YOU'RE SUCH A MANIAC.


Jag ska se the hills nu
, fortsätta så att jag någon gång kan börja kolla på de nyare avsnitten. Har alla sett alla avsnitt? Jag älskar att kolla på det. Man känner sig som en lite mer exklusiv människa. Man är i den världen för ett litet tag. Jag uppdaterar mer sen.


YOU'VE GOT TO CHOOSE.




När vi var i Ystad innan idag fick jag med mig en sjal också, helt oväntat! Den kostade 50:- så det tyckte jag var ett bra pris! Rougen köpte jag egentligen som tillfällig men den visade sig vara ganska fin i färgen! Det är H&Ms egna. Frägen heter 18. Sweet rose. Exakt såna kinder jag vill ha, lite rosa sådär. What do you think?

CHAIN ME AND NEVER COME BACK.


IDAG HAR JAG PÅ MIG kavaj från Gina Tricot, skärp från second hand och tunika/klännin från Gina tricot. Synd att man inte ser helheten! Såg bättre ut då. Men här finns inget bra ställe att ställa kameran, så det fick bli såhär! Ni ser att jag börjar få lite färg med, yes yes yes!

YOU'RE MY PUSHER.






Igår var jag och Misan på stranden som sagt. Här fick ni lite bilder!! Inte hundratals, men jag hoppas det räcker!

FLY TO THE MOON AND BACK.

Jag vill göra om min header, men det känns inte aktuellt eftersom jag inte har alla mina bilder här då jag är hos Dick. Men jag ska se om jag får ihop något ändå! Något lite mer somrigt!! Vi hörs om ett tag va? Lovee.e!

WHEREVER YOU ARE.

Godmorgon! Jag vaknade av mig själv halv tio, grattis! Ändå la jag mig senast halv tolv? Jag är ett monster när det kommer till att sova. Iallafall håller jag på att fixa mig litegrann, jag ska in till Ystad med Jeanette (Dicks mamma). Hon ska köpa bikini och jag ska försöka hitta någon billig rouge, min maybelline mousse rouge är slut. Hittar den inte någonstans iheller! Typiskt om den utgått ut sortimentet.. Wellwell, ska äta frukost nu lovers. Vi hörs, pusspuss!

GO LOW, LOWER THAN YOU KNOW.


Idag, om ca en timme ska jag och Mia ut till Skansarna. Vi ska bada och sola! Hoppas vattnet är fint och att det inte är allt för kallt. Men det tror jag inte! Jag är absolut ingen badkruka.. så jag lär väl bada anyway! Just nu äter jag frukost. Yummie! Jag har även brett mackor att ta med, samt två frukter. Man blir alltid så hungrig på stranden! Jag måste ha något att dricka också kom jag på nu. Ska springa omkring och dansa nu för mig själv medan jag packar strandväskan. Ciao, pusspuss!

WE BRING THE STARS OUT.



Igår när jag åkte hem från Dick hade jag på mig detta. Kavaj och kjol från Gina Tricot och ring mammas gamla. Jag älskar den! Stenarna är mycket mer röda i verkligheten. Men igårkväll målade jag naglarna knallrosa, så den ringen åker inte på idag.

MIDSOMMARFIRANDE.





Här bjuder jag på några bilder från midsommar. Jag hade en riktigt grym kväll/natt! Tackar speciellt Johanna och Anders, och resten som var där och gjorde så att festen kickade ass!

btw. jag var den enda som hade krans. trist! Men den vissnade till slut, så då tog jag också av den! Men den ser fin ut väl?


På bland annat sista bilden ser man min snygga man. Yummieee. Jag bara älskar frisyren!

I'M GONNA LOVE YOU EITHER WAY.

Hej! Idag är jag uppe lite tidigare än vad jag varit de tidigare dagarna. Förutm i fredags, då var jag uppe tidigt. Under tiden jag har varit borta har jag midsommarfirat, tagit det lugnt, solat, grillat, njutit, ätit jordgubbar. Jag har gjort sommargrejer! Snart ska jag göra frukost också, då ska jag sätta mig där ute, därefter ska jag sola hela dagen lång. Vänta på att Dick ska komma hem från jobbet, det är så drygt. Det blåser knappt ute och jag är ändå ute i skateholm 20 meter från stranden, typ! Love it! Brände armarna lite igår, idag får jag smörja in dem med!

GLAD MIDSOMMAR EVERYONE.

Hej! Jag har ganska bråttom, men ville in här en sväng och säga glad midsommar. Jag hoppas den blir bra! Det regnar inte än iallafal, alltid något positivt tecken. Jag har gjort en krans till mig, och en till min syster. NICE! Körde runt med mamma och plockade blommor. Det fanns nästan inga blåklintar, så det fick vi köpa på torget. Nu ska jag packa klart! Kiss and hugs.

