TIPS TILL ER!


Lumene Natural Code läppstift har rea. 69.50 till 49.50 kronor. Helt okej! Jag gillar nr 3 väldigt mycket. Men det är slut i Trelleborg. (Såg jag för någon dag sedan). Så imorgon efter skolan ska jag stan (Malmö) och leta upp ett. Hoppas innerligt på att det inte är slut. Ni kanske har mer tur än mig, så kika in i Lindex butikerna.


ESPADRILLOS.

Jag är glad. Jag fick godkänt på mitt matteprov i matte B. Soo far, soo good. Men nu var det inte riktigt det jag ville skriva här, utan jag ville fråga er om ni vet några hyffsat billiga och snygga espadrillos? Jag vill gärna ha ett par i svart och ett par vita. Så om ni vet, så kommentera eller skicka ett mail till: [email protected]

Jag skulle uppskatta det. Puss!

Inspiration.



lynchpinofnonsense|jennifermorais


Sunday

Förlåt om jag är tråkigt. Men matten måste gå före allt annat idag känner jag. Jag ska även klippa två flickor idag klockan fyra. Så det blir min sysselsättning idag. Jag ska definitivt försöka blogga så mycket jag kan ändå.

PERFECTLY.


Tshirt-Idontlikemondays.us
Jeansjacka-Lindex.se
Skinnbyxor-Net-a-porter.com
Chanelclutch-Asos.com
Armband-Aeropostale.com
Pumps-selfridges.com

Nu ska jag städa sen hoppa in i duschen.


EN RUBIK?


Idag blir det framförallt matte som står på mitt schema, om jag kan klara av det själv. Annars kommer det bli mycket bloggning och tv-tittande. D är och jobbar, så jag får sysselsätta mig själv hemma hos honom.Nu: matte, som sagt. Kisses!


SVART ÄR DET ENDA RÄTTA.


Fredagens outfit är väldigt enkel, som de flesta dagar.
Kofta-Veromoda
Linne-H&M
Halsband-Kappahl
Byxor-VeroModa

Nu ska jag ta och göra mig en liten lunch innan jag åker hem till D. Puss!


Det är inspiration.



Idag vill jag mer än gärna till 2hand i Danmark. Idag hade känts som en sådan dag. En helt fantastisk secondhand. Jag har bara varit där en gång, men för mig som gillar guld-var det en dröm!


I WOULD DO IT ALL AGAIN.



Här är min nya hårfärg. Jag gillar den skarpt. Den passar mig perfekt!


Ett brunt och ett blått.


Här har jag ena linsen i. Dåligt ljus och allt, men ni ser lite iallafall? Jag har ett problem dock, jag har nog större pupiller än man ska, för jag ser typ det bruna? (eller det blir suddigt) Någon som har känt likadant?


FÄRGADELINSER.COM!!



Jag har precis fått hem mina bruna Freshlook colorbrends brown linser från färgadelinser.com. Jag är även med och tävlar om cirkellinser och en liten goodiebag med andra godsaker i. Det låter för bra för att vara sant egentligen, men det är total sanning. Jag älskar att man kan förändra utseendet på det sättet och färgadelinser.com är det bästa alternativet utan tvekan! Billigt, bra, snabb leverans. Toppen helt enkelt!


HAIR-DO.


Jag ska vara hos min praktik vid halv två. Jag ska färga utväxt och sätta en toning i hela håret. När jag kommer hem hoppas jag på att jag ska fota lite för en eventuell ny header, det var ju ett tag sedan.

Jag tänkte att jag kunde skriva vad jag har på alla bilder.
Bild 1. Har varit brunett, men började med slingor - därför är jag halvblond/ljusbrun
Bild 2. Börjar bli lite ljusare, men det bruna sitter fortfarande kvar lite i underhåret.
Bild 3. Mellanbrunt hår, här är några få ljusa slingor.
Bild 4. Helbrunett.
Bild 5. Börjar bli ganska blond. Men jag kör på slingor.
Bild 6. Blond med brunt underhår (man ser inte det så tydligt).
Bild 7. Ljusblond med lite kalla inslag.
Bild 8. Helt brunt.


Details.


Details of today. -Halsband & Sidenblus.


Torsdag morgon.

Godmorgon! Jag väcktes av ett samtal, där jag fick två klippningar på söndag. Glad? Ja. Nu ska jag hoppa in i duschen och även äta frukost. Kanske ses med en outfitbild innan jag lämnar hemmet för en stund?

WANT EVERYTHING.


