JAG/ÄLSKAR/DEN/BILDEN

dariawerbowy8


BÄTTRE/SENT/ÄN/ALDRIG









Bilder från Lund. När vi tog en liten tripp till pappa och hälsade på under en natt. Vi hann kolla på film, gå på NOVA, äta godis, äta mat, sova (väldigt länge) mysa med Selene och Isa (katt och hund). Det var väl ungefär det vi gjorde.

DAGENS/STIL/KOD


Kavaj Lindex, Tshirt Gina, Jeans H&M Trend NYA

SATURDAY/NIGHT/LIFE

Jag har varit hemma i ca en timme nu. Jag gick hem från Övre. Tar ett litet tag. Nu har jag precis fixat och stylat mammas hår och tagit ögonskugga på henne. Det blev jättefint. Vad bjuds idag då? Klockan är inte särskilt mycket och jag vill jättegärna göra något idag! Any idea?

MAGAZINE/FACE

Jag sitter hemma hos Dick och ska ta bussen om 15 minuter. Jag har lite bråttom, så det blir bara lite update. Igår hade vi filmkväll. Det var mysigt. Folket gick vid kvart i tre. Push! Vaknade halv ett av att Dick väckte mig. Typiskt! Jag ska hem och förmodligen (äntligen!) fixa med klockan. Hörs när jag kommer hem, va? Puss. XOXO

YOU/CANT/FIND/A/BETTER/SONG


Godmorgon. Jag känner mig pigg och utvilad. Jag är på bra humör idag! Idag bjuds det på Malmö med Johanna, därefter ska jag hem till Dick. Vi ska ha filmkväll. Min älskling, jag och some friends. En bra fredag! Kränga? Förmodligen!

JAG/ÄLSKAR/DIG




MIN/GAMLA/MÖSSA


När jag stod och väntade på bussen hem. Använde mössa första gången för i år. Invigde lite smått. Snyggt! Snart kommer Emilia och Nattis. Vi ska catcha up, eftersom det var ett jäkla bra tag sedan vi sågs. Tur att vi äntligen tog tag i det. NU ska jag sätta pommes i ugnen!


FLASHING/LIGHT

Jag har varit allmänt deppig idag. Men nu är det bättre må jag säga. Dick är i solariet och därefter ska jag in där. Det kan behövas. Även om man förmodligen inte ser någon skillnad på mig. Jag måste sola ett par gånger innan det syns. Trist läge!

Jag har varken satt upp min klocka eller fått mitt nya bord. Mamma köpte det idag men hann inte hem förrän jag var på bussen till Dick. Det blir förhoppningsvis imorgon!

Lite uppdatering på dagen. Här får ni två supersköna låtar. Ha en trevlig kväll.



WHEN/THE/DRUGS/DON'T/WORK

Det är lov och jag pluggar. Det är min egen förtjänst. Blir bara så arg på migsjälv. Varför gör jag inte det i tid? Jag ska fortsätta sura och skriva på mitt arbete. Jag återkommer gladare, förhoppningsvis.

WALK/AWAY/FROM/SOMETHING

Jag är ganska vaken nu. Har varit det ett bra tag. Jag tänkte att jag skulle städa undan lite. Och packa upp min väska. Kom hem igårkväll vid åtta. Jag har lite bilder att bjuda på, men bara ett fåtal.

NEW/COLOR/AT/ME/NAILS


Jag målade mina naglar såhär precis. Inte alls som jag brukar ha dem. kul! Behövs inte alltid vara enfärgat.

Vad jag och Dick ska idag är till Lund, sova hos min pappa ett par nätter. Två. Kanske.

IM/FRIDA




Bilder som inte kommit upp på bloggen. Den sista är sen i fredags. (Jag har mittbena för första gången)

I/LOVE/MY/CREATIVE/SIDE


Jag satte på nitar på mina vanliga svarta pumps. Guldiga nitar. Det blev apsnyggt kan jag säga! Dålig bild var det iförsig. Men det kommer kanske bättre när jag väl använder skorna. Vilket förmodligen blir nästnästa helg. Hm... vad händer då?