TODAY IT WAS SUMMER.


Idag såg jag ut såhär. Jag har köpt en ny kavaj till. 150 kronor fick jag ge för denna också, precis som den andra. Men denna är tunn och vit. Halsbandet är också nytt.

Idag har jag fikat med Qendresa. Det var otroligt gott. Sedan fortsatte vi med att kolla runt i stan. Jag köpte ett läppglans med. 19 kronor, inte fy och skam.

Á LA FRIIDIE.



Detta är ju inte helt fel! Vi kör all in på guld idag! Det gör jag alltid. Men oftast inte guldkjol? Äger inte ens en. Jag gillade att den var annorlunda. Jag borde kolla på tyg och sy en kanske? Eller så kör jag bara på guldaccessoarer som vanligt. Vad tycker ni om kjolen tillsammans med den mönstrade toppen?

LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR.


Jag vet att jag har lagt upp den tidigare. Men hallå, det är ju nästa vecka premiären är. Jag tror att jag ska se den på fredag. För det är ett måste ju. Har verkligen längtat till denna film. Hoppas den inte är en besvikelse, men det tror jag absolut inte.

De andra två filmerna twilight och new moon har ju varit fantastiska! Ser nästan mer emot detta än midsommar, ändå är det imorgon. Är inte på party mood än, men det lär jag väl bli imorgon.

LOSE CONTROL.

Nu ska jag börja som varje inlägg nästan.. Nu har jag ätit frukost! Ska snart börja fixa mig lite smått.  Jag ska hem om först, byta om och packa ur alla mina kläder. Bor ju i princip hos Dick. Fast ikväll ska jag nog sova hemma! Skönt att sova i sin egen säng med sin egen kudde, är öm i ryggen.. Fast det är lite träningsverk också. Har glömt min ghdstylingtång hemma, typiskt! Måste ha den. Istället får jag använda Dicks plattång.

Jag skulle sola först. Men vädret ser inte så haj ut på det? Tråkigt nog! Först ska jag städa Dicks rum så han blir hlad när han kommer trött hem efter jobbet. Jag gör det roligare dansande i rummet med hög musik. Vi hörs med andra ord om ett tag. CYA


bild förra året.

POP THE BOTTLES.


Om man ändå hade ägt detta. Skorna och korsetten är fantastiska!! Färgen på kavajen är gorgeus!

TOUCH YOU RIGHT NOW.

Jag är glad idag. Solen och värmen gör mig så fruktansvärt glad. Jag tror jag har fått en del färg idag. Iallafall lite på armarna. Imorgon ska det bli fint väder med, visar dem på SMHI iallafall.



Det ska bli fint väder på midsommar också. Det tackar vi för! Jag håller tummarna fortfarande, för det är inte alls säkert att det blir det.


Jag vet att jag inte har så mycket kul att skriva, men det beror på att jag inte gör så mycket mer än solar och har det gott.

SOLA.

GUUUUD vad jag är svettig. Glamouröst va? Kom precis hem. Har sprungit längst stranden. En bra jäkla bit skulle jag vilja säga. Träningsverk nästa? Kanske inte bra att börja såhär snabbt? Vi hade ju prov på detta precis innan sommarlovet. Drygt 3 veckor sen, tror jag? OM man är extremt otränad (som jag är) så ska man träna 20-30 minuter 1-2 dagar i veckan. Efter typ tredje veckan ska man öka på det. 2-3 gånger i veckan kanske 40-50 minuter. Sen ökar man lite till och håller det där. I princip så!

Men konstigt nog är jag inte helt fördärvad. Nu ska jag försöka dra mig ut i solen och sola. Dricka vatten med isbitar. Solen ska bara hålla sig framme hela tiden. Talk to you later!


WALK THE LINE.

NU HAR JAG STYRKETRETRÄNAT ARMBARNA GANSKA BRA. Helt slut! Ska ta på mig andra kläder och powerwalka/jogga nere på stranden. Hoppas jag orkar länge. CYA!!

LOVE THE WAY YOU LIE.

HEJ! Jag har fortfarande knappt rest mig ur sängen. Jag har ätit frukost i sängen och kollar the hills, säsong 3. Började för ett bra tag sedan att börja från säsong 1. Så nu är jag igång igen!Jag älskar Withney Port, hon är fantastisk! Klär sig underbart.


Nu ska jag träna armarna lite. Dick tvingar mig (;. Han jobbar så jag är ju tvungen att göra något. Får ha musik på så klarar jag det. GO FRIDA!


SVENSK + KOSOVAN(?)