Jeans-Levi's, Klackar-YSL, Väska-Mulberry Alexa Bag, Blus-Lafon Blouse, Halsband- Vera Wang


23.43


source| Kate Moss via google.se
Jag vill egentligen bara berätta allt om gårdagen. Dick överraskade mig. Mer än så kommer jag nog inte berätta. Kanske. Med bilder. Men det blir nog inte förrän imorgon, eller någon dag efter det. Jag ville mest säga att ni kan rösta på min blogg HÄR, snälla gör det för min skull! Annars har denna dagen endast bestått av matte-plugg och chill.


L O V E


2 år har vi idag. Helt underbart! Dick har planerat något lite, jag vet inte alls vad det kan vara. Älskar dig så!!!!


Beige



Detta är min nya blus/klänning. Den har knappat på höger sida på bilden, ser ni? Jag tyckte det var jättefint. 60 kronor på Monki (rea). Fula bilder på mig dock.


Tisdag - underbart!

Jag är jätteglad. Det första jag möts av när jag loggar in på bloggen är en kommentar där det står att jag har vunnit en tävling. Jag har alltså vunnit en webbkamera, wihooo! Nu har jag mailat mina uppgifter så den kommer kanske någon gång denna eller nästa vecka.

Nu ska jag packa lite och kanske laga lite mat.

Låt mig vinna denna gång dåååå..

 

 


Ear cuff - peace
Den här ear cuffen vill jag så gärna vinna. Är ni också sugna på en earcuff eller andra fantastiska smycken? Gå in på Karma smycken, via Fannys blogg och välj er favorit. Svårare än så är det inte. Good luck!


A DAY LIKE TODAY.


Har hunnit äta och ta det lugnt nu i två timmar. Skönt! Kom hem sex från Malmö och jag köpte faktiskt en sak idag, trots att jag knappt har några pengar. Ni får se om ett tag eller imorgon. Nu ska jag ta tag i att ta undan mina kläder på soffan och sen blir de det senaste avsnittet av stylisterna.

 


SISTERS.


Jag ska ta bussen in till Malmö för att möta upp min syster. Kolla runt lite. Skönt med sportlov!


SHOES


Nya skor. Sandaler och ett par vanliga boots aktiga skor som jag kommer att använda på vardagar i detta kalla väder. 199 resp. 99 :-


Världens finaste ballerina.


från ellos. 299:-


♥♥♥♥



Idag är det alla hjärtans dag, som de flesta redan vet. Jag slog till med min LOVE ring, röda spetstrosor och glittriga naglar. Alla ♥ dag är kanske överskattat, men jag tycker det är mysigt, för det är ännu en bra anledning till att mysa till det.


Veckans mest välklädda


Source|google

Jag gillar normalt sett inte vida jeans, men Kate bär upp dem sjukt fint. Framförallt med att bryta av med ett skärp. Love it all!


READY OR NOT.


Nu är ögonen också målade. Klar för kalas med andra ord. Ha en trevlig forsatt dag/kväll!


I GAVE YOU ALL.


Jag letade hysteriskt efter min tiger ring, hittade den efter några minuter letande bara. I en väska, kvarglömt. Hur gick det till? Iallafall så har jag mina två favorit ringar på mig idag, den ovan och min LOVE ring. Ska nämligen på 20 års släktkalas idag. Kan bli trevligt. Jag är egentligen inte så mycket för sjäktkalas, förutom när jag själv fyller år.. Och på tal om det, så fyller jag faktiskt år snart...


GLITTER.


Vid det här laget är väl alla medvetna om Jeffrey skorna. Mina favoriter är ändå dessa. De svarta känns inte alls lika fina som de här, fråga mig inte varför! Guld är helt enkelt det rätta för denna modell av sko.


Rachel + kollektion


Jag i princip dör när jag läste nyheten. Vilken nyhet undrar ni kanske? Jo, Rachel Zoe ska släppa en kollektion, tillsammans med Lindex. Hur otippat och oväntat är inte det? Jag hoppas på några godingar iallafall.


Behövande.


Idag var jag och Emma på frisörgross. Jag köpte lite behövliga saker så som klämmor, blandningsskål, plasthättor, rosa hårfärg (till barn!). Sen två saker till mig själv Dust it och Revlon inpackning. Jag älskar Dust it och min har jag bara jättelite kvar i. Revlon inpackningen ska tydligen hjälpa mitt hår på traven till en mer glansigare finare hårfärg. Jag recenserar när jag har använt den.


Jobbar på..

