fit for fight för gossip girl resten av kvällen. Förutom under paradise hotel (19.30)

LOVELY.


New shoes. If i love them? YES. Var i Malmö igår ett tag med Dick och då fick jag hem dessa fantastiska varelser!

Autumn brown.



Igår gjorde jag en brun slinga. Inte med riktig färg, utan med en toningsmousse. Ni kan nog köpa det överallt, tror jag? Det är från depend.

been there, done that!





in school.

Jag är faktiskt inte helt väck, tro det eller ej. Har bara varit lite frånvarande här! Jag var nämligen ledig igår, och då hade jag andre grejer för mg och dagarna innan har jag haft fullt upp med skolan och gossip girl (call me a nerd!) Igår köpte jag en grej som ni ska se sen faktiskt.. Eller nej, två faktiskt! Håll ut.

Ska förresten nog fika idag efter skolan. Men senare, då ska ni få lite nytt!

GUESS.


Jag vill ha den. Men nu har jag olyckligtvis inte 2000 kronor liggandes någonstans. Den kommer ifrån Åhlens City och är märket GUESS.

Kavaj!


Jag budade hem den här fina kavajen från H&M. 31 kronor + frakt på 36 kronor, billigare kan man inte komma undan! Jag är helnöjd. Ska bara få hem den också.

Nytt i smyckeskrinet.



Armbandet har jag kollat på så många gånger förr. Men 149 kronor kändes ganska saftigt för det. Så idag blev det mitt, för 25 kronor istället, halsbandet likaså!

objection.

Jag har varit is tan med min syster ett tag, sen gick jag hem till farmor. Jag köpte ett armband och ett halsband för 50 kronor tillsammans. Snacka fynd! Ska visa er om ett tag. Först ska jag lägga in de nytvättade kläderna i garderoben! Hugs!

black and gold.



Igår var jag och bästa i Malmö på Entré. Jag köpte ett par jeans (från cubus) och ett halsband! Jag har länge letat efter ett nytt, guldigt och stort halsband. Igår hittade jag det perfekta!

i'm wishful.












Här har ni alla foton jag tog i fredags. Awsome night!

FREDAGS OUTFIT.




Önskeoutfit.


Haircolor.


Bild på håret!

HEJ! Jag har varit hemma ett litet tag och gjort mig redo för kvällens bravader. Ska ut och äta med ett stort gäng ikväll och det ska bli sjukt trevligt. Länge sedan vi alla var tillsammans. Helt okej att jag har slingat min utväxt och nyanserat topparna idag. Så nu har jag en okej hårfärg och jag kan känna mig fin igen. Jag skojar inte om jag säger att jag hade minst 5 centimeter mörk utväxt.

Hårband/turban.


Idag står Ashley Olsen för inspirationen.

IGÅR.



Skinnbyxor, Gina tricot
Stickat linne, H&M
Kofta, Vero Moda
Ringar, Glitter
Boots, Din sko

let me look.



I tisdags köpte jag en ny klämma. 10 kronor på Myrorna. Eftersom jag älskar rosetter var det perfekt!

love xx.


Idag är det kallt. Så pälsjackan har aldrig passat in bättre! Jag älskar modellen på armbandet och väskan och tröjan.. och skorna... Ja, ni förstår!

sucks.

Jag har missat att jag började tio idag, så nu sitter jag här, i ett klassrum för mig själv och lyssnar på musik. Jag tänkte att jag skulle ta och plugga nu -TA VARA PÅ TIDEN. Kan vara bra då jag ska vara med Dick senare idag och annars hade jag behövt göra det då! Jag vill inte gå i skolan mer. Jag hatar det. Det har bara gått 1,5 månad. It sucks.

101001.


IDAG har jag sett ut såhär på salongen. Jag har haft en underbar dag faktiskt! Inte fått lika ont i fötterna idag och jag har varit glad och positiv. Kan bero på att det är helg och jag ska inte göra någonting annat mer än slappa! Snart är det tacos. Känns fint såhär på en fredag. Klockan åtta är det idol som gäller.

RSS 2.0