SISTA JANUARI INLÄGGET!

Jag kollar på innan frosten, på kanal 4. Ska ta en liten bit glass närsom, därefter välja vad jag ska ha på mig. Vid elva (tror jag) slutar Wallander. Blir ingen mer update idag med andra ord. Imorgon ska jag köpa en body (om den passar och är kvar!) finns nämligen bara en av den. Isåfall får ni se imorgon. Sweet dreams!


!!!!!!!


Riktigt fint armband. 249:- Det sista kvar!!!


LIKE A VIRGIN!


netaporter, modekungen, topshop, ELLE


NEW IN CLOSET!



Tänkte köpa denna fodralklänningen, men gjorde inte det. En annan gång möjligen!

Västen köpte jag. Paljetter på.

Ska inte precis matcha det tillsammns. Men en bättre bild!
100 kr kostade den.


FRIDA IDAG!



Skinnbyxor GT, Hårtröja H&M trend, Paljettmössa Kappahl


BE BACK IN AN HOUR!


Nu blir det att åka till stan en timme! I'll see you then, kanske med något köp. You'll never know.


I'TS GONNA BE HEARTLESS

Ojojoj. Här var det mycket uppdatering! Hela dagen igår gick det inte att logga in här. Jag hade till och med gjort ett kollage som jag skulle lägga in här och när jag ska logga in går det inte. I fredags var vi på fest (bilder kommer kanske!) hos min syster som fyllde 19 år. Grattis i efterskott! Det var svårt att ta sig dit med all snö men det gick som smort ändå.

Igår hade jag och min älskling det mysigt och kollade på film och åt lite godis. Jag somnade jättetidigt, ungefär vid elva. Hann inte ens se klart filmen. The tournament hette den iallafall och det jag såg var bra!

Idag är jag hemma tidigt. Har kollat på Tobias lägenhet. Fick skjuts hem. Ätit pannkakor. Jag funderar på att sticka ner till stan och köpa ansikts bus. Svårt att ta sig fram. Tar nog bussen tre, tror jag. Lagom! Långt inlägg blev dethär märkte jag.

Love, f


EN TÄVLING FÖR ALLA MED BLOGG!

Jag tävlar på Inside Sara's blogg om smycken från Aldora.se

Aldora har otroligt fina smycken (speciellt armband!!) och Saras blogg har jag följt ett tag. Anmäl er inte till tävlingen för då får jag mindre chans att vinna ;) haha! Men kika på bloggen iallafall (=



COMBINATION!


Såhär ser jag ut idag. Nu ska jag ut i solskenet och sen sitta på bussen i 30 minuter. Blev lite bråttom nu, som alltid! Tar med mig en drickyoggi med, jordgubbssmak!


GOING NUTZ!

Blogg.se ser ganska konstigt ut när man har loggat in. Going nutz här borta! Någon som vet varför de har ändrat?Har precis duschat, känns otroligt härligt att jag vaknade av mig själv och inte behövde någon klocka. Nu ska jag äta god frukost tillsammans med en kopp te!


I'M SURE, I'M THE ONLY ONE


Jag är så himla rastlöst och har varit det hela dagen. Eller iallafall några timmar. Försökt hitta nya bloggar, det lyckades jag sådär med. Mina favvisbloggar uppdaterar inte tusen inlägg om dagen vilket är synd. Haha! Iallafall så tänker jag inte alls på att klockan är så mycket som den är. Börjar iförsig inte förrän halv ett imorgon vilket betyder att jag tar bussen halv tolv. JAG HAR SOVMORGON med andra ord. Tio kan jag ställa klockan på för att ta det lugnt och hinna duscha and so on. Borsta gaddarna nu? CYA

Love, f


PERNILLE VS. EMANUELLE

Som ni kanske har märkt, så har gina tricot modellen bytats ut. En yngre kvinna på 20 år. Pernille (den förra Gina tricot tjejen) var 32, kan det vara det som gjorde att de bytade ut henne? Förvisso gick kontraktet ut i 2009, men ändå.. Det har varit protest att byta ut henne innan, så det återstår att se!! Jag skiter egentligen i vilket men Pernille var otroligt snygg (på reklamerna) och det är Emanuelle också.

Såhär ser Pernille ut utan att retuschera bilder/viderona. På andra bilden är Pernille den första personen!