Jag har beställt ett par vita, låga converse. Det var banne mig på tiden. Jag längtar som ingen annan. Converse är ju trots allt några av de finaste vårskorna. De kommer inte förrän i mars, så de kanske blir en födelsedagspresent? Kan ju alltid hoppas!! Så slipper man ju betala själv. Nu ska jag fortsätta med en del hemuppgifter!

Olivia still being gorgeous


Source | rodeo.net via google
Jag får inte nog av statement halsband. Jag letar som en galning efter det perfekta. Funderar på att göra ett själv, men herregud vad mycket pärlor och sådant man behöver. Jag får suga på karamellen ett tag till innan jag påbörjar ett sådant projekt!


Whip my hair

Klicka för att stänga fönstret
Ett par sjukt snygga kilklackar. Ska man slå till? Jag vill egentligen ha ett par helt vanliga beige. Men dessa är så sjukt snygga!!!! Har aldrig sett ett par liknande innan... svårt val!


Monday 07

Jag har haft en fullspäckad helg, därför ingen uppdatering. 20 års fester både fredag och lördag. Igår hade vi släktkalas för min syster, som har fyllt 20. Idag är jag sjuk, har ont i halsen. Innan det har gåttför långt som halsfluss eller något sånt, så stannade jag hemma i tid. Eftersom helgen inte varit lugn, behöver jag en lugn dag idag att vila upp mig och min hals på. Jag missar matte B i skolan idag. Får försöka jobba lite hemma.. let's see how that's going! Nu ska jag kolla på stylisterna!

Grattis!!


Ikväll går jag klädd såhär. Idag fyller nämligen min "svärmor" 46 år, det ska firas med mat och annat gott. Hoppas på en fantastisk kväll, men varför skulle det inte bli det? God kväll, gott folk!
Skjorta/blus - Bikbok
Byxor - Veromoda
Väska - Alexander Wang kopia

PS. På bara 2 dagar, har jag lagt upp 4 outfits. Gillar ni det? Det är tur när jag har sovmorgon, för då hinner jag med det, vilket är både onsdag och torsdag. Ska jag fortsätta?


Randigt


Idag ska vi bara kolla på film i skolan och analysera, sen slutar vi. Så denna outfit passade bra. Chill!
Kofta - Veromoda
T-shirt - bikbok
Halsband - Kappahl
Byxor - New Yorker
Väska - Alexander Wang kopia


Du är inte trasig.


Om knappt en timme, ska jag iväg på middag. Ska bli mysigt och kul faktiskt, känns lite lyxigt såhär en onsdagskväll (lillördag) iförsig. Såhär ska jag se ut ikväll, minus skinnbyxor, + svarta vanliga byxor.
Toppen kommer iallafall från Gina tricot. Den finaste blusen jag äger, jag älskar den.


Favourite


Idag ser jag ut såhär. Enkelt och snyggt. Har bara en lektion idag, mer än skönt! Ska ladda ner lite dokument, så jag kan kolla på bussen (läxförhör i skolan).
Mina kläder kommer från;
Jacka/kavaj - Mammas gamla
T-shirt - Bikbok
Skinnbyxor - Lindex


Busy

Jag måste tyvärr beklaga att jag inte kommer att uppdatera alls/väldigt lite de kommande dagarna. Imorgon och torsdag blir det middag (imorgon överraskningsmiddag!) så där är båda kvällarna bortflugna. På fredag är det praktik till sex, och klockan sju ska jag vara på 20 års fest. Lördag blir det också 20 års fest. Med andra ord väldigt upptagen! Men jag gillar det, otroligt mycket. Hoppas ni hör av mig lite iallafall. Puss & kram på er så länge.


ROCK'S


Just nu pågår det en tävling på Angelica Blicks blogg. Hur underbart är det inte att en av min favoritbloggare slår till med en sånhär fantastisk tävling? Jag vill vinna allt jag har länkat på tävlingen. Denna gången hoppas man på turen!!! Här har ni Angelicas blogg. 


Perfect shadows


I fredags skrev jag att jag var på skönhetsmässan. Det var verkligen kul och intressant. Eftersom jag har velat ha denna 88-paletten HUR länge som helst och de stod på mässan, fick jag med mig den hem. 240 kronor fattigare, men så mycket gladare. Sa någon shopaholic? Helt perfekt för mig som gillar bruna nyanser, eller jag i själva verket använder bara bruna eller beige. Jag kan även få till mig en svart sotning!


Klänningar



Helgen är räddad. Jag köpte en fodralklänning med puffärmar, och en beige klänning. Men jag ska klippa av ovandelen, så det blir en kjol bara. Kommer bli mycket finare. 199 kronor för dessa tillsammans, kunde inte bli bättre.



RSS 2.0