I/DONT/WANT/YOU/TO/LEAVE/ME

Jag ska duscha och packa inför en tripp med min älskling. Det kommer innehålla "okänd" stad, kortspel, bussresa, musiklyssnande, pussande. Allt man kan tänka sig som är mysigt! Efter jag har duschat ska ni få se vad jag pysslade med lite igår!

TO/MY/FREAKY



Nu ska jag äta frukost. Ni kan peppa lite idag till denna låten sålänge!

THIS/IS/CRAZY

Helt nyduschad. Färgen är av, rummet är målat, här är stökigt (check!!!) Jag ska göra mig iordning nu, senare kommer Dick efter träningen igen. Jag ska pyssla med mina skor. Om jag hinner. Nu fick jag nog lite bråttom som jag alltid får. Jag är nog en jäkla tidsoptimist.

Jag älskar lovet och allt annat just nu. Livet är bra ibland. TJING


NEW/WALL

Jag ska måla ena väggen närsom. Den vita har blivit sjaskig. Ska bara måla den i vitt igen, sen ska jag sätta upp min snygga nya klocka! SMACK!

SHOPPING/ÄR/BEROENDEFRAMKALLANDE


Dipliner, mascara, ögonskugga, nagellack

Handkräm

Produkter som jag fick igår av salongen

Svinfin klänning. Den gör sig inte alls tillrätta på bilden

STROBELOVE/IS/ALL/WE/GOT

Hej! Jag blev lite senare än vad jag trodde att jag skulle bli. Slutade ungefär tjugo över tolv och mamma överraskade mig i Vellinge och vi körde in till Malmö. Jag köpte lite grejer (fick något) som jag absolut ska visa senare! Skitbra tyckte jag att det blev iallafall. Jag är nöjd. Satisfeid. Nu har jag lite bråttom att plocka undan kläder och städa rent allmänt. Renbädda inför att mannen kommer ikväll. Idag mår jag toppen!!!

I'M/INLOVE/WITH/SATURDAYS

Jag har varit uppe med tuppen idag. Jag är faktiskt inte trött.. Suck att det regnar bara! Jag ska snart cykla till bussen för att sedan hoppa av i Vellinge och jubba häcken av mig. Nej.. riktigt så är det inte! Jag ska bara praktisera en dag till. Idag alltså! Kommer hem vid ett kanske!

update: mamma kör mig till bussen. LOVE HER!


HELT/SICK

Ibland stämmer dagshoroskopen SÅ himla bra. Jag är helt breatheless...


I'M/LIVING/I'M/ALIVE

Jag blir bara inte sams med detta vädert. Håret blir lockigt när det är fuktigt, man blir blöt, fryser och det blir mörkt HELT för tidigt. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte.

En positiv sak är iallafall alla clementiner man äter. Jag har nog ätit minst 10 redan. Så himla gott. Dem är perfekta nu också. Lite sura och ja, yummie. Det finns förstås mysiga stunder också. Höstpromenader med sin man är inte helt fel det till exempel. Filmkvällar med godis. Mysiga vantar. Ja, det finns nog fler fördelar räknade jag ut med detta inlägget. Det var ju bra! Då har jag det problemet löst. Man ska leva och tänka positivt.

I/LIKE/IT


Tjingelin. Jag är trött som ett svin. Är ni det med? Är ju trots allt fredag och då är det faktiskt tillåtet. Har inte mer än hunnit hem, äta och kollat igenom produkterna jag fick av bästa chefen Annelie. Snart börjar Idol och det ska jag se, såklart.

I'M/A/BEAR


Nu ska jag slå alla häpna.. JAG ÄR TRÖTT! Jag gäspar lika mycket som en elefant är stor. Pust. Jag ska packa min väska, dra iväg till skogen och kolla på fåglar, hörs vi om ett tag. Om det inte händer något mycket hemskt.. Destination: GARDEROBEN!

I'M/SHINING

Nu har jag paljettjackan på mig och snart ska jag dra iväg. Ska ta på mig mitt rosa läppstift med. Jag vet inte alls när jag kommer hem. Senast halv sju iallafall.. Då är det plugg som gäller. I have to go. I'M OUT.