Godmorgon. Just nu sitter jag och kollar på Rachel Ray samtidigt som jag äter frukost. Gott! Tog en pollentablett också. Konstigt att det håller i sig fortfarande. Nyser som en tok! Är ju bara allergisk mot björk. Jag ska snart mitt pick och pack och åka till Dick och passa hundarna med honom. Kanske blir att man solar lite också. Who knows? Nu måste jag packa lite. Men ikväll ska jag hem igen, för då ska jag slinga Qendresas hår. BLOGG: Qess.blogg.se < Check it out! Hon har precis börjat för denna omgången.


EN HÄRLIG DAG SOM DENNA.




Idag har jag varit med Dick, vi har varit ute och gått med Johanna och Stoffe. Sen spelade Dick och jag skipbo, en runda med min mamma med. Sen hade Dick sånt flyt, att vi var tvugna att ta oss till Entré för att köpa en trisslott. Det blev tyvärr ingen vinst! Sen blev jag barnslig och gungade. Skrattade ett riktigt härligt skratt. Ett skratt från hjärtat. En väldigt bra söndag.

PS. På bilderna ser ni min nya kavaj. YES! Jag hittade den på H&Ms rea. 150:- istället för 599:-. Kändes fint i plånboken. Köpte en klänning också. Den får ni se förmodligen snarast jag har på mig den!

DON'T LET HER EAT YOU.

Nu är jag klar. Väntar bara på att bussen ska gå. En kvart till. Jag skulle jättegärna vilja visa mi outfit för idag. Har hatten på mig för första gången (som jag köpte förra året!) Kanske blir något mobil foto efter jag varit i Malmö. Ska lägga 495 kronor på sommarkortet nu. Känns ohärligt. Men man kan åka så himla mycket då. 50 resor, i hela skåne. Och eftersom jag måste ta bussen till min pojkvän varje gång, så blir det ganska lite pengar jämfört med om man kört med kontanter hela tiden. Är ett Malmö fan också ju. Åker dit ofta. Inte för skolan denna gången, puh!

HÖRS SEN!

BEAUTIFUL MONSTER.

HEJ OCH GODMORGON!! Är ni allihopa vakna? Jag brukar inte vara det, för jag har varit uppe ett tag. Håller på att äta frukost nu, sen ska jag snabbt in i duschen och sedan göra vid mig, som alltid. Ska kolla in om det finns mycket rea i butikerna i Malmö. Då kanske jag slår till med något köp. Om jag hittar en perfekt kavaj, till exempel. Har redan några, men inte den perfekta.. Iallafall, köpte jag en midsommarklänning i veckan. Den är orange/rosa och den är jättefin. Inte något överdrivit.

NU: duschen!!!!

PEACE.





Under tiden jag har varit borta från bloggen så har min syster Hanna och min pojkvän Dick tagit studenten. Wiho! Jag har även hunnit vara på stranden två dagar. Har iallafall inte fått färg. Ytterst lite isåfall. Varit hos hemma hos Dick hur länge som helst. Flera flera dagar. Men idag fick det bli en paus. Åkte till Ikea med mamma. Köpte två kuddfodral, de andra som jag har som "prydnad" på sängen har blivit så noppiga. Köpte även en liten lampa. Nattduksbordslampa. Den är fin. Har inte sett den lysa på rummet än. Blir super!


Sitter och kollar på någon ointressant film, men det verkar inte finnas någon bättre. Äter pringles och dricker cola. Kan det bli bättre?  Imorgon vill jag sticka in till Malmö, där är lite större utbud än Trelleborg. OM jag känner mig rätt, så kommer jag befinna mig där innan klockan tre iallafall!

UNDERTOW.








Här får ni några kollage. Jag har nog lagt upp några innan, men jag tror inte jag har lagt upp alla. Lite inspiration här på fredagen! Om ni nu tycker det är fint. Jag gillar allt. Helst de 4 första. I'm outtaaa here!

PS. lite kommentarer sitter aldrig fel!

GUN'S DON'T KILL PEOPLE.


Jag vill klippa mig. Mitt hår är slitet och jag tycker inte det är så fint mer. Bara när jag lockar det. Men frågan är om man inte tröttnar ganska snabbt på kort hår? Denna pagen på Kate är så fin. Något i stil med denna hade jag kunnat klippa mig i. Kanske lite lite längre.. Vad sägs? Det blir först efter sommaren isåfall. Men jag har redan haft lång betänketid, och jag behöver mer. Så vad sägs? Långt eller page? Need your help! Thanks! xxx Frida

LIVING ON VIDEO.

HEJ! Jag har sovit väldigt få timmar inatt. 4, tror jag att det blev? Kanske 5. Iallfall har jag varit och kollar på spexet. Det var otroligt kul att se! Har filmer på kameran, men dem orkar jag inte lägga ut nu. Man hör/ser nog inte så mycket. Kameran sucks! Ska snart in i duschen, ska ju till min systers stuuuuudent!!!! Tråkigt väder dock. Att det alltid är samma visa.....

