Fredagskul.




Bilder: Anna och jag
I fredags stod vi ju som sagt på Skönhetsmässan. Det var verkligen superkul. Jag fick klippa en engelsk kvinna (hon pratade inte ett ord svenska!!) men resultatet blev bra. Vi fångade även in många andra kunder. Möjligen framtida kunder på kundmottagningen. Jag köpte en sak, som ni ska få se senare och jag fick en gratis massage på 10-15 minuter. Underbart att vara där!


Egoboost


Nu är det dags för den årliga skönhetsmässan. Detta året kommer halva jag och halva min klass stå där, för er som vill bli fina. Det kommer att finnas massor av grejer. Jag kommer ta med mig pengar iallafall. Hoppas vi ses där!

Nu ska jag ta bussen till Malmö, för att stå där.


Blommigt, guldigt, brunt, perfekt!


Source | lovemore
Jag vill också se ut såhär. Kan det bli sommar snart? Anyway, det går väl ganska snabbt.


I want tomorrow.

VARNING för tråkigt inlägg. Idag börjar jag sent igen (yes!!) Jag har redan sminkat mig, så nu ska jag äta lite frukost framför TVn. Gott! Måste nog läsa lite engelska också, eftersom jag inte var där förra torsdagen. Well, på bussen kanske. Sista skoldagen - imorgon är det andra planer med klassen.

Onsdag och fullbokat.

Det har stått tomt här några dagar nu. Det beror på tre anledningar. 1. Jag är trött. 2. Haft studiedag. 3. Jag har fikat med mera de senaste dagarna. MEN inte blir det bättre nu. För jag kom precis hem, men ska genast iväg för att kolla på skor. Jag måste ha ett par platta - nya. Tips hade mottagits, ifall jag hade haft tid på mig att kolla över kommenterer. MEN ni får väl ändå ge tips på fina billiga skor, då jag kanske inte hittar något idag.

Talk to you later guys!


Ashleys outfit för 1022 :-


Nice details.


Source | tumblr
Snyggt. Jag fokuserar på armbandet, solglasögon och ringen.


Feather.


Ett halsband som jag vill ha. En lång guldig kedja + fjädrar. 130 kronor. Eftersom det har varit stor hysteri med fjädrar framförallt i öronhänge, så vill jag köpa detta halsband, som inte är lika indian aktigt. Lite mer neutralt men otroligt fint. Ni hittar det på Gina Tricot.


Saturday

Igår var det praktik (kom hem sent med andra ord). Därefter åt jag tacos med Dick och resten här hemma. Vi åkte ner till Hemmakväll och hyrde 3 filmer. Karatekid fungerade såklart inte, så vi måste ner dit och byta den sen. Snart kommer Nathalie, då ska jag slinga hennes hår. Måste ta och fixa till lite innan hon kommer. Hörs av sen! Ciao

LOVE it.


Ny ring - Gina tricot 130 kronor. Lite dyrt tyckte jag, men var ändå tvungen att slå till. Hittade ett halsband för 130 kronor också, men jag har väldigt ont om pengar just nu. Får bli vid nästa studiebidrag - vilket är nästa eller nästnästa vecka.


Efterlyses.


Source | Egen bild
Någon underbaring som har detta armbandet? Jag tappade mitt första gången jag använde det. PANIK fick jag. Grät gjorde jag nästan också. Aldrig någonsin älskat ett armband så mycket  -eller ett smycke någonsin. Så om någon har ett, skicka iväg en kommentar eller mail : [email protected]


we can do it like


source | trashionbitches tumblr


Amazing for me.


En sorts outfit för idag. Tagen med mobilkamera, då min digitalkamera inte har något batteri.
Blus | Bikbok
Högmidjade byxor | Vero Moda
Ring | H&M

Jag hann verkligen inte blogga imorse. Jag skulle iväg på fika med Sofie. Så underbart att träffa en gammal vän, som man inte träffar varje dag. Blev chai - vilket är obligatoriskt då man fikar på Espresso House. Sedan var jag hos doktor klockan tre. Fick reda på vad som är fel - YES YES YES! Nu måste jag bara vänta till sommaren.


Shoes.


Jag letar efter ett par platta skor att gå omkring med. Jag finner nästan INGA? Ni får gärna ge förslag, för dessa är dem enda jag hittar och är fina.


Calender goes fashion.


Såhär ser min kalender ut nu. Mycket finare, jag blir glad och motiverad.


Grönt nytt.


Ny ny ny. Har suktat efter denna så länge nu att det var dags att slå till. Den är mer grön än brun/beige i verkligheten. Från Bikbok.


Tävling!


Denna fantastiska väska kommer från NovaQueen. Jag är med och tävlar på Elin Östmans (DB) blogg. Hade varit helt underbart att vinna då man aldrig kan få för många väskor. Blir perfekt som en liten 18års present också ju.