EIGHT/LOVELY/MONTHS

Jag har lite tid över nu på morgonen. Det slog mig inte när jag vaknade bredvid världens bästa. Men vi har 8 månader idag. I love you I love you I love you!!!


JAG/ÄR/GULD/FLICKAN


CHANEL PARIS. Dem är svinsnygga! Igår hade jag på mig dem och guld är ju verkligen min favorita colör.


Idag hade jag på mig en rosett likande sak, på axlen. För att markera. Också skitsnyggt! (Det ser mycket snyggare ut i verkligheten!!!!)


Pricken på i:et var min guldglittriga ögonskugga. Man ser knappt det på bild.


THE/FIRST/DAY




Sammetstights Lindex, Sidenklänning/tunika Vero Moda, Kavaj Lindex, Pärlhalsband farmos gamla (finns likande på H&M trend), chanel ronhänge 2hand

Idag lyckades jag. Jag trivdes somfan i mina kläder. Plus att jag hittade en grym outfit tillsammans med sammetstightsen.

THE/HOT/SALOOOOOON/TALK

Det heta salongsnacket idag.. Booojaah! Det var om alla poliser som var utanför salongen. (Banken ligger på hörnan) Två män greps (ungdomar) för att förmodligen ha i åtanke att råna banken.

Det började med att jag svarade i telefonen på salongen. Och då sa en kvinna att vi skulle låsa salongen och att vi inte skulle släppa ut några kunder.. Jaha? tänkte jag. Och sa till Anneli och visst, där stod e polisman utanför. Efter 5 minuter kom flera polisbilar, med hundar och grejer. Till sist stod hela byn och kollade (vilket egentligen är väldigt dumt) Men vi stod också och kollade. Det var kul men lite nervigt samtidigt.

Jag fick nog inte med det läskiga i skrivgången. MEN iallafall. Det var inget som händer var dag!

I/KNOW/YOU/LOVE/IT



Lite humor såhär på morgonen. Det är så jävla kul. 

YOU/SEE/ME/AS/I/AM

Jag har världen bästa, gulligaste mest älskvärda pojkvän i hela världen. Du betyder allt för mig. Jag lever i en saga tack vare dig.



Jag älskar dig Dick


WORKING/NINE/TO/SIX

Godmorgon. Jag är inte det minsta trött trots att jag varit vaken sen tjugo över fem. Jag låg i sängen till sex. Men jag kunde verkligen inte somna om, så jag valde att gå upp. Sen dess har jag fixat mig och ätit frukost. Jag ska ta bussen först om 1 timme och 10 minuter. Det finns inget intressant att skriva nu på morgonkvisten. Eller förresten.. Har jag berättat att jag ska ut på praktik idag? Första dagen. Är hyfsat nervös faktiskt. Jag ska vara i Vellinge. Jag tror det blir jättekul trots att tiderna inte är jätteroliga för en 16 åring. CYA

WHAT/DO/YOU/SAY?

Jag var såklart oseriöst på förra inlägget med drickan. Vi ska laga mat (kyckling, pommes tzatsiki) och sen ska vi kolla på film hela kvällen. Det ska bli jättemysigt.


PS. vi ska dricka fanta/cola!! 3VLIGT LÖRDAG VA!

STORY/OF/TODAY

Hejsvej. Tänkte lägga in ett ganska tråkigt inlägg, har inte någon datasladd hos Dick. Köpte somsagt mina sammetsleggings igår. SVINSNYGGA och dem kan ju inte bli mer sköna!! Jag köpte även ett par vantar. Vita. Mina andra är inte vita mer.. Räcker jag säger så! Nu har jag halsduk kvar också. Ska försöka hitta någon jag tycker om. förstås!

Idag var det egentligen en planerad fest, det har inte blivit så. Utan vi ska ha parmiddag. Laga mat, dricka vin, dricka oss otroligt jävla packade! Inte otippat det inte.. Också ska vi förstås festa loss vi fyra till denna låten!