FRIDILICIOUS


Guld. Det är så fruktansvärt fint. Nästa kollage får jag nästan ta med lite silver. Men märker att fler och fler ta sig till guld, innan känns det som jag varit ensam med det. Guld frida fick jag smeknamnet av vissa.. Emilia och Nathalie ;*


THINGS OM MY DESK!


Handkräm, ringar, armband, kalender och tvkontroll. Den varma chokladen med mini marshmallows är bara som grädden på moset. För att det är snöstorm och för att jag är trött. Jag är värd det, för jag är ändå ganska bra ibland! Några avsnitt av the hills väntar.


STARSHIP!

Goddag. Jag är hemma från skolan, lite tidigare än vad jag brukar. Med tanke på vädret och vad de har sagt på nyheterna så ville jag inte riskera att inte kunna åka hem eller något i den stilen! Ska läsa igenom manuset till vår film och försöka ta fram kläder till det också! Det ska nog gå. Efter det ska jag göra varmchoklad med minimarshmallows och kolla på the hills hela dagen. I LIKE IT!


ONSDAG OCH DET SNÖAR!



BEIGE KOLLAGE!


GOLDEN BLACK



Jag ser rolig ut eftersom jag inte har någon maskara och knappt något smink överhuvudtaget. Jag ska tralla till farmor nu om en liten stund, stannar där kanske 1 timme eller tills ikväll.


NYTT



Här har vi min nya blus/skjorta. Den översta är colorelles. En liknelse! Min ser ut att glittra mer än den gör. Det är blixten som gör det! Den är också mer transperant. Ni får se den på mig imorgon, tror jag! Ska dricka mitt te och äta min macka nu. Även se klart Johan falk, som jag knappt sett men ändå. Tomorrow it is.

Love, f


NU VILL JAG HA VÅR, MÄRKS DET?


THE TIME IS NOW

Tjolahopp. Jag har varit otroligt seg idag. Jag är dunderförkyld och jag nyser femhundratio gånger i timmen, störande! Har slöat hela dagen. Kollade på FAME med Dick imorse. Den var en riktig besvikelse, om man jämför med trailern. Sedan jag kom hem för ett par timmar sen har jag inte gjort någonting vettigt. Kollade igenom lite kläder någon hade kasserat. Fick en guldig transperant blus som jag fastnade för, sedan några andra mindre fina saker, som kanske ändå kan komma till användning. Alltid något. Sedan en försenad julklapp. 200 kronor, biosilk (silk therapy), shampoo och balsam av Nivea. Jag använde det innan idag, och det känns som det är ganska bra.


TO THEY KICK US OUT



Beyoncé är så jävla snygg! Jag hade gärna haft hennes kropp, kurvig men ändå vältränad!


ROCK GLAMOUR


Eftersom det fortfarande är helg så blir det ett kollage á la WEEKEND! Gäller det att festa för er ikväll då? Jag hade gärna haft detta på mig idag om jag hade ägt det (och om jag skulle festat!!)


SATURDAY ON MY MIND

Just nu kollar jag på Thoug Love med skinnväst på mig. Äntligen har jag fått köpt den efter någon månad. Dick är iväg och tränar och jag ska snart se på Wallander, dödsängeln. Ganska många jag vet är med i den, så man får ju se! Senare ska vi laga god mat. Schnitzlar och pommes med bearneisås.

Igår firade vi 11 månader tillsammans. Tiden går snabbt. I love you!


KOLLAGE!


Eftersom att det är fredag idag så får vi köra på en festoutfit!


GOD CAN BE FUNNY



IGÅR.

Kjol och spetströja GT, Kofta H&M, Klocka Ur&Penn


ME RIGHT NOW!!


Har ont ont ont överallt i kroppen. Jag pluggar och lyssnar på musik. Jag vill kolla på the hills och bli klar med de jäkla frågorna. Men glad är jag ändå!


DO IT LIKE THIS


Vad sägs om denna outfit idag? Grymt snygg. Avant garde linnet var AWSOME! Jag håller på med några frisörfrågor nu. (43 stycken!!) Pretty hard. Men jag är ledig idag så jag får ju hurra för det och le och vara glad.