Don't you wanna stay?

Hej och godmorgon! Jag gick upp för drygt två timmar sen. Nu är jag iallafall klar och åt en god och lång frukost framför TVn. Jag ska läsa igenom lite anteckningar och powerpoint nu, blir ett litet test i skolan. Blir min sista skoldag denna vecka (thank god). Imorgon blir det fika och farbror doktor. På fredag är det praktik. Lovely! Talk to you later aligator.

Maxat.


source|styleboss tumblr

Helt fantastiskt!


Cozy.


Jag ska nu ta min solotidning, krypa ner i soffan och läsa lite. Känns bra faktiskt!


Scissor and magazine.


Jag har klippt och klistrat. Har äntligen gjort om min kalender. Nu har jag en bild på mig och finaste. Min förra var fin, då jag gjorde likadant. Kommer upp med resultat sen.


Cross.


source|tumblr
Ingen aning var kläderna kommer från. Vet ni - hojta till! Linnet kan jag tänka mig är från Kan Dee. Med brist på energi får det bli ett fantasilöst inlägg!


Planering.


Här är alltså lite planering inför veckan och en annan hemlighet.


Bingolotto

Nu ska jag börja förbereda mig inför bingolotto. Min nästkusin Dajana ska ju vara med och sjunga, så det var lika bra att köpa en lott. Har faktiskt vunnit 100 kronor där en gång (haha). Vad sägs om ett kollage senare idag?

Lite information.


Här är en väska jag fick med mig hem från klädesbytardagen. Jag tog alltså med mig tio stycken klädesplagg som jag inte använde. jag fick då plocka 10 plagg, men jag hittade bara ett och det var denna väskan. Det hölls på kulturhuset. Alley girl spelade under tiden de gjorde iordning kläderna. De var faktiskt grymma!

Ps. HÄR står allting ni behöver veta för nästa gång.


Nouvelle.



Nytt i garderoben. Byxorna älskar jag. Linnet är beige och glittrigt (det framgår inte på bilden). Funderar på att köpa ett svart också, lite roligare när det glittrar. Totalt fick jag betala 274 för båda. Inte helt fel faktiskt!


Sunday

Snart ska jag och mamma till klädbytardagen. Jag har några kläder som jag ändå inte ska ha, så kanske man kan hitta något nytt! Det hålls på kulturhuset. Kom dit! Måste skynda mig nu och samla på mig lite mer! Hörs i eftermiddag.

Hairlook.


årets frisyr 2009.

årets frisyr 2010. Vad blir 2011 hypade frisyr?


Drömmer om dig nästan varje natt.


Här är min absoluta favoritlåt för tillfälligt. Egentligen inte sådan musikstil jag har, men den är underbar!! Tänkte bara dela med mig lite av den!


I ♥ weekends


Nu ska jag packa ihop mina nödvändigaste grejer, och sedan gå till stan en sväng. Tjugo i sju går bussen till Dick. Hörs när jag kommer dit!


beautiful.



Source| Angelicablick.se


Wear it.


Source: Gina Tricot

Beige, blusar och volanger. Det är till stor del vad jag kommer bära i vår. Det känns helrätt! Sen blir det förstås mycket av det svarta också (bara för jag är så orginell!)


Fashionista.


Just ja.. jag har ju glömt att skriva vem veckans mest välklädda är. Svaret är naturligtvis Anna Dello Russo. Även om hon klär sig fint varje dag, varje år, så är blir hon bara veckans. Men ovanför spikar hon det!! Jag gillar henne mer än mycket.


the way it should be.


source| Do not know.
Mer än perfekt. Svart + detaljer i guld.


Hey and goodbye

VARNING FÖR TRÅKIGT INLÄGG: Jag har varit hos farmor sen jag slutade skolan och kom hem precis. Därav ingen uppdatering! Vi pratade indisk mat - jag och läraren! Det gick nog bra tror jag. Nervös som alltid innan, men det går ändå okej. På något sätt tror jag att jag har utvecklats inom engelskan, iallafall om jag är lite förberedd. Nu ska jag sy in och sy upp mina byxor.

Green it is.


Nu ska jag och mitt mellanmål (bestående av kiwi & äpple) skriva lite om Indiens mat på Engelska.


EFTERLYSNING.


En efterlysning. Någon där ute som vet var detta halsbandet kommer ifrån? Om inte... så blir jag ledsen!


Love the way.

Idag ska jag vara borta hela dagen. Ska till Dick om ett tag. Ikväll blir det annat med två andra finingar! Johanna och Stoffe. Wiikväll blir det, skulle jag tro! Packa och sen äta lite. Ciao,xx.

Gorgeous.


Portia De Rossi. FABOLOUS linne.