Sammets/tights


Såna här ska jag köpa idag efter skolan. Så grymt snyggt! 199 kronor. Jag ska försöka matcha dem galet snyggt. Kan bli en utmaning. I'm out of here!


I/KNOW/WHAT/I/DID/WASN'T/CLEVER

Om några minuter ska jag traska till bussen. Tänkte att jag inte ville ha cykeln stående på Bäcka hela helgen. Jag är grym ibland, må jag säga. Förresten.. på tal om inget så fick jag MVG på mitt prov! GRYM var det jag sa va?


Oversize kofta 2hand, Jeans Vero Moda, Amrband Åhlens H&M, Linne med fransar (ser knappt fransarna på bilden) H&M, Diadem Lindex(?)


I'M/GONNA/DRIVE/THIS/CITY/CRAZY

Tjenixen. Jag vaknade av ett himla ljud. Det var rörläggarna som är i grannens lägenhet. Åh, det var inget roligt sätt att vakna på. Men nu har det lagt sig lite. Idag är det matteprovet som står på schemat. Jag håller på att sminka mig, så att jag inte ser ut som en grottmänniska. Utöver det så lyssnar jag på härlig festmusik, för att komma igång nu på "morgonen". Packa ska jag också göra. Drar direkt till Dick efter skolan. Känner att jag har en aning bråttom. Om jag hinner, slänger jag upp dagens! I'll talkt to you later.

I/HATE/MATH

Jag ska kolla på en mattefilm nu. Som hör till vår mattebok. Kanske förstår lite bättre då. Negativa tal är bara en liten del av provet. I suck! hehe. Jag orkar inte sitta och lösa tal hela kvällen. CYA


DU/GAV/UPP/FÖR/LÄNGE/SEN

Godkväll. Sitter här med ett fett smile och gör absolut ingenting. Tänkte att jag skulle duscha. Men det verkar ju inte bli av just nu iallafall. Idag köpte jag en kofta. Hade utvecklingssamtal. Fick MVG på ett prov. Åt Mcd mat-igen. Det var min dag! Och 3 timmar i skolan.

Jag har matteprov imorgon. Känns faktiskt ganska otippat. Inte pluggat alls idag. Jag suger på matte. Känns nästan inte ens lönt att försöka. Men jag ska göra mitt bästa. Efter det kan jag inte göra mer. NU tror jag att jag ska duscha ändå.. Känns att tiden inte räcker till annars. PUSS!

CAN/IT/GET/ANY/BETTER?


MAN/HAR/DET/BRA/IBLAND

Jag tror jag ska fråga efter pengar från mamma. Att köpa frukt nu och göra en fet fruktsallad står högt på prioriteringslistan idag tycker jag! Firar att jag förmodligen klarade provet idag. Dessutom att ha det när man kollar på desperata hemmafruar är ingen kass tisdag. Let's go!

IGÅR/PÅ/EGEN/HÅRVÅRD


Klaudija, Petronella

Arre, Klaudija

Jag, Petronella

Linda x2

Jag. Petronella fixade mitt hår

Jag verkligen älskar frisörlinjen. Det är det man ser fram emot. Måndagar ser man mest fram till. Frisör från halv nio till halv fyra. Det är inte dåligt! Igår hade vi egen hårdvård. Vi tvättade varandras hår, fönade och stylade. Det var bäst! Man fick en inblick i hur det verkligen är. Vi brukar ju bara stå på dockor annars.

THIS/IS/MY/DREAM

Idag har faktiskt varit en fin dag. Prov och lite engelska. Det funkar. Tog hem ett dockhuvud idag. Ska på praktik nästa vecka. Kul faktiskt! Därefter har vi lov en vecka. Man längtar faktiskt! Annars så händer väl inte så mycket. Bilderna som jag lovade igår kommer lite senare. Ska plocka undan på mitt rum nu bara.


IDAG/BLEV/DET/SVART


Höga chinos Monki, Volangtröja H&M, Armband H&M Glitter

LET/ME/DO/MY/JOB


Jag fixade inte mitt hår idag. Eftersom vi hade egen hårvård hela dagen. Tvättade, fönade och stylade på varandra. Så himla kul!! Har lite bilder som kommer upp senare.

