HIGHLIGHTER/LÄPPGLANS


Jag försökte göra en egen highlighter, men den blev för mörk (dock inte så mörk som på bilden) så jag måste använda mig av en vit ögonskugga nästa gång. Men istället blev det ett läppglans med lite skiftning i guld. Inte helt fel det heller. Man kan göra vilken färg man vill -bara man har ögonskugga! Hur praktiskt som helst eftersom vaseline är till för ex. torra läppar - perfekt för vintern med andra ord! Ett tips sådär nu på en tisdag inför helgen bara!

Man kan göra mycket med vaseline. Man kan sätta form på ögonbrynen med det istället för att köpa en dyr ögonbrynsgel. Och de ovannämnda!

Kommentarer
Postat av: Anonym

vaseline gör läpparna mjuka utanpå, men torkar i längden ut läpparna, drf är det inge bra att ha på löpparna vintertid. kör med lypsyl.

2010-11-30 @ 22:08:37
Postat av: Anonym

Lypsyl är precis lika dåligt eftersom båda innehåller mineralolja (vaselin är enbart mineralolja) Mineralolja= Biprodukt vid tillverkning av råolja. Mineralojla kan användas till att smörja bilar tex ch är inget naturligt som kroppen kan ta upp över huvud taget utan ligger som en hinna på huden och det torkar ut rejält. Vill man ha olja på läpparna så visst

2011-04-06 @ 19:05:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0