Nya gardiner.



Som ni läste på rubriken, så har jag en ny gardin. Jag bytade ut den vita mot den beige/bruna. Det blev mer värme i rummet nu och dem är såå fina. Mina nya gardiner. Hur kan man bli så nöjd över en sån sak?

Nu ska jag hjälpa mamma baka scones.


Always some new.






Here is my new things.

Foundation, pung & kofta- H&M
Linne - Indiska
Siden pyjamasbyxor & trosor - Kappahl
Svart påslakan, örngott & ljus - IKEA

Jag är mer än nöjd ska jag säga! Ljusen kostade 15 kronor bara. Bra pris!! Snart kommer ett inlägg till med en ny sak också.


Garderobsrensning





Idag har jag rensat garderoben. Förutom hyllorna som är över allt annat (som man ser på första bilden, högst upp). Känner mig flitig faktiskt. Slängde 62 tröjor, då borde jag ju få köpa 62 nya? Ellerhur? Frågan är hur jag ska få råd till det bara..... Kom gärna med förslag!


Stilikon numbero zeroo..


Detta har jag suttit och knåpat ihop nu. Suttit och letat efter relativt liknande kläder. Jag blev nöjd, hoppas ni också blev det! Verkligen ett säkert kort en festkväll. Jag hade mer än gärna haft det på mig!


Classic details.


Nytt!


Denna bh köpte jag idag på rea. Känns ganska bra faktiskt! Köpte även ett par spetstrosor, men de behöver jag inte visa er!


morsning!


Söt och gammal bild på mig och mamma.

Nu ska jag dra en runda till stan med mamma catta! Cya


anything to do..

Jag har precis läst ut Elsas värld. Jag vill bara läsa den tredje boken NU. Men jag lär väl få vänta ett tag till. Nu vill jag köpa Egoboost eller något istället. Men det kanske blir en tur på biblioteket istället. Ska stå på steppen nu lite innan jag hoppar in i duschen. Blir väl lite roligare skrivande sen. Love, f

JA-för Jessica Alba



Veckans bäst klädda kvinna blir Jessica Alba. Mest för att hon sätter både vardagsfin och rödamattanfin. Mer mitt i prick kan det inte bli.

PS. som ni märkte har jag en ny kategori. "veckans mest välklädda"


Hair.




Idag gjorde jag det perfekta svallet. Inte så perfekt lockigt som jag brukar, utan lite mer lekfullt och oregelbundet. Det känns hursomhelst avslappnat.


Smell the love.


Kalla mig nördig, toffel eller vad ni vill. Men jag la precis lite choklad i en glasskål, klippte ut lite hjärtan och målade dem. Det är lite mer internt än så, men en liten överraskning till mitt  f i n a s t e.


This show.


Guld och metallic känns fortfarande hur rätt som helst. Kolla bara de fyra bilderna ovan. In-fucking-love.


More perfect than ever.



What can I say? Perfect. Perfect. Perfect.


Tystnad.

Inget skrivande idag alls faktiskt. Först och främst vaknade jag sent, som sedan följde med soffliggande till en film. Klockan sex kom Carolin och hon har varit här tills nu. Därför min tystnad. Och jag ska -gissa en gång- läsa Elsas värld innan Dick kommer hem från jobbet.


Page. 238 av 406



Nu ska jag ta och fortsätta läsa Elsas värld, för jag ska krypa till kojs nu. Det är ändå dagen-efter-fest. Med andra ord är jag trött. Sov ändå mer än behövligt inatt! Jag ville bara in här och skriva godnatt.


Brunt var mitt tema iallafall


Förresten.. i måndags när jag agerade värdinna hemma hos mig, när vi körde julklappsspelet, var detta min julklapp. Jag hade gärna velat vinna den själv, men det gjorde jag inte.
Body Butter - kokos
Hårinpackning - vanilj & äpple
Pincett


Just the way i want it.



Source: Vet ej.
Perfekt perfekt perfekt.. om det hade varit sommar! Svart och pudrigt, med gulddetaljer är det finaste jag vet!


This is it.


Paris, London och New York. Plus lite andra bilder. Som Michael Kors ss 2011 kollektion, Lundlund, weheartit och google. What do you think? Min talang ligger ju inte på paint, om ni ser vad jag menar.


Årets glitterbomb



Min nyårsoutfit. Blev helt annat än vad jag hade planerat.

Tubtoppklänning (lite åt sammetsmaterial)-H&M
Paljettkavaj-Vintage från Danmark


Tolvslaget



Min nyårspuss, var ju förstås med min finaste Dick.


Sista kvällen på 2010






Här har ni några tjusiga bilder från igår. Mysigt och trevligt hade vi allt. Partyhatten hade jag hela kvällen, tror jag var den enda!


RSS 2.0