IF WE ONLY GO TO MY HOUSE


Idag ser jag ut såhär. Kanske skippar hatten? Får se! Jag börjar halv ett, känns bra, men jag måste ta bussen om redan 40 minuter. Så att äta lite frukost nu står högst på listan.

NEW CLOTHES AND A LONG TEXT

Hej! Jag har varit i Malmö och handlar lite. En beige kavaj (endast 3 guldtior) Ett par leggings som ska få vara istället för jeans, har alltid lite längre tröjor så. Och sen en klänning. En riktigt klarblå. Underbart fin. Det är egentligen en långkjol. Men tuptopp klänning blir det för mig istället. Den ska jag nog ha på en av studenterna jag är bjuden på, tror jag.

Var inne på bikbok och det är ju rena drömmen om man ska ta studenten. I fucking love it. Alla vita klänning är sjukt fina. Och jag som inte ska ta studenten, vill inte gå omkring med en vit klänning på studentdagen. Men till alla er andra som ska ta studenten, GÅ IN PÅ BIKBOK och köp er en klänning! Kommer kanske visa sen vilka som är mina favoriter, om de finns på hemsidan ofcourse. Nu ska jag plugga lite till färglära provet som är imorgon.

MIDDLE OF THE WEEK.

Åh vad jag är trött och allt idag. Har ont i mitt huvud (vilket jag i princip ALDRIG haft i hela mitt liv) Och någon granne har hög volym så att man hör dunket, mamma dammsugar och jag ska plugga. Ingen bra kombination alls. Men jag är glad ändå. För imorgon ska jag träffa Dick. Det bästa på hela denna veckan känner jag. Nu ska jag läsa i min hår och färg bok. Ska nämligen ha prov på fredag, har inte ens kollat i boken. Men vi satsar på MVG va?

UNBELIEVABLE


H&M SHOES

Dessa skor tänlkte jag beställa för ett väldigt bra tag sedan, men förra veckan såg jag dem i butik. Det var tur att jag inte beställde dem. Nitarna såg alldeles för fejkade ut och dem var rentav mycket finare på webshopen, på bild. Men ni andra kanske vill ha ett par sådana. Finns i butik just nu och kostar 199:-


ACROSS THE WORLD.

HEJHEJ. Jag har varit i skolan hela dagen. Pisseväder är det ute. Regnar och blåser. Perfekt till när man trodde att det äntligen skulle bli vår. Men annars så har dagen varit bra i stora drag. Gjorde engelska speaking idag, nationella. Det gick helt okej väl! Ikväll är det choklad till alla bra program som går. Looove it!

LOOK OF TODAY.




Idag har jag gått runt såhär i skolan. Trivdes som attans! Min korsett är sjukt snygg. Den kommer från Myrorna, köpt förra året. Öronhänge Glitter, Byxor Monki, Kavajliknande Capuccino.

LOOK WHAT I'VE BOUGHT!


Varför köpte jag inte t-shirten????

 

Denna koftan köpte jag iallafall. 99 kronor!

Jag var alltså i stan efter skolan. Köpte koftan häröver och Dust it på frisör expo. (Endast frisörer och blivande frisörer får köpa saker där). Har velat ha en länge, men nu var det dags.


I TORSDAGS.



Såhär såg jag ut. Invigde skorna för året. (Köpte dem nämligen förra året och använde dock inte de så flitigt!) Men nu jäklar. Grymt snygga är dem iallafall.

INGEN RUBRIK SOM PASSAR.


HEJ! Idag var jag i stan en stund. Nämnde nog inte det innan. Jag köpte nya ploppar, till mina tigeröronhänge. Så att de inte hänger lika mycket. TIPS! Dem kostar bara 16 kronor och man får 6 ploppar, med andra ord till tre par. Ska förmodligen använda dem imorgon. Får nog gå och välja kläder nu, klockan börjar ticka.

WHERE EVER YOU ARE!

Haft en mysig helg med min älskade. I fredags hade vi filmkväll med Johanna, Stoffe och Jon. Igår mös vi till det i Tobias lägenhet och åt hemmakväll godis och kollade på couple retreat. Denna film var faktiskt jättebra! Rekommenderas. Vi lämnade och hämtade Tobias m. flickvän och kompis i Klagshamn. Körde till Lockarp och köpte cheeseburgare i drive in, så bra det är ibland! Haft mycket kvalitetstid med Dick. Love love love.