LEDIG IDAG

Godmorgon. Jag har nästan sovit 12 timmar. Det var ganska skönt. Igår hade vi idrott och jag har träningsvärk i varenda muskel. Känner mig lite förlamad. Förkyld och ont i halsen har jag också. Typiskt! Ska iallafall göra mig iordning och äta frukost närsom. Därefter ska jag se när jag ska hem. Är hos min gulleplutt, fast han är i skolan. -> frukost NU!


IN SCHOOL

Lektionen är riktigt seg. Någon som har någon bra fakta om action? Vi ska spela in en film själva. Det är helvetes mycket att göra kan jag säga! Eller för den delen.. skriva! Det ska vara klart idag. My ass! Är ganska irriterad som ni kan förstå. Jag är nog tillbaka när jag är på bättre humör.

LOVE, f


ROSA TEMA!



Sitter i skolan och försöker jobba med vårt manus. Går knappt. VI GÅR INTE MEDIA!! Men kollaget har ni här iallafall!


SAMARBETE



Jag tycker det är konstigt att dem har en låt som heter Telephone och en som heter videophone. Men ett bra samarbete mellan Gaga och Beyoncé.


NATTI NATTI

GODNATT. Nu stängs datorn av och TVn på. För paradise hotel varar en timme framåt och därefter måste jag sova. Skola imorgon och idrott på första lektionen.


KOLLAGE Á LA FRIDA


PORT


Jag har kollat på the hills och ätit lite choklad den senaste timmen. Det är så bra. Jag är på säsong 2. Hur många finns det? Jag har noll koll. TIPS! Ni kan kolla på MTV.SE (som jag nämnt förut)

Jag är kär i Whitneys klädstil. Fin fin fin fin.


I ♥ MUSIC


Musik räddar mitt pendlande varje dag.


Today's look!


TOUCH THE SKY

NU har jag äntligen en header. Det tog ett tag innan jag kom på någon fin. Denna blev iallafall helt okej. Jag gillar texterna! Vad tycker ni om den? Bättre än bara vitt iallafall, blir ju tusen gånger så personlig. Nu ska jag välja kläder tills imorgon, därefter äta lite morotskaka som mamma har bakat. Hon är så omtänksam. Hehe!

PS. Festbilderna sen i lördags kommer upp imorgon.


KLOCKFABRIK


Sjukaste klockan. Så in i nordens snygg!! Här finns telefonbok, kalender, stoppur, nedräknade, miniräknare, alarm. 299:-


RIGHT NOW


Hos mig just nu. Dator, massa tidningar, filtar, kuddar, symaskin (syns ej på bild) mobil and so on. Har sytt in mina skinnbyxor och sytt Dicks tröja som var isönder. Jag är duktig!


I lördags!



NY IDÉ

Foto:
Source: fashiongirl

Mycket kollage nu på raden. Men fyfasiken vad fina saker! Jag ska börja med ett kollage om dagen. Fast nu ska jag själv göra dem. De tidigare är inte jag som gjort. Från och med imorgon kommer ett kollage varje dag. (Kanske inte alltid av mig, men då berättar jag det!)


FANTASTICA


style by stars

Sequins

Kollage från style by stars. Åh vad jag älskar bodyn! Where can i find it?


that's what I like

Jag är hemma igen. Igår överraskade jag min älskling med ett choklad och mig själv. Han är sjuk, så man får ju ställa upp. Han blev ganska chockad! Men jätteglad. (som tur var!)

Idag ska jag göra saker jag tycker om. Jag ska sy in mina skinnbyxor, kolla i alla vårkataloger som kommit ut. Jag har inte haft tid med det innan. Ska läsa klart decembernumret av SOLO också. Har ungefär bara läst halva! Har stressat så mycket på senaste tiden att jag glömt göra små mysiga saker.

Jag skriver om ett par timmar.


i know how to fly

HEJ! jag är alive. Igår var jag stressad som in i helvete. Dagen började med att äta frukost med Dick. Snabbt in i duschen och snabbt ut. Gjorde mig iording. Åkte till malmö. Hade det trevligt med Dicks släkt. Åt ljuvlig mat. Åkte hem, var hemma i fem minuter, sen var det dags att åka till Malmö igen. Denna gången på klassfest. Bilder kommer. It's a promise!



Malin och Jag.


TIPS! TIPS!