KLÄDSEL: Spetströja Gina, Sidenlinne Vero Moda, Jeanstights Vero Moda

I/NEED/AND/WANT



Jesus! Dessa två ringar vill jag ha. SÅ himla mycket.  200 kronor stycket tror jag det var. Jag vet att ni också vill. Cocoo.se var det ja! Klicka hem vettja.


DET/ÄR/INGEN/SAGA

Som min rubrik på förra inlägget så stämmer det totalt. Jag hatar verkligen söndagar! Ett. Det händer inget roligt. Två. Man känner ångst vad man än gjort i helgen. Tre. Man måste plugga och man är allmänt irriterad.


I/HATE/SUNDAYS


Trist väder och jag är inte alls på blogghumör idag. Känns tungt att försöka komma igång på bloggfronten när jag hela tiden har annat för mig. Svårt att prioritera det då. Ska iallafall renbädda snart sen ska jag försöka plugga på ökade längder. Prov på tisdag. I'll do my best! Det är även One three hill idag vilket gör att tiden räcker ännu mindre. Nu hade jag saker på listan ja..

TJEJ/MYS

Idag ska vi tjejer ha mysigt. Spela spel (förmodligen) skrika och heja på RABIH, Erik och Mariette (jag iallafall). Mat ska vi äta innan dess. Och efterätt också läste jag. Frida är värden idag. CAFFELATTE.DEVOTE.SE 
Oj vad jag gör reklam. Skit i det! Nu ska jag packa resten av mina grejer. Ska sova hos Dick inatt. Även om jag lär sova själv ganska många timmar. Han har pokerkväll idag med sina grabbar.

Antar att det blir en skrivfri dag imorgon. Ska bort med Dick.


SUDDA/BORT/DIN/SURA/MIN


Lacktights GT, kavaj 2hand, armband H&M glitter, skärp GT, rosett indiska eller lindex?

LIVING/LIKE/THERE'S/NO/TOMORROW

Godmorgon. Jag är jättetrött trots att jag sovit ett bra tag. Annars mår jag väl okej! Ska in till skolan halv ett och ha matte sen är skolan slut för denna veckan. Bara nästa vecka också, sen är det praktik och lov efter det. SÅ skönt! Jag ska sminka mig nu! CYA

I/CHOOSE/THIS


Igår hade jag detta på mig. (7/10) Lacktights gt  Kjol och linne H&M

TODAY/IM/WEARING


Lacktights; gt  Tunika/linne; gt  Kofta; H&M  Väst; hjärtehjälpen (2hand)  Armband; H&M, glitter

GLAMOURÖSA/TORSDAG

Härlig dag. DAMP på tandläkarna bara. Jag hade tydligen fått ett samtal (som de spelat in) på min förra mobil. Ja, det visste ju jag? Jag har faktiskt en HEMTELEFON. När jag väl suttit där 30 min går jag fram till receptionen och frågar var min tandläkare blir av. Hon var sjuk. SÅKLART.  Irriterande moment till 100 %. Började ju inte förrän halv ett idag iheller. Suck! Bättre struktur på saker och ting tack!

Nu ska jag skriva några frågor och svar till frisörorienteringen nu. Efter det, packning. Blir Dick inatt (ikväll). Imorgon börjar jag halv ett ju. Ska till Jennie vid halv elva ungefär.


BULLET/PROOF


Jag ska göra mig en chailatte nu. Mamma hade köpt en kanelsnäcka till mig också. Världens bästa mamma. Ligga i sängen ska jag göra under tiden. Ta det lugnt. Njuta av denna underbara dag. Jag lär inte skriva mer idag. Förmodligen skriver jag inte jättemycket imorgon iheller. Då ska jag vara med min andra halva. Mysa så in i bomben. Nu känns det dags att gå, så jag hinner fixa tills kl. 21.00 vilket är om 1 minut. CIAO


MY/ONLY

you lift me off the ground
i always want you around
i ain’t gonna let nothing get in the way
i'm happy with you


FUCKING/LOVE/IT

Marcus Ohlsson » Tush » 1
Känner mig sådär super duper glad idag. Lyssnar på så härlig musik nu. Livar upp som fasen. Är sugen på choklad varje minut också. Fikade iförsig innan med Emma och Jennie. Det var gott kan jag meddela. Därefter kollade vi när Emma var och klippte sig. Det blev svinsnyggt. Duschen väntar nu och klockan 21 är det Desperata hemmafruar.

