LIKE A FLOWER IN THE SUMMER

Nu ska jag sy lite till vårt projektarbete, sen väntar en intervju med min farmor till Historian. Allt för skolan va? Förhoppningsvis blir det IKEA också lite senare. Måste köpa ljus och lite småsaker. I'm out for now!

KLOCKA.

Jag har köpt en ny klocka. Igår på ur & penn. Underbart! Använder ju min andra väldigt flitigt!


KOMMER INTE PÅ RUBRIK.

Jag är ju en sucker för guld, och tröjan på Gina var för plastig, och tröjan nedanför är lite för lite guldig. Den kommer från Vero moda.


SUSHI.


Just nu väldigt sugen på sushi. Borde äta det imorgon efter skolan. För att lyxa till det lite.


VAD ANNARS.

Denna snygga som jag såg på Ginas hemsida, visade sig att vara väldig dålig kvalité. Den flockade och det guldiga försvann när man provade den. Men snygg var den annars! Så ni som har tips på guldiga kläder, skriv gärna! Är i stort behov av en, måste verkligen!


STRASS.


Dessa två iphone 4 skalen köpte jag också i London, på Camden Market, för cirka 100 kronor tillsammans. Mitt mål var att jag skulle köpa skal när jag åkte till London, tro det eller ej. Önskar nästan att jag köpte fler, där finns verkligen tusentals affärer med skal (de flesta souveniraffärerna).

Jag har precis använt Englandskalet, men tog igår på leoskalet, för att skifta lite. Älskar de båda.


FÖRSTA KÖPET.Här är min hår accessoar, som jag köpte i London, på Miss Selfridges. Guldkedja och fjädrar, fästes med klämma. Det blir en fin kontrast till mitt blondebeiga hår.


NAIL ART.


För ett tag sedan gjorde jag mina egna Minx naglar, med hjälp av stickers från Åhlens. Ett paket (12 stycken) kostar 85 :- kronor. Jag som älskar guld, var det ett givet val. Ni ser själva hur fint det är. Det höll i cirka en vecka, sen blev det fult nog att behöva ta av.


FAVOURITE CITY DEL1Jag hade det så himla underbart i London med några av mina klasskompisar. Vi bodde på ett jättebra hotell, bra läge till tunnelbana. Allting var toppen! Bilderna är från första dagen. Från planet till att vi skulle ta tunnelbanan till stan.


TO BE CONTINUED.


Nu är jag hemma från London. Kom hem ganska sent igårkväll. Känns tråkigt att lämna för andra gången detta året. Förhoppningsvis kan jag klämma in en till resa inom ett år. London är verkligen min stil, älskar den staden!


LONDON HERE WE COME.

Jag ska snart duscha och därefter blir det boms i säng och kolla på Desperate housewifes på webben. Jag ska ju upp 03.30 inatt. Sen åker jag till London i 5 dagar. Hörs på måndag!

PACKA OCH TA DET LUGNT.

Jag är nu mätt och belåten. Borde ta tag i att packa lite. Förresten, jag har blivit bjuden på mingel i stockholm den 14/10 - men jag är i London då. Kommer fler gånger. Förlåt att jag varit så dålig på bloggning de senaste dagarna. Förhoppningsvis kommer det roligare saker nästa måndag.

FYRA SNYGGA.


Här är fina snyggingar från H&M. Väskan ser ut som den perfekta lilla svarta, och väskhängarpälsen kan man sätta på vilken väska som helst. Väldigt användbar. Armbandet och halsbandet "hör ihop". Sjukt snygga båda två, hade gärna köpt båda två. 380 kronor för allting sammanlagt, billigt?


Matrix.

Jag är på visning för Matrix just nu. Kul och inspirerande. Röda hår bara dock, än så länge. Jag har färgat mitt hår med Matrix, till exempel.

image description


Necklace.

Mitt nya halsband. Köpte det för en timme sen, älskar det redan. Velat ha exakt ett sånt här hur länge som helst. 129 kronor.


Vardagslyx.

Snart är det dags för säsongspremiär för Desperate Housewifes, men även den sista säsongen någonsin. Sad? Lite. Har iallafall bakat kanelbullar som gräddas i ugnen just nu - det blir perfekt timing till klockan nio. Nu ska jag bädda och bestämma kläder tills imorgon.

LONDON CALLING.

För er som har missat det, ska jag tillbaka till underbara London om 9 dagar. Kärt återseende må jag säga. Så nu ska jag skriva packlista och köplista. Lite riktlinjer om vad som ska köpas. Kommer förmodligen köpa mycket mer än det, men det är skönt att veta lite vad som behövs i garderoben.


TOPSHOP.


Förra tisdagen var jag och min syster Hanna på ett Topshop event med Elle. Vi stod först i kön. Vi fick en liten "goodiebag" när vi handlade. Två Clarins krämer, ett block och lite tamponger.


RSS 2.0