399:- på only/vero moda. Jag hade gärna haft den i min garderob. Men just nu räcker inte pengarna till dock..


striped

Tydligen ska det bli otroligt hett med sailor mode. Det vill säga...... randigt!! Randiga tröjor och linnen. Det är riktigt hett må jag säga. Har pillat på hur många randiga tröjor som helst.


It's friday

Jag är hemma för dagen. Jag har spenderat hela ljuvliga kvällen hos Mia min fina. Vi har ätit popcorn (okej, mest jag!!) och druckit vatten, kollat på let's dance och american pie. Det är fanimej värt det trots att jag hatar att cykla hem. Det är nog det värsta jag vet. Rädslan kan ju förfan inte bli större. Darrar i benen när jag cyklar och kollar mig omkring hela tiden medan jag flåsar som in i norden. Varför är jag inte 18? Varför har jag inte körkort och bil? Varför? Varför? Varför?

Jag klarade mig idag ändå trots det. Jag är hemma med skinnbyxor också till och med. 99 :-, otroligt! Har suktat efter ett par väldigt länge. Såg ett par häromdagen på Lindex, men fanns såklart bara L kvar (tro det eller ej, men det är för stort för mig) Men jag har haft en trevlig kväll. Ska snart bädda ner mig i sängen och kolla något avsnitt på The hills at MTV.SE. För sen, på tok för sent kommer en filur och myser med mig. MIN Dick. Only mine!

Imorgon kommer bli en stressig dag = j ä v l i g t dålig uppdatering. Det får ni tåla. Men jag tror ni har ganska fullt upp på en lördag också.


såhär glad har jag varit idag och det ska jag fortsätta med hela helgen! SUCK ON THAT!


FEEEEEEED ME

OOOOOOOOOH min mage skriker efter mat nu. Ska göra lite korv till pasta och ketchup. Gott som in i helvete! KISS GOODBYE


memories


Jag har beställt bilder på nätet. Imorse fick jag hem dem. 50 stycken bilder för 40:-. Det är ju billigt, och det var bara frakten som kostade. Med andra ord fick jag alla bilderna gratis. Jag ska köpa ett album. Jag vet exakt vilket också!


sommarplagg



Här har vi byxdressen och kjolen jag köpte idag. 50:- stycket! Kallas fynd. Jag ska ha byxdressen på mig imorgon, fast som en vanlig tröja. Köpte även ringar. Inga speciella, typ 6 pack!


IN MY HEART

I'M HOME! Jag köpte lite saker. För 150 kronor, fyfan vad jag älskar REA!! Ni får se sakena om en stund. Skriver ett mail just nu bara. Kan ta lite tid eftersom jag har no idea vad jag ska skriva just nu.


dagens fashion!



Paljettmössa Kappahl, Kavaj Lindex, Paljett topp Lindex, Spetsbody H&M, Klocka Ur&Penn


LYCKA

Jomenvisst, idag är jag ledig! Så himla skönt. Jag mår som en prinsessa och jag håller på att fixa mig nu. Jag ska till stan och köpa lite, kanske. Himla bra att jag mår bättre idag. Vad ska man ha på sig då? Jag har iallafall redan tagit på mig min paljettmössa, håret ser förjäkligt ut! Hörs sen loved ones!


black is everything


Klänning från H&M. 499:-


i did it

NU har jag fått rätt på min design. Jag gjorde om hela, tog en annan stilmall och allt. Så nu ska jag bara fixa en header och det kan ta ett tag. Annars om det är någon hygglig där ute som vill göra en till mig, så är det bara att hojta.

Nu ska jag renbädda, det är det bästa man kan göra när man är sjuk och inte mår bra. Speciellt efter en dusch med body lotion efteråt. Då känner man sig garanterat bättre.

Skulle varit med Dick idag, men såklart går ju inte det. ÅH! typiskt.


freaking hot


 


sjuklig dag

Jag är hemma idag. Lite sjuk. Mådde ganska dåligt imorse, men det är bättre nu. Inte helt bra, men nästan kanske! Idag ska jag såklart inte göra någonting. Bara sitta hemma, kolla på tv, vandra omkring, sova and so on. Imorgon är jag ledig så vi får hoppas på att jag mår bra då. Vilket jag måste göra!!! Snart kommer en amazing outfit, check it out!


from school

Jag sitter i skolan och skriver lite på min resebroschyr. Jag är alldeles snart klar. Såhär ser min framsida ut. Man ser en liten bild på mig med. Fult, kan ni tycka. Jag är iallafall njöd.