GIVE ME FREEDOM.

..... jag är den tjocka systern :( doesn't feel good!

STAY WITH ME.


Jag tror att detta var måndagens outfit.

I LIKE IT LOUD.

Idag har vi köpt lite hänggrejer till studenterna imorgon och fredag. IMORGON ska jag upp tidigt, för att fixa min systers hår. Eller.. vi ska prova snart hur det blir. Hoppas hoppas det går bra! Isåfall ska jag upp mer än tidigt. Vid sju? Hon kommer snart. Hon bor ju inte här hemma. Utan i Lund, för er som inte visste det.

Hon tar studenten imorgon, fyfan vad hon är gryyyym! (Det är hon verkligen!)

Sedan imorgon ska jag försöka komma in på spexet. Dick och company ska ju ha spexvisning. BALL som attans. Men det är egentligen bara trelleborgs eleverna som får se. I'll give it a shot! Sen ska jag ju till min gamla skola med. Till fågelbäcksskolan. Dem har uppvisning, skön sång och så vidare. Därefter är det snabbt hem och byta om, sedan på Hannas student! En fullspäckad dag helt enkelt. Jag gillar det.

nu: tagga till musik och fixa hår.

OPPOSITE OF ADULTS.



Kofta jag köpte. Från Monki. 100 kr! KAP. Har velat ha den innan men varit för snål. Och på väg hem. Eller väntan på mamma rättaresagt, i bilen.

HEMSK DÅLIG SKÄRPA!


Jag blir så irriterad på min kamera. Ibland blir det sånahär bilder, men det får ni ta helt enkelt! Jag har lindrat min vänsterfot, som ni ser. Det känns nästan som en stukning, fast en lindrig sådan. Jag vet inte vad som har hänt, men jag märkte det inatt. Det gjorde himla ont. Jag kan iallafall gå och det är huvudsaken.

Har på mig linne och skor från HochM, Sammetstights från Lindex, Halsband från Kappahl, Kofta Sofis. Vet inte var den är ifrån.

WHEN I GET OLDER, I WILL BE STRONGER.

Jag skriver alltid hej i början av ett inlägg, så idag kände jag för förändring! Jag håller på att fixa mig lite, jag är alltså ledig idag. Det är så himla skönt. Jag sov i nästan 12 timmar. Förstår inte var min trötthet kommer ifrån, men jag anar pollenallergin jag bär på.  Jag åker in till malmö, inte för skola, utan idag ska jag ha second hand runda. Jag ska försöka hitta mig ett par rediga shorts. Hur det än blir, kan vi ju se senare. Håret är det enda som behövs fixa. Jag har tagit silkesdroppar, det behövs i ett välblonderat hår. PREPARERAT JAPP! Efter sommaren kanske saxen sätter sina spår? We'll see, jag är en mes när det kommer till håret. Jo men som sagt. Åter till fixandet! Jag tror vi hörs mer idag faktiskt, det känns som det! Och som vanligt kan jag inte bjuda på någon bild.. Tråkigt. Nu drar jag för några timmar.

I DON'T UNDERSTAND HOW YOU'RE NUMBER ONE.

HEJ! Jag ser fram emot den kommande veckan jättemycket, men ändå inte. Fan för en sak! Men annars ska det väl gå bra. Sommarlov om mindre än en vecka, det är crazy! Sen är det sena sommarkvällar, sol, bad och fest!! Fan vad grym detta sommarlovet ska bli. Ska verkligen göra det bästa av det! KISS AND HUG.

DOMESTIC.

Gårdagens student outfit. Inget särskilt, men jag trivdes i det! Det var helt OK igår, men eftersom alla ska upp och jobba, gå i skolan m.m. så slutade det ganska tidigt. Men jag var hemma halv ett. Nu håller jag på att fixa mig. Ska in till skolan för en lektion. Vi ska nog inte ens göra något vettigt? Men ingen frånvaro, tack! Talk to you later!!


TECHNOLOGI.


HEJ SUDDIG BILD. Batteriet dog strax efter jag tagit bilden, därför denna dåliga skärpa! Iallafall en liten hum om vad jag hade på mig. Ska snart bli hämtad för att sen åka till en student. Blir nog inte så himla sent!

BEGIN TO HOPE.

Gooooooodmorning SUNSHINE!!! Det är så himla fint väder idag. Ser jättevarmt ut. Det är iförsig bara 12 i skuggan, men det räcker väl? Bara vi slipper regn och moln som vi haft den senaste veckan. Nu har jag lockat håret, tagit på mig och sminkat mig. Så nu är jag ready to go, nästan. Frukost måste jag slänga i mig också, Ska inte bli hämtad förrän kvart över nio, halv tio. Hinner kanske ta en outfit bild idag också. CYA!

RSS 2.0