SUNDAY TIRED.

När jag väl sitter vid datorn känner jag inte alls för att blogga, men annars så tänker jag "åh det ska jag skriva om, and so on" Hur tråkigt är inte det? Är riktigt trött trots att jag sovit i 9-10 timmar. Jag ska käka mos med korv nu, sedan ska jag nog sova en halvtimme. Ikväll är det gossip g och det ska jag absolut inte missa.

LOVELY FRIDAY

Hej! Jag har matte just nu, men jag kollar på bloggar istället. Mycket roligare, såklart! På lunchen hämtade Dick mig och vi lunchade ihop. Supermysigt! Jag älskar honom över allt. Sen körde han mig tillbaka till skolan för att ha en lektion. Ska till Myrorna tror jag. Sen hämtar Dick mig igen. Han slutar fyra. Have 2 go. Puss, f.

I LOVE YOU.


LÖRDAGS!

I lördags såg jag ut såhär. Öronhänge-Gina Tricot (fått av tjejerna) Klänning H&M.


TODAY IS A GOOD DAY

Hej! Är i skolan har skriver om antiken. Väldigt tråkigt. Måste skriva väldigt snabbt efersom jag måste ha anteckningar. När jag kommer hem ska jag plugga litegrann matte. Mia kommer också. Hon ska nog hjälpa mig. Sen ska vi ta det lugnt, eftersom jag inte har mer att göra efter matten. Super! Snart skrivit en sida! Toppen. Puss, f.

THE LAST MAN STANDING!


Hur fint? 149 kronor.

IN THE MOMENT


För tillfället sitter jag och äter nudlar samtdigit som jag kollar lite på datorn. Ska snart börja läsa. Måste bli klar med den idag och jag har 9 kapitel kvar. Go girl! Var en skön dag i skolan. Först var det mentorsförmiddag, då vi fick frukost och satt och pratade. Därefter gjorde vi några övningar med kuratorn. Efter det hade vi genomgång och sen till sist hade jag matte. Däremellan har vi suttit ute och glassat. Hur skönt som helst när det inte blåser! Nu måste jag återgå till maten och sedan boken. Puss!

HJÄLP MIG!!!


Ska jag ha denna på mig idag????? HJÄLP!

WHY DO WE ALWAYS FIGHT?

Hade åter en sånhär idag när jag var iväg med mamma. Fast idag på sidan! Fick inte köpt något, men blev bjuden på mjukglass med noisette i solen. Vädret är underbart! Igår köpte jag en väska och en  korsett/body från H&M och fick ett presentkort på 100 kronor. Inte helt fel! Kan nog visa senare, ska iallafall in i duschen nu! Puss, f

KAN VARA VÄRLDENS BÄSTA LÅTTEXT!

Why can't only things be like they were
It's not the same when I no long can speak to her
I may be changed but so have she
It's like we're prisoners and we just can�t get free
I see her eyes the same old eyes
But then she breaks me down and makes our feelings die

I got a life on my own
I have to be on my own sometimes
I have to stand on my own two feet's and I know I treat her good
But why do we always fight
I can't look at you
I can't be with you tonight
And I know that this ain't right
Because I love you so but I have to go alone

Why can't only I for one just be
It's not the same when I no long can speak to him
I may be changed but so have he
It's like we've locked us up and thrown away the key
I see your smile the same old smile
But then he takes me down and make our feelings die

I got a life on my own
I have to be on my own sometimes
I have to stand on my own two feet�s cause I know I treat him good

But why do we always fight
I can't look at you
I can't be with you tonight
And I know that this ain't right
Because I love you so but I have to go alone

ANOTHER PONYTAIL.


Såhär har jag haft det i två dagarn. Jag trivs i det. Känns iallafall lite finare än en vanlig hästsvans. Mitt hår är så pass orange undertill eftersom jag har haft underhåret brunt, men jag försöker få det blondt igen. Men det ser ju helt okej ut ändå!


IRRITATION!

Fyfan vilken dag! Har PMS, och det är inte roligt vill jag lova. Är irriterad och ledsen och allting på en gång. Ska försöka skaka av mig det och kolla på solsidan, så man kan skratta lite. Seeya!