..Såklart gick det inte att ladda upp den. Kanske senare!


fashion


Här har vi min nya klänning. Den är enkel men så jävla snygg. Tycker ni inte det?


so long

När jag var i skolan fick jag ett roligt sms. Nämligen att mitt hm paket hade levererats. Nu har jag hämtat ut det och jag är en klänning och bikini rikare. Det känns ganska skönt! Mindre skönt att jag ska skriva engelska nu, men det klarar jag!

CIAO


take off

Min blogg ser usel ut just nu. Men den var väl inte bättre innan. Jag ska försöka klura ut hur jag får bort det blåa? Det ser inte alls ut som innan när jag ska ändra designen. Jättekonstigt och skumt. Så det lär gå ett tag innan jag har klurat ut det. Har suttit för mig själv och svurit och haft mig. Blir så irriterad på såna saker. Tänkte duscha närsomhelst. Skola imorgon och på morgonen orkar man verkligen inte göra det.


wonderful




Underbar låt. Det är allt jag har att säga.

PS. Den ska in  på mobilen direkt. Busslåts varning!!


the time is now

Nu ska jag ta bussen om 9 minuter till stan. Jag och Mia ska äta på istanbul. Vi hörs imorgon förmodligen. Då gäller det att plugga. Nehepp, nu blev det bråttom! Såhär ser jag ut nu iallafall.


torsdagens fashion!


so would you hold me please?

Gud vad tidig jag är på att skriva.. jag vet att jag skulle gjort det innan men jag har glömt det helt enkelt. Ska iallafall visa någon outfit snart.. ska bara försöka leta rätt på min sladd. Hej!


tonight


hejhejhejhej. jag har en hel garderob på sängen för att jag bytat om så mycket. idag är en dag då alla kläder känns fula, som jag äger, medan alla andras kläder är top notch. Haha! Ska vara klar om en timme. Så jag har en liten kris. Måste hinna packa också. Jag kanske bloggar ikväll. Puss!!


make it rain on them

Godmorgon eller vad man säger såhär dags. Jag är kar nu och jag ska ta bussen in till stan. Den går 12.59 så jag bör skynda mig. Måste först fota en outfit bild så att ni får den senare.


our friendship is beautiful



Jag och Qendresa när vi fika för ungefär en vecka sedan. Chai och kaka. Nittröjan och koftan är ganska nytt. Mysigt att träffa mitt hjärta. Ni som inte vet, gick vi i samma klass på högstadiet. Bästa vännen man kan ha. Finns för en alltid. Ni vet en sån vän man alltid kan gå till fast man inte träffas jätteofta.


sexbomb


Klänningen är så otroligt fin. Exakt en sån klänning jag hade kunnat bära. Sen att Keira är skitsnygg... är en annan femma!


shopalicious



Saker jag vill ha!!!


L.C

Jag har börjat se the hills på MTV.SE. Eftersom jag inte har MTV på tvn så passar det perfekt. Är på säsong två nu. Det är skitkul. Har ju sett några avsnitt då och då när jag varit hos Dick. I säsong ett har Lauren inte alls fina kläder men om man söker på google.se (som jag ofta gör sen innan!!) så har hon extremt fina outfits! Den nedanför är så himla fin - halsbandet!


911

Jag är så himla aktiv på bloggen just nu! Nej men skämt och sido så ha jag varit buzy! Varit med min älskling nästan en hel vecka, sen har jag varit med Malin och sovit där. Igår spelade vi bowling också. Jag, Dick, Johanna, Stoffe och Pontus. Jag förlorade, tror jag? Kollade precis på Paradise hotel. Jag har ont i hjärtat. Ja vet inte varför men det kändes precis som om jag kände Christoffer och Annelie. Det var så synd om de två tyckte jag! Usch. Patrik var helt hysterisk också. Iallafall har jag blivit en nörd på facebook-poker. Det är ju inte på riktigt så det är lugnt! Ska fakiskt byta om nu till myskläder, därefter ska jag spela lite.


RSS 2.0