YOUR/WISH/MY/LAW

Jag skulle tydligen skriva ut var jag köpt mina kläder på mina outfits. Tänkte att det kunde komma såhär lite efterhand. Allt ni önskar bloggläsare! Gå ner igen och kika vart jag köpt mina kläder! XOXO


NEW/SHIT/TO/ME






Köp den senaste tiden. Jeansvästen köpte jag idag för 65 kronor. Inte dåligt inte dåligt. Ska se om jag kan matcha det med något imorgon.

DAGENS/KLÄDER



Jeans vero moda. Kavaj Lindex. T-shirt farmors gamla. Kedja från en väska. Armband Ullared, grekland (från Dick) Guldfund.

NU/ÄR/JAG/I/SKOLAN

Hej och hå. Skolan idag har inte känts jättenödvändig. Eller.. Vi  har gjort inpackning på dockor. Vi måste förbereda oss. Nu måste vi lämna in datorerna. Puss.

NU/SKA/MAN/SOVA/IGEN

Jag ska göra några saker innan jag lägger mig i sängen och kollar på TV. Godnatt!


IT/WAS/GOOD

Nyduschad. Jag har även valt kläder. Ska försöka komma ihåg att fota dagens imorgon. Just nu kollar jag på Hollywood fruar. Vi i Sverige måste tydligen skärpa oss, enligt Anka. Vi har det fult. Stockholm var det enda som dög.. Äh! Nu ska jag dricka massvis med vatten (jag är törstig hela tiden!!!)

SÄNGEN/ÄR/SKÖN

Oj.. Nu har jag sovit i 2 timmar ungefär. Hur härligt? Ska äta min favorit soppa närsom. Själv, dessutom. Trist. Men jag sov ju när de åt här hemma och jag ville inte äta då, trots att mamma frågade mig. Jag har egentligen inget intressant att skriva. Har inga bilder, inga texter. Nada! Istället får ni stå ut med tråkiga inlägg iallafall tills imorgon. Då får vi se hur det blir.

DET/ÄR/MÅNDAG

Åh vad jag är slutkörd. Varit på Emmaus och Myrorna efter skolan. Hittade inte ett skit faktiskt. Ganska bra ändå. Just nu äter jag jordnötter och funderar på att sova. Lite tråkigt men jag är extremt trött. Kunde inte somna igår. Inte bra att sova för mycket med Dick, känns så tomt sen. Sad!


TO/YOU/MY/DEAR

Jag valde att gå tillbaka till min gamla blogg efter mer än 1 år. Har dock redan tagit bort alla gamla inlägg. Nytt och fräscht tack!

Hela helgen har varit riktigt mysig. En långhelg för min del. Varit ledig sen i torsdags. Då var jag i Malmö med två av mina classmates som är underbara. Jag handlade en kjol, ett armband och jeanstights. Behövdes. Nu är jag lite fafttigare men lika glad för det. Det kommer bilder, jag lovar! Kanske inte ikväll bara. I fredags var jag hos Johanna och kollade på Idol med Karin. Vi åt godis, chips, choklad -you name it! Sen sov jag där. I lördags när jag vaknade var jag helt ensam i Johannas hus. Kollade lite på TV. Hemskt väder. Lite senare var jag hos Dick. Vi mös som in i bomben och hade kul som alltid. Sjukt vad jag älskar honom! Vaknade imorse och det blev en bamsefrukost vid TVn och jag åkte hem vid tre. Sen dess har jag städat lite. Alltid behövligt. Kollat på One three hill har jag också gjort. Nu ska jag sy en jätteliten stund. Inget nytt plagg, tyvärr..

RSS 2.0