FOR YOUR ENTERTAINMENT


Tights-H&M. Tröja-Lindex. Kavajliknande-No idea. Ringar H&M, Glitter.

Såhär ser jag ut idag när jag har en ledig dag. Är så himla skönt! Ganska slappa kläder, men det är skönt och jag gillar det. Jag ska in till stan närsom, för att försöka hitta något fint. Kommer senare. Puss.


ROMANTIC EVENING


Godkväll. Har precis kollat på filmen meteor, som var bra i början med blev dryg efter 2 timmar.. Har precis solat lite (nu börjar det nog äntligen synas lite!!) och håller på att fylla badkaret med vatten och ljuvliga dofter. Fick av Misan när jag fyllde år. Både badsalt och badskum samt ros-tvål. Underbart! Såhär sista lovdagen får man unna sig något riktigt mysigt med pojkvännen.. Dick och jag ska nog ta en massage på 10 minuter var också. Känner att jag verkligen behöver det! Nu ska jag tända ljus och vara lite romantisk. Tror inte ni hör av mig mer idag. Love, f

MAKE UP.


Tänkte jag kunde dela med mig om vad jag använder för smink. Idag har jag på mig foundation från Loreal-true match färg N5. Rouge kommer från Maybelline-Dream Mousse blush färg 05. Solpuder från H&M. Mascara från Loreal-Telescopic svart. Eyeliner från ?? inget märke. Billig som tusan, kostar 10 kronor. Ögonbrynspenna från Rimmel. Läppstift från TIGER färg 10.

RIVERSIDE MOTHER FUCKER



Godmorgon. Jag har gjort mig iordning nu. Ska ta bussen tre hem till min älskling. Igårkväll var jag med Mia och Angelica. Vi spelade kort och skipbo. Det var kul. Vi åt popcorn och choklad och vi avnjöt lite läsk ocskå. Have to hurry! Har inte ens packat än. Tar bara med det viktigaste. Puss!


TAKE ME HOME, TIL THE SUN COMES UP!

Tjenixen. Glad påsk på er hjärtan! Idag är det dags för middag hos mormor med a la family och Dick. Stod precis i duschen och nynnade. Solat också, men det ger fasiken inget resultat!! Jag måste ta på mig nu, för jag börjar få lite bråttom. Vi ska hinna fota ett "släkt" foto. Vi hörs kanske kanske kanske sen! Love, f

GUN'S DON'T KILL PEOPLE..


Lite bättre bild, men jag har inte min kahikifärgade kavaj här dock. Men scrolla ner så ser ni! PUSS!


VI KANSKE KANSKE KANSKE SYNS IGEN!


Här har vi dem! 149:- på båda! Like it!

LÅNGFREDAG.



Sitter på balkongen och kollar på bloggaroch äter påskagodis. Är det en härlig dag eller? Var i stan innan och jag kom hem med två tights. Ett par ser nästan ut som byxor och är tjockare i materialet. Senare blir det påskmat och hem till Dick vid sex. Hur ser er långfredag ut?


I LIKE TODAY.


Väldigt dålig bild. Fråga mig inte varför den blev såå kass. Ska försöka få någon bättre, men denna får duga tills vidare.

Kahikifärgadkavajlikande-Kappahl. Skärp-2hand. Spetsbody-H&M. Kjol-JC.

Långfredag idag och jag ska snart åka in till stan med mammsi. Vi ska bara ta det lugnt och kolla runt lite. Jag vill försöka få tag på några byxor eller något liknande.


FIGHTING FOR THIS.

Godmorgon. Jag ska in i duschen, för att sedan göra mig iordning. Senare gäller staden för fulla muggar! PUSS.

JAG TROR INTE PÅ!



I somras! Mia & Jag.

Hey lovers. Ska sova strax. Idag är det första april, jag har inte blivit lurad idag, som tur är. Är ganska lättlurad! Idag har jag varit i Malmö med Dick. Köpte en vanligt svart kjol. Kände att det var ett need faktiskt. Behöver ett par jeans eller jeansleggings också. Men det får bli imorgon. Eller något! Var på Vellingeblomman också och köpte två svarta små krukor, till mina växter ovanför TVn. Ikväll har jag varit med Mia och spelat skip-bo och snackat skit. Great day!


RSS 2.0